reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jaspis super wóz wręcz karoca;-).

Mamusia masz rację tylko spokojnie odpocznij a jak coś to wieczorem do lekarza.

Ja juz po okuliście wzrok troche gorszy no i okulary do zrobienia dobrze że oprawki miałam wczesniej kupione bo bym znankrutowała za szkła i ich wstawienie 300 zł i to szkła bez wypasu bo ja więcej w soczewkach chodzę ale moje okulary już stare i bałą się że się rozpadną a wiem że po urodzeniu Miłosza to duzo okulary zakładałam zwłaszcza w nocy. Ja nie wiem jak sobie ludzie radzą z okularami jak jeszcze dzieciaki do tego noszą( bo mnie stać puki co ) ale jak jest 4 os w rodzinie z wadą wzroku to masakra jakaś.

reklama
Mamusia, moja gin. mówi, że jak nic nie boli, to nie ma się co czopem martwić :)

Joasia, też zawsze biorę najprostsze okulary, bo noszę soczewki, a i tak zawsze parę stów idzie :/

Mam nadzieję, że moje dzieci będą miały dobry wzrok. Ja jedyna w rodzinie mam wadę - chyba przez wcześniactwo. U Męża nikt nie nosi okularów.

Aneta ale masz kluseczka :-) Moja w 33+1tyg wazyla 2200g :-pale moje dzieci to malizny......dobrze, ze nerki ok :-)

Jaspis
super karoca :-)

Ewa nic nie boli, nie ma boli nie ma porodu :-)

Jagna z tego co piszesz szczepiłaś 5w1oprocz orda, blonica, krztusiec jest tam jeszcze HIB i polio...

Monisia
ciesze sie ze kurczak smakował :-) najlepsze jest w nim to ze nie ma przy tym roboty :-)

Muniuś moja Renatka tez oskrobana, Julek skapitulował i siedział w aucie bo juz nie miał siły :-) a ja nawet do auta nie mogłam wejsc bo drzwi od kierowcy zamarzły, dopiero wlazłam z drugiej strony i odpaliłam to zanim oskrobałam to sie dało otworzyc :-)

siostra mi dzis powiedziała, ze jestem duza, ze na buzi duza i wszędzie, ze zawsze jak stala obok mnie to ja bylam drobniejsza a teraz taka sie duża zrobiła, i ze brzuch mi opadł hmmmmm ciekawe gdzie jak mam zgagę jak nie wiem.....

Uuuu ale sie zdrzemnelam..gdyby nie m testujacy termometr to bym spala dalej...

kasiulekk u mnie za to moj gin mowil ze okresla sie wiek dzidzi w 12tc, bo potem to juz kazde bardzo roznie rosnie i to juz nie jest wiarygodne.

monisia0605
no kto sobie z wychowaniem nie porazi jak my? co? hehe ja sie zawsze tak pocieszam :-D

Josek, jagna25 deszcz? :szok: u mnie mroz -6..snieg..slisko...wole deszcze bo przynajmnijej nie jest slisko i mozna poczłapać na spacer... :dry:

Jaspis to super ze czarny byl, czyli zakup jednak udany :-)

AnetaNorwegia
wow ale Ci dlugo robili to usg :szok: naprawe okladnie musieli wszystko ogladac, super :-)

mamusia synka
o kurcze... no to jak widac..juz z gorki normalnie.. ale ja panikara to bym poleciala pewnie na ip sprawdzic ten czop...ale masz racje, tylko spokoj moze Cie uratowac :-D o przypomnialas mi, HBS tez od razu zrobie..ten moj lekarz nei wiem, zapomina mi o tym mowic ze mam robic czy co? brr...no to jutro zostawie troche kasy w labie..

Ostatnia edycja:
JUlek stanal obok mnie, potrząsnal mnie za boczki - tłuszczyki i mówi patrz mamo jak Zuzia sie rusza, ja mu tłumaczę, ze to nie Zuzia tylko tłuszczyk na co on mówi: mamuś aleś ty gruba ale nie mów tacie ze tak powiedziałem :-) szarmancki ten moj syn, nie ma co :dry:

Hej... pisałam już na fb że długo mnie nie było bo siostra mojego męża miała wesele(takie skromne) i pożyczyliśmy mi laptopa żeby mogli jakąś muzyke zapodać:p także dzisiaj oficjalnie do was wracam :)

Rano byłam w końcu na tej glukozie :) przeżyłam :) siostra była ze mną bo też to robiła więc nie nudziło mi się bo miałam z kim pogadać :) dzisiaj mały rusza się jak szalony :)

Poza tym u nas wszystko w porządku! W czwartek mam wizyte.... jeszcze od 3dni zaczęło mnie tam swędzieć w pipce :( smaruje narazie crotlimazolum kremem.... jak nie pomoże to musze wspomnieć o tym na wizycie.....

Pozdrawiam wszystkie marcóweczki i biore się za nadrabianie!!!

Wstajemy.... ciezko mi dzis idzie ale sama spowalniam ruchy bo czeka mnie wyprawa do tych dinozaurow a chcialabym w niej uczestniczyc... m mowil, ze sam zabierze dzieciaki ale ja jakos zawsze chce byc z Julkiem I patrzec na Jego reakcje... a przede wszgatkim zdjecia zdjecia zdjecia ;)
Nikusia ja nie mam tu dixa niestwty....

Megi Pegi kusicie mnie ta kasza... chyba w kincu dzis sie przyloze I zrobie I buraczki mniami....

Jolcia to ja Cie zaskocse... snikersa zjem raz na rok.... naprawde.... raz na rok.... lubie slodkkie ale to za slodkie....
Co do zup ostatnio jadlam zupe jajeczna z szpinakiem.... mistrzostwo swiata ale oczywiscie nie mam przepisu ale jakbys chciala to moge zapytac kucharzy ;)

Anwtka widocznie nie mial nasteoju na pokazywanie sie ;) najwazniejsze, ze wszyatko dobrze....

Jaspis b mi sie podba wozek... myslalam o czyms takim u nas peg pergo sa podobnw tylko, ze ja chce chodzic po lesie I musze miec tez przednie kolka skretne.... bo chusty sie boje... a chcialabym.... moj m tez z przerazeniem rozmawia o hustach tyle ze w zasadzie o czymkolwiek bym z nim nie rozmawiala to on I tak nir wie co I na co....

Mamusia synka spokojnie.... obserwuj co sie dzieje I nie grzeb tam paluchami!!!! Kiedy masz wizyte? Jak Julek? W przedszkolu??? Jak masz szybko wizyte to obserwuj jak sie martwisz to jedz sprawdzic.... widze, ze dzis u Was mrozi jak nie wiem.... bez wynikow hbs mozesz rodzix tylko nie bedziesz mogla karmic jak ja... ale nawet sie nie wyglupiaj jeszcze posiedz z nami 5 tyg...

Joasia tutaj tez okulary b drogie.... a soczewki duzo tansze w Polsce taka drozyzna szok...

Uciekam... uffff jestem prawie na bierzaco ;)

Ehh myslalam, ze teamt mi siadzie ale oczywiscie... mam temat, z uczymy sie na wlasnych bledach, napisac o tym co kiedys robilam ale zrozumialam, ze zle.robie, co sie przyczynilo do tego ze.to zrozumialam I zmienilam swoje postepowanie.... jak zmienilo moja przyszlosc fakt, ze zrozumialam ze.to blad I w jakis sposob sie to zmienilo....

Super....

JUlek stanal obok mnie, potrząsnal mnie za boczki - tłuszczyki i mówi patrz mamo jak Zuzia sie rusza, ja mu tłumaczę, ze to nie Zuzia tylko tłuszczyk na co on mówi: mamuś aleś ty gruba ale nie mów tacie ze tak powiedziałem :-) szarmancki ten moj syn, nie ma co :dry:
Super masz synka;-):-D Moja przed chwilką zmierzyła mi brzuch i mówi "brzuch masz gruby ale plecy to masz normalne"
Pozbyłam się swoich pojechali po zakupy:-D Cisza i spokój:-D:-D

reklama
Wróciłam, wooow, zimno, ale po chwili na dworku da się przeżyć :tak:
Odziałam się w legginsy ciążowe, welurowe dresy i dało się jakoś wytrzymać na tej lodówie, powolutku chodziłam to wywrotki nie zaliczyłam :tak:
Sprawdziliśmy z moim ulotkarza, mówił, że specjalnie powiedział, że musi coś załatwić, bo chciał ze mną czas spędzić, no słodkie, nie powiem :-D
Pojechaliśmy na obiad do Ikei na klopsiki z puree, a choroba mnie nie rozkłada po tych termach, jupiii! :-):-):-)

Niestety jedna sprawa mnie martwi...Secreto kończy uwijanie gniazdka, Monisia ma już wsio przygotowane do remontu, a my jesteśmy w czarnej d... :no: Okazało się, że magik po którego mieliśmy jechać w ten weekend nie może narazie, bo jego brat miał wypadek i leży w szpitalu z "dziurą w płucach", więc sprawa wydaje się poważna...a remont? :szok: Troszkę się zestresowałam, bo on chce połowę ceny co wołają tu w Warszawie za te nasze dwie nieszczęsne łazienki, a niestety potem będzie ciężej - no jak burzyć ściany z niemowlakiem pod pachą...? :wściekła/y: I się zestresowałam, masakra jakaś, koleżanka ma rozmawiać z wujkiem, ale jak on zawoła za to tyle co tu wołali to ja dziękuję... :no: Boję się, że nie zdążymy.

Jolcia – a inne mleko, np. kozie lub sojowe?

Jagna – 10 litrów, o jaaa pychotka! Podać Ci adres do wysyłki? :-D:-D:-D

Moniqaa – no właśnie rączka…ja to w ogóle nie mogę na nie patrzeć, bo się zraziłam, a rączka tak mnie bolała, aż miałam odciski na dłoniach, ciężki ten wóz przy podnoszeniu na krawężnikach…no, ale wygląd ma klasyczny i ładny, nie powiem :tak:Ja z kolei myślę tylko o skrętnych kołach, w większości na to patrzę

Monisia – kabel HDMI podłączony z lapka do tv to mistrzostwo świata, szczególnie jak masz pościągane filmy lub konto na np. zalukaj.tv i nic tylko oglądać filmy :-):-):-) Powodzenia w pisaniu, będzie dobrze, zobaczysz! :tak:
Resztę doczytuję, zostało mi aż 6 stron, a siedziałam tu rano :-D:-D:-D

Do góry