Muniuś, Mamatek, Nastka, Agnis dziękuję za opinie,odnośnie rogala ja ze spaniem nie mam większych problemów:-) znalazłam zastępczą pozycję i w niej zasypiam raz dwa... a po za tym jestem i tak niewyspana wiec na stojąco też śpię
ale w niedzielę będziemy w smyku więc zobaczę sobie te kojce
Moniqaa ufff.... czyli nie jestem sama z tą wyprawka... ja też wczoraj pół nocy spędziłam na przeszukiwaniu allegro, za wyprawka dla Amelki
Ozila u kobiety w ciąży cukier najiększy jest po godzinie od posiłku, więc mierz po godzinie a nie po 2,5. lekarz nam pokazaywał wykresy jak jest to w ciąży i naprawdę jak mierzyłam cukier godzinę po posiłku to był właśnie najwyższy a jak już 20 minut później to 20 jednostek mniej. Trzymam kciuki aby wyniki po godzinie też były niskie!
Słodkie Mamy: Wszystko o cukrzycy w ciąży. Vademecum dla Kobiet z cukrzycą w ciąży
Nikusia ja tą dietę to tak przestrzegam rygorystycznie co do grama, maż to się już ze mnie śmieje... ale jestem odpowiedzialna za Amelkę więc jak by można było coś wiecej coś inaczej to by to dietetyczka mi powiedziała, jak nie to nie! wytrzymam! choć lekko nie ma, mi krakersy pachną jak jakiś rarytas;-)
Jaspis nam pani na szkole rodzenia mówiła, że jakby był wysp porodów to jakby przyszło rodzić na korytarzu a chcemy rodzinnie to będziemy rodzić rodzinnie... ale trzymam kciuki co by w czasie Waszego porodu były sale wolne! :-)
Qrcze czy jest możliwe, że już by mi
brzuszek opadł? bo jakoś tak dziwnie niżej jest... wcześniej stykał się z biustem a teraz spokojnie tam dłoń mi się mieści i jeszcze trochę miejsca jest... nie wiem czy to od tego, że schudłam kolejny kg czy to rzeczywiście niżej ten brzuszek jest... i też bloi mnie rak dziwnie mostek jakby był potłuczony ale nic takiego nie robiłam abym mogla jakoś nadwyrężyć tą cześć... no ale Dziś w południe mam usg i mam nadzieję, że coś może dowiem.
Dziewczyny mam pytanie odnośnie
ZUS'u moja siostra jest w ciąży i dostała dziś list, że w jej sprawie jest wszczęte postępowanie... fakt rozpoczęła tą prace jakieś dwa tygodnie przed tym jak się dowiedziała, że jest w ciąży.... strasznie się martwi... a ja nie wiem co jej mam powiedzieć poradzić, możne któraś z Was miała już jakieś akcje z ZUS'em?
Zmykam bo muszę skończyć 3 bransoletki, a jeszcze zostało mi sporo pracy.
Miłego dnia:-) jak wrócę po usg dam znać jak tam Amelka urosła, oby nie za dużo!
ps. o jaaa.... to już 31 tydzień się skończył :-)