Hej dziewczyny, ale sie obzarlam na kolacji u cioci, teraz to zupelnie ruszac sie nie moge
AnetaNorwegia super, ze wypa udany :-) Nie mialas wiecej kupowac
No chyba że dla Michelle
no to jeszcze mozesz poszalec :-)
Mamusia synka no jak ladnie wyglada kącik :-) u nas łóżeczko jeszcze w osobnym pokoju stoi, ale blizej marca je przestawimy do naszej sypialni. A jak wyszla rozmowa z Julkiem?
Juszka1998 super ze zadowolona :-) A moze w totolotka zaczniesz grac??
muniuś to świetnie taki wypad :-) kurcze moze ja z moim m cos zaplanuje na poczatek lutego? hmm...
muniuś inseminacja to jak facet oddaje swoją armię do kubelka, a potem to wstrzykują prosto do wewnątrz kobietki w ni plodne potwierdzone usg. :-) Ja akurat w swoim lab. badalam scieki zakladowe i komunalne...a do tego paskudztw sie uzywa
jeszcze praca na zmiany...wiec od razu na zwolnienie szlam
troche mi glupio szczerze bylo...ale plus stres w domu to lekarz powiedzial ze mam isc i nie marudzic, zreszta szefowa tez. Co do imienia naszego potworka to nie podawalam
bo obawiam sie ze niektore kolezanki sie mogą obrazic... Lena sie wabi...
ale prosze te co mają mieć Lenki nie bierzcie tego do siebie
Imiennik mojego Leosia stoi u nas w garazu (auto...)
. A bobas w brzuszku moze zazdrosny o m.? moj spi jak my sie przytulamy
zero reakcji :-)
MalaMama jak robilas ten deser z bezami i truskawkami? bo ja ostatnio mam faze na truskawki...
ach juz podalas....MASAKRA TO MUSI BYĆ PYSZNE!!!!!!
jutro z rana do sklepu po skladniki trzeba isc bo nie wytrzymam!!
Oreo tez uwielbiam
Jolcia_ oj biedna nameczysz sie widze z tą cukrzyca... kurcze, jeszcze troche... a po uczelni pewnie padnieta na calego. Jutro tez masz zajecia?
mememe no wlasnie, wczesniej Cie nie widzialam
Witam serdecznie
Oj cos mi kregoslup pada... w kościele ledwo ustalam..u ciotki to milion poduszek polozylam pod plecy...a teraz w lozku to ja nei wiem jak sie ulozyc zeby ulzylo
Zmykam, spokojnej nocy wszystkim życzę!!!