Witajcie
U mnie nadal śpiąco.... masakra! w kościele ledwie wysiedziałam cały czas ziewałam... a po zjadłam ciasto i spałam do teraz, obudziła mnie Mama na obiad zjadłam obiad i dalej idę spać, bo po 17 mamy mieć księdza po kolędzie.
Agnis dobrze, że w tym szpitalu jesteś to cały czas mają na Ciebie oko, no i nie kusi Cię co by może jednak wstać i coś zrobić, bo w domku zawsze to tak bywa. Qrcze u Was już łóżeczko złożone a my jeszcze nie wiemy jakie chcemy.
Susi tańczymy standard z mężem, ale nie turnieje, a tak tylko dla przyjemności bo bardzo to lubimy
ja już na początku pisałam o tym tańcu, ale było to chyba we wrześniu
już nic nie ukrywam przed Wami ;-)
Marcia moja Frajda śpi ze mną przykryta po same uszy... a jak tylko się położę na chwilkę to od razu przy mnie się układa
udane zakupy
Secreto też tak mam w nocy z 5 razy spaceruję do toalety... ale to od początku ciąży mam, wiec już się przyzwyczaiłam, choć nie powiem, marzy mi się taka noc co by ją całą przespać bez wędrówek. Świetnie, że wyniki masz w normie:-)
Mamusia synka trzymam kciuki za wizytę u teściowej!! nie daj się!
Syrop z cebuli możecie same zrobić, bez alkoholu. pokroić cebulę, dodać cukier i odstawić na około 12 godzin, a później można dodać soku z cytryny do tego i miodu. Ja osobiście bardzo lubię i jak byłam przeziębiona teraz w ciąży to mi pomógł
Kama przykre to, że mama w Ciebie nie wierzy... ale najważniejsze, że jesteś super dziewczyna i sobie jednak mimo wszystko dajesz świetnie radę!! A to jej gadanie niech będzie tylko dla Ciebie jeszcze większą mobilizacją! najważniejsze, że mąż Cię wspiera :-)
Juszka gratulacje 29
Młodamamo współczuję takiego lekarza! ja byłam u takiego gbura na wizycie bo mojego nie było, najgorsza wizyta! nigdy więcej do niego nie pójdę! najważniejsze, że wszystko dobrze z dzieciaczkiem.
I ja zmykam jeszcze coś pospać... bo oczy mi się same zamykają.
Miłego popołudnia życzę :-)