reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

kasiek, mocno trzymam kciuki za Was!!

dorota, ale skurcze masz promieniujące na bóle krzyżowe, czy po prostu plecy bolą?

koreczek, trochę późno chyba na zmiany terminu :O

reklama
Ewula, termin z OM mam późniejszy, a lekarz ciągle tlukl mi do głowy że to będzie termin na 7 marca, ciągle mnie w błąd wprowadzał, dopiero mi dziewczyny wytlumaczyly ze patrzy się na ten z om a nie z usg :confused: a ja głupia trochę jeśli chodzi o ciążę więc sama sugerowałam się terminem wcześniejszym bo jak nie zaufać, czy nie wierzyć swojemu lekarzowi. A lekarz okazał.się być leniem po prostu:(

Moja ginka mi zawsze powtarza, ze jeśli termin z usg odbiega tydzień albo więcej od terminu z OM to się bierze pod uwagę ten z USG, więc może aż taki głupi nie jest ;)

No to ja już nie wiem :(

I skąd mogę wiedzieć... nie kiedy ja mam się już spodziewać tego porodu? Ta niepewność mnie wykancza... miałabym jeden termin i fajnie by było, a to czekać ciągle. Można rodzic i tydzień po terminie, ale tydzień po którym terminie i ciągle tak myślę teraz o tym :confused:

No to u mnie podobnie ;) nie wiem czy to nie od tych liści malin, bo wczoraj skurczy miałam mniej, a nie wypiłam tego naparu :O No i dziś czop już nie był podbarwiony krwią jak ostatnio.
Koreczek, tak na prawdę nigdy nie będziesz znać dnia ani godziny, no chyba że mając cc ;)

reklama
Do góry