reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kama chyba bym sie nie odwazyla uzyc tam depilatora :nie: bo ten co kupilam to wyrywa wloski :D na rece sprobowalam i ojjj bolalo :) juz sobie wyobrazam jak bedzie bolec na nogach. No ale spokoj na dluzszy czas bede miala :) wydepiluje sobie nogi dzis lub jutro

TAM depilatorem?!:szok::no: podziwiam kogoś kto to wytrzyma, a co do nóg to boli tylko przy pierwszym razie, a później już luz:-) ja używam od lat i nie zmieniłabym na maszynkę, i mam spokój jakiś czas :-)

Kama
mnie też bardzo boli kręgosłup ale to nie od tego, że się mało ruszamy to od ciężaru który nosimy, ja przez ten ból czasem ledwo chodzę.

Kainkas a próbowałaś robić pilingi? wtedy dużo mniej wrasta lub prawie wcale:)

reklama
Zawsze mowie ze depilator wymyslil chyba jakis sfrustrowany facet... od 6-7 lat mam taki z masazerem (nibylagodzi bol) i kilka razy udalo mi sie wydepilowac nogi do wysokosci kolan :p wyzej nie dalam rady :p na szczescie mam wymienna nakladke na golarke dlatego nie lezy taki calkiem bezuzyteczny :)

Ja wyżej nie golę, w ogóle ud nie tykam, bo kiedyś kosmetyczka mi poradziła, żebym tylko za kolano i koniec to nawet nie będą widoczne i rzeczywiście tak jest - na udach w ogóle włosków nie widać :tak:

Kainkas a próbowałaś robić pilingi? wtedy dużo mniej wrasta lub prawie wcale:)

Zgadzam się...ja robię co drugi dzień peeling gruboziarnisty o taki kupiłam, bo akurat w Super Pharmie był na promocji
pol_pl_lirene-youngy-20-peeling-gruboziarnisty-mango-indyjska-harmonia-200-ml-5900717080485-1698.jpg
Fajnie pachnie, polecam :tak:Ja go używam na całe ciało, od rąk po stopy :-p

Załączniki

• pol_pl_lirene-youngy-20-peeling-gruboziarnisty-mango-indyjska-harmonia-200-ml-5900717080485-1698.jpg
    pol_pl_lirene-youngy-20-peeling-gruboziarnisty-mango-indyjska-harmonia-200-ml-5900717080485-1698.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 33
W sumie tez raczej powyzej kolan nie gole bo na udach mam niewidoczne :) ale chodzilo mi o te wszystkie jeszcze wyzej :D

Brrr, ja to idę przy wizycie u gin do kosmetyczki na jakiś "lepszy" wosk - zobaczymy, bo ten zwykły to bolał jak sk... :szok: Dawno czegoś takiego nie czułam, masakra, a ten podobno nie boli tak :baffled:

Ja od lat używam na nogi depilatora i w sumie to zapomniałam że można też golić nogi maszynka :)) ale w życiu bym się nie zdecydowała depilowac okolic bikini depilatorem brrr... to musi być ból :) mam kumpele co depiluje sobie pachy... twierdzi że boli jak cholera ale stwierdziła że na dłużej starcza i jej się oplaca :)

muniuś przeczytalam 90 stron dzisiaj (i dzisiaj ją zaczełam) i na razie jest fajna :tak: jest o kobiecie w 9.miesiacu ciąży :-) ale ma przejscia masakryczne! :szok:

Tehawanka
wspólczuję zeba...
To ja rezygnuje z depilatora :-D nie bede sie katowac i już :-D

reklama
Kamaa a wysłałabyś mi na e-mail’a, bo rozumiem, że to ebook? :-)

Tehawanka – ostatnio chyba któraś z lasek miała coś takiego, bardzo współczuję i trzymam &&& żeby nie bolało za mocno i obyło się bez komplikacji. Zęby to strasznie delikatna sprawa :-(
Aneta - a ja właśnie dopiero co podgrzałam całą tabliczkę mlecznej czekolady z połową białej w tym naczyniu do fondue i maczałam banany, mandarynki i jabłka...boże jakbym nigdy nic nie jadła, boję się swojej wagi :baffled: Aaa i zgagi nie ma, haha chyba mnie opuściła na dobre, bo to już kolejny dzień jak ją prowokuję i nic - nie przychodzi :-p

Kobietki, zauważyłam, że lekko popuszczam, nie że się śmieje czy kaszle tylko ogólnie :szok: To normalne? Wkładkę wlożyłam i rzeczywiście mokra :no::no::no:

Do góry