reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Aneta nie Ty jedna.... fb, tutaj czy na zamkniętym... Zrobiłyśmy sobie niezłe zamieszanie... :(

Na fb wszystkie jesteśmy?

Nie wszystkie;)
Na moich sierpniowkach odkad zalono fb watek umarl.
Nikusia-ja juz doskonale rozumiem czemu tak wychwalasz swojego gina:) bo w szpitalu prowadzi mnie jego syn-no doslownie chcialabym zeby byl moim ginem do konca zyciA!jak go zgoogloewalam szukajac gdzie przyjmuje prywatnie to zaczela mi nazwa kliniki cos mowic i zerknelam do twojego info gdzie jeho matke jako alergologa pediatre polecalas-widac powolanie u nich rodzinne. Rodzilabym chyba na twoim miejscu w szpitalu u twojeho gina na solcu.
Moze sie spotkamy w ich klinice jakos;)

Witam sobotnio. :tak:
No przynajmniej żadna się nie rozpakowała w styczniu bo mamy LUTY:szok::laugh2:

Co do pisania. Jak już wspominałam ja piszę i tu i tu. Znaczy i na fejsie i na bb. Jeżeli wszystkie, które nadal chcą pisać na bb idą na zamknięty to i ja też.
Tylko mam takie pytanie: mam nadzieję że nie jesteście złe za tego fejsa? Bo czuję się momentami trochę z tym niezręcznie, tak jakbym była "winna" rozbicia grupy bb czy coś takiego...

Życzę miłego dnia :tak: Mój mąż wrócił cało z tej 100dniówki gdzieś kolo 6,30 i spi. I mówi mi tak: "a wiesz ze na tej naszej trasie koło 2 w nocy był śmiertelny wypadek...". No super....:-( Oby to żaden z uczniów...

Dziś też mamy kolędę i początek remontowania - a raczej wynoszenia rzeczy....:crazy:

Dzien doberek!

meczylam sie w nocy z tym gardlem nie wiem czemu ale w nocy boli najgorzej wstaje z rana pocharcze troche i jest o niego lepiej a w nocy kazde przelkniecie sprawia bol jakby tam szpilki byly...

no z tymi watkami to faktycznie zrobil sie galimatias...ja poki co pisze i na BB i na FB bedzie zamkniety bede zagladac na zamkniety, agnis nie przejmuj sie nikt nie ma pretensji, kazdy ma wolny wybor jedne dziewczyny wola FB inne BB a jest nas tyle ze i tu i tu nas wystarczy nawet jak sie podzielimy ......
twoj maz wrocil ze studniowki po 6 a moj po 5 z garazu bo dla kolegi samochod rozbierali ja mowie ze go chyba pokrecilo cala noc w garazu siedziec no ale to moj maz dla kolegi wszystko....

cos moj maly przycichl tzn rusza sie ale czasami jest tak ze w nocy abym oczy otworzyla to juz sie rozpycha albo sie na bok poloze to juz i tak samo rano a od wczoraj w nocy spokoj nie czulam prze sen moze ze dwa razy jak,sie obudzilam to tez kilka razy smyrnal i chyba spi, pewnie mu juz ciasno na maxa

u mnie dalej wieje ze malo drzew nie powywala az sie z domu nie chce wychodzic
ide cos zjesc bo ja i moj symek jestesmy glodni :-)

milej soboty!

Hej

Kimkim, ja podziekuje za papuzki, albo kot zje, albo pies rozszarpie. Prędzej to drugie hehe

Jagna, no i ja nie mogę w ogóle w ten link wejść:crazy:

Kainkas, mój teść też ma pande chomika ale śmieszny jak Rambo!:D łapie się przednimi lapkami za "sufit" klatki i tak wisi i gryzie te pręty i się przemieszcza :D

Carri, może wreszcie ruszy tamte forum :D

Marcia, zdrowka życzę! Mnie też coś gardło boli. Czosnku nie mogę, więc pije mleko z miodem:tak:

Agnis spokojnie, nie zadreczaj się tym fb!:tak: i ty tam na spokojnie z tym remontem, bo jeszcze urodzisz:no: a ty masz jeszcze czas, jak kazda z nas:tak:

Mnie to moje dziecko już boli:( tak się rozpycha że nieraz gwiazdy widzę i łzy w oczach, zwłaszcza wczoraj, musiała koziolka fiknac. Brzuszkiem do mnie i główką w dol:tak: wcześniej na boku leżała.

Nie wiem czy to możliwe ale...

Wczoraj mój wyczuł chyba jej stopke. Zaczął ją głaskać a Lena za każdym razem kopala i łokciami, kolanami biła i ta stopke chowala. Możliwe było to żeby ją to laskotalo?:szok:

U mnie też strasznie wieje i zimno jest... czekam na ta odwilż:D

Koreczek masz dostęp:-D
Jak mi się mały wypina i położę na nim rękę to chwilkę jest spokojny a później ucieka. Lubi tylko jak Celinka przyłoży buźkę i mu śpiewa albo gada z nami, ma wtedy skopany policzek:-D:-D a cieszy się wtedy jak głupi do sera. Tylko on od jakiegoś czasu strasznie na nią reaguje a zwłaszcza na jej śmiech jak wariuje, to Marcelek tez fika koziołki.
A u nas odwilż, śniegu już brak. A mnie każda kość, każdy staw boli:-(

czesc-
ja myślę, ze trzeba było nie iśc na żadnego fb tylko na zamknięty się przenieść i tyle...przecież to na bb się poznałyśmy a tak teraz wszystko się rozlazi. A jak sie maluchy porodzą to będzie jeszcze gorzej :( Na tym otwartym już nie będziemy pisać jak tylko dziewczyny dostęp wszystkim załatwią do zamkniętego: także będą 2 miejsca fb i zamknięty:)

Koreczek- te chomiki to chyba właśnie wszystkie takie fajne i śmieszne:)
ja już po sniadanku, wczorajsze drożdówki wszamane...żurek na obiadek się gotuje a ja nie śpie od godz 4.00...cięzko...

dziewczyny, które nie mają dostępu na zamknięty niech się dopisują tu https://www.babyboom.pl/forum/marzec-2014-f522/zamkniety-69746/ i szybko się przenosimy, żeby wątków nie mnożyć:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dodałam na BB zamkniętym tematy.. dziewczyny, które mają już teraz dostęp sprawdźcie czy jest ok czy czegoś nie brakuje albo , może jest czegoś za dużo? Po urodzeniu dzieci trzeba będzie pewnie dodać nowe tematy typu: karmienie, pielęgnacja, szczepienia i wizyty, może coś o diecie i o ćwiczeniach Natomiast moja ciążowa głupota i tępota nie ogrania co zrobić np. z przepisami, które dodawałyśmy na głównym i innymi fajnymi rzeczami, które dobrze żeby się znalazły też na zamkniętym bo pewnie za niedługo już na zawsze ogólny opustoszeje..

Zaproponowałam jeszcze żeby dodać moderatora w postaci Ewy jak się zgodzi :) mogłabym jej potem w razie czego pomóc

Do góry