Dzień dobry dziewczęta ;* :-)
My dopiero po śniadaniu, bo jakoś śpiocha mamy ostatnio, a ja jeszcze musiałam po ciepłe bułeczki iść, bo mój zanim by wstał z wyra to umarłabym z głodu
Mały przekopał mnie przeokrutnie od wczoraj, a tak porządnie, że z 10 ruchów na godzinę, ze 40 chyba było
budziły mnie jego kopniaki i dzisiaj od wczesnego rana to samo, harcował jak nigdy!
No, ale RADOŚĆ, cóż tu innego przyszło, trzeba się cieszyć! Teraz pewnie pół dnia będzie odsypiał swoje nocne akcje
Marcia – ooo Kfc to jestem zagorzałą fanką od dawna!
Wielkie pudełko skrzydełek i Grander Texas, ooo taaaak i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba, hehe
Słodki ten Twój piesio, a co do ciuszków to niezłe łupy ;-)
Agnis – mąż się przestraszył pewnie, że tak szybko łóżeczko złożył, nie dziwię mu się ;-)Ja mam złożone od dwóch miesięcy, bo lubię na nie patrzeć. Te szpitalne jedzenie to porażka, weź tym się najedz, ale najważniejsze, że jest dobrze cieszę się, że wszystko w porządeczku! ;-)Wypoczywaj sobie.
Susi – wooow, ale kochany ten mąż, naprawdę to dopiero gest!
Co do spółdzielni to moja podobno jest biedna i dlatego nie ma np. dopłat do okien, a budynek już dawno ocieplony. Mój ma kartę na BP, natrzaskał sporo punktów, ale wziął za to darmowe tankowanie…może znowu tyle uzbiera, bo w sumie my pracujemy w terenie i dziennie sporo czasu spędzamy w aucie, trzaskamy tych kilometrów, ale to nawet mówią, żeby nie kupować auta po przedstawicielu handlowym, bo zajechany
Szwagra szkoda, naprawdę nienawidzę tej panny, a tu zaręczeni, no, ale czekam, aż przejrzy na oczy i chociaż do nas się odezwie, bo nie w porządku, że się nie odzywa :-(Susi, bo u nas będzie cyklinowanie, potem malowanie tej podłogi – powiedz mi to szybko schnie, bo zastanawiamy się czy to zrobić przed porodem czy poczekać do lata jak będzie cieplej i szybciej wyschnie
Czemu na kręglach będziesz siedzieć? Fajna zabawa tak sobie popykać. Co ten Thermomix robi np. przy takiej zupie, aż tak on pomaga? Ja na prezentację chce się umówić może na jutro albo po sylwestrze, bo jeszcze nie wiem jak z wyjazdem do Krakowa, muszę mojego namówić, bo chciałabym chociaż na chwilkę na rynek się wyrwać ;-)Kawał drogi masz do tego szpitala, daj Ty spokój!
Nastka – wiem o czym mówisz, do mnie dzisiaj koleżanka przez telefon, że grzańca mogę sobie wypić, tylko jednym to nie dość, że narobisz sobie smaka, to jeszcze potykałabym się po nim jak tyle nie było pite…no i strach czy coś się nie stanie!
Secreto – a jak to dokładnie się odbywa? Czemu dziecko nagle w łóżeczku umiera? Tragedia…i ja zaczęłam się zastanawiać nad tym monitorem :-(
Słodki ten Twój Dyziek, ja mam znajomego co na niego Dyzio wołają
Ozilka – masz podobny gust do wózków co ja, ja też patrzyłam na Joolz, ale o ICossi nawet nie słyszałam, że są i nie mogę ich znaleźć w necie
Co do auta to fakt, małe są, ale takie babskie i zakupowe ;-)Dzięki za wyjaśnienie o tej depilacji i jak po ciąży się odkopciuszę to na pewno poszukam gdzieś, żeby zrobić. Fajny ten sprzęt, ale w PL chyba nie ma takiego…
Mamusia – dasz radę, pewnie nie raz ta „przyjemność” będzie musiała Cię spotkać
Kamaa – nie przejmuj się, nieraz ludzie gadają co im ślina na język przyniesie, a potem myślą co takiego powiedzieli. Nie słuchaj tego, moja babcia to samo od zawsze gadała, a teraz jak zaczyna to udaję, że nie słyszę, albo idę do pokoju i zamykam drzwi. Nie ma sensu się stresować kochana, będziesz najlepszą mamą na świecie…ba, jesteś już!
;*
Aneta - czyli jak śpisz z dzieciątkiem to pomaga...? Nie rozumiem jak to może zapobiec tej śmierci łóżeczkowej...?
Katrine – moja koleżanka ciężarówka, która jest w 13 tc. i prawie w ogóle brzuszka nie ma, a ma prawko i mogłaby do nas przyjechać z mężem na sylwka, bo też siedzą w domu, chce żebyśmy my przyjechali tylko jaki ja mam brzuch, do tego prawka nie mam i tak daleko nie będę bez prawka jechać, to mamy autobusem się tłuc, jak oni mogą samochodem przyjechać?
Przecież wiadomo, że mój auta nie weźmie, bo chce się napić…i też mnie wkurzyli! Mój też dzisiaj ma lekkiego kaca, bo ja piłam tego szampana bezalkoholowego, a on sobie driny trzaskał i tak trzaskał, że wytrzaskał dzisiaj kaca, haha
Ewula – nas to wybieranie kibelka, płytek itp. itd. czeka pod koniec stycznia jak kaska przyjdzie…a ja totalnie nie mam pomysłu jakie płytki chcę, jaką umywalkę…muszę w końcu się wziąć w garść w tym temacie, bo jak oddam władzę mojemu to potem niezadowolona będę chodzić
Juszka - gratki 29 tc. współczuję bólu główki, a można chyba paracetamol wziąć coś tak słyszałam, to może sobie łyknij pół tabletki i przestaniesz się męczyć...? :-(