reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam, u nie weekend bardzo niedobry :( ie osobiście u mnie - z dzidzia mam nadzieje że wszystko ok, tylko inne sprawy rodzinne źle :-( i pewnie przez nerwy brzuch dziś cały dzień sie spina:-(

mam nadzieje ze u marcówek wszystko ok, i nic złego się nie dzieje
do środy może mnie nie być- albo tylko na chwile
zamieszanie widzę z wątkiem zamknietym... ja na razie też bez dostepu, ale w tej chwili nie mam do tego głowy

Pozdrawiam wszystkie

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny.
Nie było mnie tutaj parę dobrych miesięcy. Muszę przyznać, że nie odczuwałam potrzeby żeby tutaj zaglądać, ale myślałam czasem o was. Pisałam wam jakiś czas temu, że mam depresję i przygotowujemy się do ślubu. Nasz ślub odbył się 26 listopada. To był piękny dzień i wyjątkowo wszystko się udało. Potem święta, wyjazd do rodziny. Teraz szykuję się powoli do porodu. Chodzę na szkołę rodzenia, piorę ubranka i pakuję już torbę porodową, bo brzuch mi się już obniżył i dobrze byłoby się przygotować,
Bardzo się pozmieniało tutaj na forum. Są jakieś nowe wątki - nawet nie wiem w którym powinnam pisać. A do tego piszecie jeszcze na facebooku. Ja ze względu na swój stan psychiczny potrzebowałam jednak więcej swobody. Bardzo obciążające dla mnie było to ciągłe myślenie o dziecku. A tutaj na forum to zbyt wiele informacji i do tego wciąż przewijający się temat ciąży - to było dla mnie męczące.
Wrzucam wam zdjęcie z naszego ślubu i moje świąteczne zdjęcie z brzuszkiem - może niektóre z was pamiętają mnie i chętnie popatrzą. :)

1525137_10201378155312987_1775783434_n.jpg1463478_564743983608765_741313755_n.jpg

Załączniki

• 1525137_10201378155312987_1775783434_n.jpg
    1525137_10201378155312987_1775783434_n.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 81
  • 1463478_564743983608765_741313755_n.jpg
    1463478_564743983608765_741313755_n.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 70
Farfalla super że jesteś :) nawet ostatnio myślałam co z tobą się dzieje :) gratulacje z okazji ślubu :)

Mamatek to ty chyba pisalas o kredycie ze sie nad nim zastanawiacie... my jesteśmy wlasnie w trakcie podpisywania wniosków o hipoteke i jestem przerażona tym ile papierów trzeba dostarczyc i ile informacji o sobie podac... no ale cóż... my chcemy budować dom i stąd pomysł na hipoteke... fakt jest niestety taki ze bez kredytu rzadko kiedy można mieć coś swojego :( trza zacząć grać w toto lotka :))

U mnie wszystko na razie dobrze (obym tylko nie zapeszyla:) mały rozwija się dobrze i kopie czasem aż do bólu. Też mi się brzuszek zaczął obniżać i dziś spakowałam cześć torby :) dopakuje jeszcze klapki i ubrania i będę gotowa... powiem szczerze troche mnie widok szpitalnej torby przerazil :) bo to już tak blisko. A dopiero co chwalilysny sie bezksztaltnymi fasolkami :)) czas biegnie jak szalony :)

Co do watkow to ja akurat więcej czasu spędzam na fb bo mi wygodniej chociaż wiem ze to inwigilacja to i tak konto mam :) a teraz na apce komorkowej nie mogę dostać sie na zamknięty wątek :(( nie wiem czemu może jutro sprawdzę na kompie :)

Teraz będę chciała bywać wszędzie :) hihi ale czy dam radę... no to się okaże :) spokojnej nocy kochane marcoweczki :)

Myślę że wątek się rozwinie :)

U mnie dziś badanie moczu a jutro wizyta u gin :) szkoda tylko że bez usg już bym chciała znów tego mojego małego piłkarza zobaczyć :))

Miłego dnia dziewczyny :)

Ja miałam w 31 tygodniu, a teraz mam w 35. Następna będzie po 3 tygodniach, ale moja lekarka ma luz jak wszystko jest w porządku. No i jak ciąża będzie donoszona odstawiam luteinę.

Nasta, ja już się przerażam na etapie kalkulacji tego wszystkiego! Coś się nie możemy z m zdecydować na konkretną opcję, a wypełnianie papierków to już w ogóle mnie przeraża! Ja bym chętnie poczekała do kwietnia z tym wszystkim, ale zobaczymy, bo może nam mieszkanie uciec... Powodzenia w tych sprawach formalnych!

reklama
witajcie, hm niewiem juz sama tez gdziepisac, bo sie pogubiłam.
i czy mam dostep do forum zamknietego? bo go chyba nie widze..

Nie pisałam w weekend bo duzo zamiaszania było i sie zle czułam.
lezałam i odpoczywałam, juz jest troche lepiej.

Dzis 33 tc.
Ah juz chce koniec ciazy, bardzo mi ciezko i czasem mam lekkie obawy czy jest w porzadku.
dezwe sie jeszcze pozniej

Pozdrawiam
Trzymam kciuki za wizyty, wyniki badan i gratuluje pełnych tc :)

Do góry