reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusiu, ja biorę dwa razy dziennie po jednej tabletce. Powiedział, że jak się unormuje, to mam przestać brać, a jeśli dwie tabletki będę brała a ciśnienie nadal wysokie, to mam brać trzy razy dziennie. No a teraz w szpitalu kazali mi przestać brać, więc nie wiem co zrobić:-(

reklama
mamusia chyba bedzie trzeba tak zrobic:-D tylko moj cos ostatnio niechetny,choc ja tez nie za bardzo:-D
ale cisnienie...,dobrze ze masz te leki,moja kolezanka w maju urodzila coreczke w 37 tyg i wlasnie od 32 tyg miala nadcisnienie wiec nie ma zartow.moze powinni zwiekszyc dawke?
sercero a ten wyciek to bardziej taki zolty czy bialy?bo mi sie zaczyna cos bialewego ,przezroczystego wyplywac

ale mnie spanie bierze,wypilam kawke i dalej oczy sie zamykaja, a jak Wy dziewczyny spicie? mi to bardzo ciezko jest usnac,mala wypina sie strasznie,jak juz usne to i tak siku nr 1 -1 w nocy,nr 2-3 rano ,potem jeszczce z 2 razy... choc bywaly wyjatki ze wstalam tylko raz;-) i od 2 tyg powroci\ly u nie wymioty poranne,takie jak do 15 tyg... lekko nie jest;-) ale juz koncoweczka:-)

Mouse ja licze na to ze sie uspokoi to cisnenie w koncu dopiero jedną dawke wzięlam.......ale podobno nadciśnienie jest wskazaniem do cc................podoba mi sie to :)

Kurcze dziewczyny z tym ciśnieniem to żartów nie ma :no:
Ja nie wiem właśnie czy to aby nie trzeba brać cały czas....jaki sens jest wzięcia jak skoczy...no jest oczywiście...ale ma być cały czas dobrze chyba...:eek:

Co do zbędnych klamotów to ja rożka np nie kupuję...nie wiem ale wolę jakoś w kocyk owinąć malucha...:sorry: no a rogala nigdy nie używałam i też nie kupuję... Wczoraj pakę ubranek dostałam od bratowej męża :eek::eek: aż w szoku byłam bo ona z 3 dzieckiem w ciąży termin ma 2 tyg prze de mną... a mówi, że tyle tego ma, że nie wie co z tym robić... ja tam przyjmę wszystko :tak: Komoda mi się marzy ;-) Kupię jak nic pod koniec stycznia :-)

secreto ja mam termometr zwykły z giętką końcówką, ale chciałabym kupić taki bezdotykowy, jednak nie wiem czy wystarczy pieniążków.
ewa zdrówka dla was:tak:
jolcia ja tez miałam wrażenie że brzuch mi opadł i faktycznie jest niżej bo zaczynał się tuż pod piersiami a teraz mieszczę tam dłoń na płasko, ale to po prostu dzidź zmienił ułożenie. Wiem, bo pytałam o to gina na wizycie.

Koreczek jak nospa i magnez ci pomogła to może po prostu macica gdzieś uciskała, bo kręgosłup też boli właśnie od powiększonej macicy i ucisku. Oby to nic złego. Nie stresuj się, bo to tez nic dobrego ;)
mamusia lipa z tym ciśnieniem u ciebie.....:-(
A jak pisałaś o kurczaku na butelce to tez pomyślałam, że to o Kurczaka chodzi :-D.

Zmykam trochę chatę ogarnąć bo ostatnio ją zapuściłam ;-)

reklama
Do góry