reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Aneta nie Ty jedna.... fb, tutaj czy na zamkniętym... Zrobiłyśmy sobie niezłe zamieszanie... :(

Na fb wszystkie jesteśmy?

Nie wszystkie;)
Na moich sierpniowkach odkad zalono fb watek umarl.
Nikusia-ja juz doskonale rozumiem czemu tak wychwalasz swojego gina:) bo w szpitalu prowadzi mnie jego syn-no doslownie chcialabym zeby byl moim ginem do konca zyciA!jak go zgoogloewalam szukajac gdzie przyjmuje prywatnie to zaczela mi nazwa kliniki cos mowic i zerknelam do twojego info gdzie jeho matke jako alergologa pediatre polecalas-widac powolanie u nich rodzinne. Rodzilabym chyba na twoim miejscu w szpitalu u twojeho gina na solcu.
Moze sie spotkamy w ich klinice jakos;)

Witam sobotnio. :tak:
No przynajmniej żadna się nie rozpakowała w styczniu bo mamy LUTY:szok::laugh2:

Co do pisania. Jak już wspominałam ja piszę i tu i tu. Znaczy i na fejsie i na bb. Jeżeli wszystkie, które nadal chcą pisać na bb idą na zamknięty to i ja też.
Tylko mam takie pytanie: mam nadzieję że nie jesteście złe za tego fejsa? Bo czuję się momentami trochę z tym niezręcznie, tak jakbym była "winna" rozbicia grupy bb czy coś takiego...

Życzę miłego dnia :tak: Mój mąż wrócił cało z tej 100dniówki gdzieś kolo 6,30 i spi. I mówi mi tak: "a wiesz ze na tej naszej trasie koło 2 w nocy był śmiertelny wypadek...". No super....:-( Oby to żaden z uczniów...

Dziś też mamy kolędę i początek remontowania - a raczej wynoszenia rzeczy....:crazy:

Dzien doberek!

meczylam sie w nocy z tym gardlem nie wiem czemu ale w nocy boli najgorzej wstaje z rana pocharcze troche i jest o niego lepiej a w nocy kazde przelkniecie sprawia bol jakby tam szpilki byly...

no z tymi watkami to faktycznie zrobil sie galimatias...ja poki co pisze i na BB i na FB bedzie zamkniety bede zagladac na zamkniety, agnis nie przejmuj sie nikt nie ma pretensji, kazdy ma wolny wybor jedne dziewczyny wola FB inne BB a jest nas tyle ze i tu i tu nas wystarczy nawet jak sie podzielimy ......
twoj maz wrocil ze studniowki po 6 a moj po 5 z garazu bo dla kolegi samochod rozbierali ja mowie ze go chyba pokrecilo cala noc w garazu siedziec no ale to moj maz dla kolegi wszystko....

cos moj maly przycichl tzn rusza sie ale czasami jest tak ze w nocy abym oczy otworzyla to juz sie rozpycha albo sie na bok poloze to juz i tak samo rano a od wczoraj w nocy spokoj nie czulam prze sen moze ze dwa razy jak,sie obudzilam to tez kilka razy smyrnal i chyba spi, pewnie mu juz ciasno na maxa

u mnie dalej wieje ze malo drzew nie powywala az sie z domu nie chce wychodzic
ide cos zjesc bo ja i moj symek jestesmy glodni :-)

milej soboty!

Hej

Kimkim, ja podziekuje za papuzki, albo kot zje, albo pies rozszarpie. Prędzej to drugie hehe

Jagna, no i ja nie mogę w ogóle w ten link wejść:crazy:

Kainkas, mój teść też ma pande chomika ale śmieszny jak Rambo!:D łapie się przednimi lapkami za "sufit" klatki i tak wisi i gryzie te pręty i się przemieszcza :D

Carri, może wreszcie ruszy tamte forum :D

Marcia, zdrowka życzę! Mnie też coś gardło boli. Czosnku nie mogę, więc pije mleko z miodem:tak:

Agnis spokojnie, nie zadreczaj się tym fb!:tak: i ty tam na spokojnie z tym remontem, bo jeszcze urodzisz:no: a ty masz jeszcze czas, jak kazda z nas:tak:

Mnie to moje dziecko już boli:( tak się rozpycha że nieraz gwiazdy widzę i łzy w oczach, zwłaszcza wczoraj, musiała koziolka fiknac. Brzuszkiem do mnie i główką w dol:tak: wcześniej na boku leżała.

Nie wiem czy to możliwe ale...

Wczoraj mój wyczuł chyba jej stopke. Zaczął ją głaskać a Lena za każdym razem kopala i łokciami, kolanami biła i ta stopke chowala. Możliwe było to żeby ją to laskotalo?:szok:

U mnie też strasznie wieje i zimno jest... czekam na ta odwilż:D

Koreczek masz dostęp:-D
Jak mi się mały wypina i położę na nim rękę to chwilkę jest spokojny a później ucieka. Lubi tylko jak Celinka przyłoży buźkę i mu śpiewa albo gada z nami, ma wtedy skopany policzek:-D:-D a cieszy się wtedy jak głupi do sera. Tylko on od jakiegoś czasu strasznie na nią reaguje a zwłaszcza na jej śmiech jak wariuje, to Marcelek tez fika koziołki.
A u nas odwilż, śniegu już brak. A mnie każda kość, każdy staw boli:-(

czesc-
ja myślę, ze trzeba było nie iśc na żadnego fb tylko na zamknięty się przenieść i tyle...przecież to na bb się poznałyśmy a tak teraz wszystko się rozlazi. A jak sie maluchy porodzą to będzie jeszcze gorzej :( Na tym otwartym już nie będziemy pisać jak tylko dziewczyny dostęp wszystkim załatwią do zamkniętego: także będą 2 miejsca fb i zamknięty:)

Koreczek- te chomiki to chyba właśnie wszystkie takie fajne i śmieszne:)
ja już po sniadanku, wczorajsze drożdówki wszamane...żurek na obiadek się gotuje a ja nie śpie od godz 4.00...cięzko...

dziewczyny, które nie mają dostępu na zamknięty niech się dopisują tu https://www.babyboom.pl/forum/marzec-2014-f522/zamkniety-69746/ i szybko się przenosimy, żeby wątków nie mnożyć:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dodałam na BB zamkniętym tematy.. dziewczyny, które mają już teraz dostęp sprawdźcie czy jest ok czy czegoś nie brakuje albo , może jest czegoś za dużo? Po urodzeniu dzieci trzeba będzie pewnie dodać nowe tematy typu: karmienie, pielęgnacja, szczepienia i wizyty, może coś o diecie i o ćwiczeniach Natomiast moja ciążowa głupota i tępota nie ogrania co zrobić np. z przepisami, które dodawałyśmy na głównym i innymi fajnymi rzeczami, które dobrze żeby się znalazły też na zamkniętym bo pewnie za niedługo już na zawsze ogólny opustoszeje..

Zaproponowałam jeszcze żeby dodać moderatora w postaci Ewy jak się zgodzi :) mogłabym jej potem w razie czego pomóc

Do góry