reklama
Ewula, termin z OM mam późniejszy, a lekarz ciągle tlukl mi do głowy że to będzie termin na 7 marca, ciągle mnie w błąd wprowadzał, dopiero mi dziewczyny wytlumaczyly ze patrzy się na ten z om a nie z usg a ja głupia trochę jeśli chodzi o ciążę więc sama sugerowałam się terminem wcześniejszym bo jak nie zaufać, czy nie wierzyć swojemu lekarzowi. A lekarz okazał.się być leniem po prostu
No to ja już nie wiem
I skąd mogę wiedzieć... nie kiedy ja mam się już spodziewać tego porodu? Ta niepewność mnie wykancza... miałabym jeden termin i fajnie by było, a to czekać ciągle. Można rodzic i tydzień po terminie, ale tydzień po którym terminie i ciągle tak myślę teraz o tym
I skąd mogę wiedzieć... nie kiedy ja mam się już spodziewać tego porodu? Ta niepewność mnie wykancza... miałabym jeden termin i fajnie by było, a to czekać ciągle. Można rodzic i tydzień po terminie, ale tydzień po którym terminie i ciągle tak myślę teraz o tym
No to u mnie podobnie nie wiem czy to nie od tych liści malin, bo wczoraj skurczy miałam mniej, a nie wypiłam tego naparu :O No i dziś czop już nie był podbarwiony krwią jak ostatnio.
Koreczek, tak na prawdę nigdy nie będziesz znać dnia ani godziny, no chyba że mając cc
Koreczek, tak na prawdę nigdy nie będziesz znać dnia ani godziny, no chyba że mając cc
reklama
Podziel się: