reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Nie ma za to ma alergię na soję, którą karmiłam młodą przez pól roku.
Upiekłyśmy babkę majonezową, polałyśmy lukrem i Celinka zjada już 2 kawałek :-D Powiedziałam że 3 nie będzie, i tak okroiłam cukier o połowę i dosypałam zamiast niego wiórki kokosowe;-)

Megi Pegi cebula i por odpadają nie przejdą przez mój przełyk bleeee... nienawidzę jednego i drugiego do niczego nie dodaję cebuli... czasem pora do zupy;) ten krem z soczewicy spróbuję bo słyszałam, że bardzo smaczne:)

Megi Pegi dziękuje.

Mamusia synka kurde ja bym spanikowała i chyba poszła do lekarza lub na IP, chociaż jeżeli to czop to tak jak piszesz może być jeszcze miesiąc do porodu, ale nie musi.

Nikusia tu na forum dodałam w moim poście wcześniejszym.

Monisia rozumiem ze robilas te kluski z przepisu thermomixa?

nikusia ja dzisiaj tez mam dzien sikany caly czas czuje parcie na pecherz i nie wiem co jest ..

zarza jade po wyniki zobaczymy comtam wyszlo

ALe jak ja zmarzłam nogi i dupa mi tak zmarzły ze szok, przez ponad pol godziny odłupywałam ten lod z auta, a wiało i lało marznacym deszczem az mnie nogi z zimna bolą :-( a potem pojechałam do mojej siostry, postawiłam auto przed ich domem ale jak zobaczyłam ze znow mi to co pada zamarza to szybko wracaliśmy do domu bo juz mi sie drugi raz nie chciało skrobać :-(

dzisiaj moj lekarz jest w swoim gabinecie więc moge tam wieczorem uderzyc ale bez paniki, tylko spokoj moze mnie uratowac :-)

Musze poleżec a i musze Wa doczytac.....

marcia30 ja ich jeszcze nie robilam, ale moja babcia często robi a składniki sa takie same jak w tych z thermomixa. ;-) I jak już mówiłam ja twarogu wogole nie lubie, samego nie ma szans żebym zjadla, a w nich mi smakuje i to bardzo. :tak:
Trzymam kciuki za dobre wyniki!

mamusia synka ja na twoim miejscu już bym zaczela panikowac. :szok:To dobrze, ze możesz podjechac do swojego lekarza a teraz lez i odpoczywaj!

Jolcia_ tak będę na lodach. :tak: A jeśli chodzi o zupy to ostatnio mi taki blog wpadl w oko: https://zakochanewzupach.pl może tam cos fajnego znajdziesz.

jaspis fajny wozek! :-D

reklama
Ewa wtedy mi odszedł dzien przed tym jak mi wody odeszły..............
ale ja nie panikuje bo wiem ze i nawet miesiąc moge tak chodzic...........
tylko spokoj a zreszta to nie rodzę bo nie mam skurczy, czyli nie rodzę a poza tym nie zrobiłam HBS i nie mam jeszcze wyniku, nie moge rodzic jeszcze..........

spokojnie porod to ne takie hop siup...

Do góry