reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Kainkas jak wprowadzam nowości do menu (inny chleb, makaron) to tylko wieczorem bo wtedy cukier jest niższy i oczywiście mierzę cukier, co do tej drożdżówki to mam ją na liście i od czasu do czasu mam zjeść pół bez kruszonki na to ostatnia trzecia kolacje przed samym snem. Ja też mam podwyższone ciśnienie :(

Monisia0605 będziesz dziś na lodach? jak tak to Ci powiem jak tam do tego ARTUSA się dostać:) a jak nie to Ci napiszę;) Moja Amelka to całymi dniami fika:) i się właśnie zastanawiam kiedy ona śpi? mam nadzieję, że jak się urodzi to będzie spać więcej;)

Ewa jak tak możesz pisać, że snikersy niedobre?!;-) moje ulubione słodycze!! pycha!! ja nie potrafię sobie czegoś obrzydzić... a tymi lodami to ja już od piątku żyję!! Ja się muszę zabrać na zamówienia bo dość dużo tego ostatnio jest i non stop coś napływa a dziś tylko 7 bransoletek zrobiłam.... aaaaa!!

Nikusia dietetyczka mówiła, że nie można tych słodyczy dla cukrzyków... zastanawiam się nad batonikami z fruktozą ale muszę sprawdzić ile one mają węglowodanów.

Masiosia mój m też wstaje przed 6 i codziennie mam pobudkę ;)

Macie jakieś pomysły na zupy? tylko nie jarzynowa, pomidorowa, pieczarkowa i brokułowa bo już ich nie mogę.
A jest tu któraś z mam po polonistyce?
To jeszcze jedno pytanie macie jakieś przepisy na ciasteczka bez cukru bez mąki pszennej... coś takiego słodkiego ale bez cukru?

Dodaje to samo co pisalam na fb :tak:
Dominique 33t3d 2700g :-) Z nereczkami juz wszystko wporzadku sa zdrowe jak ta lala i w idealnych rozmiarach. Malutki wymiarami wyglada na pelne 36tygodni. Kolejne usg 24lutego, bedzie to 38t3d i polozna ma nadzieje ze jeszcze bede z maluszkiem w brzuszku do tej pory :-D zrobia jeszcze raz dokladnie pomiary dla mojego spokoju bo widziala lekkie przerazenie w moich oczach :D Tym bardziej ze jestem nastawiona na porod sn tylko i wylacznie. Dzisiejsze usg trwalo 50minut maly spal w takiej pozycji ze bardzo ciezko bylo cokolwiek zobaczyc, a zeby zobaczyc buzke ktora chowal musialam sie niezle nagimnastykowac i lezec bokiem :baffled:

SAM_9069.jpgSAM_9072.jpg

Pozniej Was doczytam i odpisze na wszystko :tak: poki co jestem taka glodna ze zjadlabym konia z kopytami :szok: wiec lece robic obiad

Załączniki

• SAM_9069.jpg
    SAM_9069.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 36
  • SAM_9072.jpg
    SAM_9072.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 35
Ewa owoce ale tylko surowe mogę, bananów niestety nie powinno się tylko 1/3 niedojrzałego banana... płatki owsiane, otręby tylko ograniczone ilości 15g odpowiada 25 gram chleba.... więc raczje odpadają te pysznie wyglądające i zapewne smakujace ciasteczka....

reklama
dziewczyny mam drugi objaw oprocz DZIURKI a mianowicie chyba odchodzi mi ten słąwny czop, bo dzis na papierze jaks brązowy śluz..................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale nie cmnie jakos szczegolnie nie boli......wiem nie podniecam sie bo rownie dobrze moze to oznaczać miesiąc do porodu........

Do góry