reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ewa a Ty co spac nie mozesz????
Ja to marze zeby moje baby rak jadlo bo przy Julku to same nerwy z Jego jedzeniem do tej pory..... wlasnie ide mu smazyc placki ziemniaczane specjalnosc....

Ewa my tez Michelle nie karmimy :tak: Karmilam ewentualnie jak cos bardzo rzadkiego dawalam. A teraz to i zupe sama je lyzeczka. Mysmy stosowali metode BLW :tak:

Masiosia a u Ciebie ktora godzina teraz jest? :)

Ostatnia edycja:
Sa dzieci, ktore chca byc samodzielne bardzo wczesnieej, moj Julek jadl sam jak mial z rok.... a pozniej mu sie pozmienialo.....
Siedzenie w domu mnie dobija.... zaczelam sie uczyc bo mam b duzo na wtorek....

Wogole to Wam nie opowiadalam, ale mialam strasznego stresa po wizycie pon u mojej ginki, bo ona powiedziala, ze lepiej zebym przez spojenie nie chodzila do szkoly.... mialam dylemat zapisalam sie na 3 klasy ale wiedzialam, ze pewnie z jendej zrezygnuje.... pozniej zlapalam totalnego dola, bo mam naprawde duzo nauki dzienw dzien I nie ma zwolnien itp.bi nie wiedzialm jak tonbedzie po porodzie... bo jedna klasa w 2 dni wt I czw jakos moze sie uda....ale dwie... wczesniej myslalam, ze pikus ale zlapalam strasznego stresa.... I dola, ze jestem taka beznadzijna ze chce tonodpuscic na ten semestr..... ojej co m przezyl w ten dzien ze mna.... zadecydowalam, ze pasuje.... I co.... poszlam do czegos takiego jak dziekanat I.... musialam wytlumaczyc czemu rezygnuje.... a babka do mnie, ze nie dam sobie rady nawet z jedna klasa bo tonpolowa semestru I czy rozmawialam z nauczycirlka..... a ja walnelam scieme ze tak I ze powiedziala, ze jest ok..... I zostala mi jedna klasa I wyrzuty sumienia, ze sobie cos odpuszczam tez odeszly w las..... tu jest inaczej, w Pl na 2gim roju studiow urodzilam w srode a od piatku zaczynala mi sie sesja, po tyg zdawalam I bez zadnego problemu mi sie udalo, ale tu to chodzinp mnie I o to co mi wejdzie do glowy.... jak mam wrocic na studia to musze sie temu poswiecic.... zaczne na jesien albo w wakacje zrobie jak bede miala siky......
;)

Witam was porannie!

cala noc sluchalam koncertu mego m bo chrapie jak stara lokomotywa ale to dlatego ze chory i nos ma zapchany ale ja zaraz oszaleje....

jolcia ja tez wstaje o 1 na antybiotyk na bakterie w moczu hihi

masiosia u mnie najgorzej to wstawac z lozka i jak spie to sie przekrecac z boku na bok i tez staram sie brac ciepla kompiel jak juz mocno boli to tak mi blogo w tej wannie ze nke chce mi sie wychodzic:-)

ide po leki dla m bo cos za goracy jest zobacze ile temperatury ma :-(

munius te ciasto ucierane monisia ma pewnie z przepisow thermomixa bo ja tez je robilam

milej niedzieli!

Witam z rana!:-)
Może i hotel na wypasie ale wierciłam się całą noc i chciałam już rano i moje łóżeczko :-) :-D
Masiosia bede rodziła w Śląskim instytucie matki i noworodka w Chorzowie:-) Byliśmy tam nawet wczoraj zaliczyc zwiedzanie:-)
Aneta śliczne te ubranka!:-)
Kamaa ostatnio myślałam o totolotku ale wątpię że mam aż tyle szczęścia :-D
Idę się ogarnąć i lecimy na śniadanko:-) Dzisiejsza noc będzie w domku!:-) :-) :-)

hejjjjj

Wyspałam się, wieczorem w nocy zamieniliśy sie z m na strony lożka, na jego stronie jakos lepiej sie spi :-)

Wiecie, ze kolejna lutówka urodziła :szok::szok::szok:

Kainkas
to ja Ci wspołczuje sniegu, jak ja nienawidze zimy, mrozu, sniegu wrrrrr

Kama
dzięki, kacik jest na razie pusty ale nie chce nic szykowac zeby Kurczaka nie zrażac poki co, cos tam bede powoli wyciagac zeby szoku nie przeżył......rozmowa ok, myślę, ze jeszcze 100000 nas takich czeka..............

Idę na śniadanko i herbatke i tabletkę.................

reklama
kamaa juz wczoraj o tym trąbili :-( bardzo smutna sprawa ale dobrze ze takie nagłaśniają bo może lekarze zaczną po ludzku tych chorych traktowac i te ciężarne, u nas w szpitalu byl tez przypadek ze lekarz kazał dziewczynie rodzic siłami natury dziecko, ktore jak sie okazało ważylo prawie 5,5 kg, i niestety ale tez zmarlo :-(

Do góry