Mamusiu, ja biorę dwa razy dziennie po jednej tabletce. Powiedział, że jak się unormuje, to mam przestać brać, a jeśli dwie tabletki będę brała a ciśnienie nadal wysokie, to mam brać trzy razy dziennie. No a teraz w szpitalu kazali mi przestać brać, więc nie wiem co zrobić:-(
reklama
mamusia synka
i córeczki
Koreczek a mi powiedzal ze mam brac regularnie a nie doraźnie bo doraźźnie to nic nie da..............................hmmmm
mamusia synka
i córeczki
Koreczek nie wiem co doradzic widzisz ja dopiero od dzis walcze z tabletkami.....może Monisia cos poradzi????
mamusia chyba bedzie trzeba tak zrobic tylko moj cos ostatnio niechetny,choc ja tez nie za bardzo
ale cisnienie...,dobrze ze masz te leki,moja kolezanka w maju urodzila coreczke w 37 tyg i wlasnie od 32 tyg miala nadcisnienie wiec nie ma zartow.moze powinni zwiekszyc dawke?
sercero a ten wyciek to bardziej taki zolty czy bialy?bo mi sie zaczyna cos bialewego ,przezroczystego wyplywac
ale mnie spanie bierze,wypilam kawke i dalej oczy sie zamykaja, a jak Wy dziewczyny spicie? mi to bardzo ciezko jest usnac,mala wypina sie strasznie,jak juz usne to i tak siku nr 1 -1 w nocy,nr 2-3 rano ,potem jeszczce z 2 razy... choc bywaly wyjatki ze wstalam tylko raz;-) i od 2 tyg powroci\ly u nie wymioty poranne,takie jak do 15 tyg... lekko nie jest;-) ale juz koncoweczka:-)
ale cisnienie...,dobrze ze masz te leki,moja kolezanka w maju urodzila coreczke w 37 tyg i wlasnie od 32 tyg miala nadcisnienie wiec nie ma zartow.moze powinni zwiekszyc dawke?
sercero a ten wyciek to bardziej taki zolty czy bialy?bo mi sie zaczyna cos bialewego ,przezroczystego wyplywac
ale mnie spanie bierze,wypilam kawke i dalej oczy sie zamykaja, a jak Wy dziewczyny spicie? mi to bardzo ciezko jest usnac,mala wypina sie strasznie,jak juz usne to i tak siku nr 1 -1 w nocy,nr 2-3 rano ,potem jeszczce z 2 razy... choc bywaly wyjatki ze wstalam tylko raz;-) i od 2 tyg powroci\ly u nie wymioty poranne,takie jak do 15 tyg... lekko nie jest;-) ale juz koncoweczka:-)
mamusia synka
i córeczki
Mouse ja licze na to ze sie uspokoi to cisnenie w koncu dopiero jedną dawke wzięlam.......ale podobno nadciśnienie jest wskazaniem do cc................podoba mi sie to
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Mamamatek uważam że żyrafki absolutnie nie są niemęskie!!!
Nastka to samo Ci powie
Zamawiaj jak Ci się coś z nimi podoba
Nastka to samo Ci powie
Zamawiaj jak Ci się coś z nimi podoba
Nikusia82
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny z tym ciśnieniem to żartów nie ma
Ja nie wiem właśnie czy to aby nie trzeba brać cały czas....jaki sens jest wzięcia jak skoczy...no jest oczywiście...ale ma być cały czas dobrze chyba...
Co do zbędnych klamotów to ja rożka np nie kupuję...nie wiem ale wolę jakoś w kocyk owinąć malucha... no a rogala nigdy nie używałam i też nie kupuję... Wczoraj pakę ubranek dostałam od bratowej męża aż w szoku byłam bo ona z 3 dzieckiem w ciąży termin ma 2 tyg prze de mną... a mówi, że tyle tego ma, że nie wie co z tym robić... ja tam przyjmę wszystko Komoda mi się marzy ;-) Kupię jak nic pod koniec stycznia :-)
Ja nie wiem właśnie czy to aby nie trzeba brać cały czas....jaki sens jest wzięcia jak skoczy...no jest oczywiście...ale ma być cały czas dobrze chyba...
Co do zbędnych klamotów to ja rożka np nie kupuję...nie wiem ale wolę jakoś w kocyk owinąć malucha... no a rogala nigdy nie używałam i też nie kupuję... Wczoraj pakę ubranek dostałam od bratowej męża aż w szoku byłam bo ona z 3 dzieckiem w ciąży termin ma 2 tyg prze de mną... a mówi, że tyle tego ma, że nie wie co z tym robić... ja tam przyjmę wszystko Komoda mi się marzy ;-) Kupię jak nic pod koniec stycznia :-)
jaspis
Fanka BB :)
secreto ja mam termometr zwykły z giętką końcówką, ale chciałabym kupić taki bezdotykowy, jednak nie wiem czy wystarczy pieniążków.
ewa zdrówka dla was
jolcia ja tez miałam wrażenie że brzuch mi opadł i faktycznie jest niżej bo zaczynał się tuż pod piersiami a teraz mieszczę tam dłoń na płasko, ale to po prostu dzidź zmienił ułożenie. Wiem, bo pytałam o to gina na wizycie.
Koreczek jak nospa i magnez ci pomogła to może po prostu macica gdzieś uciskała, bo kręgosłup też boli właśnie od powiększonej macicy i ucisku. Oby to nic złego. Nie stresuj się, bo to tez nic dobrego
mamusia lipa z tym ciśnieniem u ciebie.....:-(
A jak pisałaś o kurczaku na butelce to tez pomyślałam, że to o Kurczaka chodzi .
Zmykam trochę chatę ogarnąć bo ostatnio ją zapuściłam ;-)
ewa zdrówka dla was
jolcia ja tez miałam wrażenie że brzuch mi opadł i faktycznie jest niżej bo zaczynał się tuż pod piersiami a teraz mieszczę tam dłoń na płasko, ale to po prostu dzidź zmienił ułożenie. Wiem, bo pytałam o to gina na wizycie.
Koreczek jak nospa i magnez ci pomogła to może po prostu macica gdzieś uciskała, bo kręgosłup też boli właśnie od powiększonej macicy i ucisku. Oby to nic złego. Nie stresuj się, bo to tez nic dobrego
mamusia lipa z tym ciśnieniem u ciebie.....:-(
A jak pisałaś o kurczaku na butelce to tez pomyślałam, że to o Kurczaka chodzi .
Zmykam trochę chatę ogarnąć bo ostatnio ją zapuściłam ;-)
reklama
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Chciało mi się czegoś słodkiego i zjadłam pół tabliczki czekoladki z nadzieniem michałkowym....
Ło mamusiu...
Ło mamusiu...
Podziel się: