Hej,
witam sie dzis i ja;-)
dzisiaj dzien znowu jezdzenia po hurtowniach i sklepach dziecinnych, uff, rozeznanie robimy:-)
malpawzoo jeszcze nie zdecydowalam stokke jest z wygladu piekny, ale dosc duzy, i bardzo drogi, za ta cene nie powinien miec wad, a niestety, ciezej niz pozostale trzy , ktore wybralam sie sklada, ale jeszcze nie wiem...jeszcze lubie Joolz i ICossi i jeszcze jeden, ktorego nazwe zapomnialam,
bedziemy musieli jeszcze robic probe czy sie zmiesci do mojego kurduplastego auta!
Teraz dopiero wychodza te sprawy, mamy Jeepa grand cherokee wiec rodzinny duzy, no ale ja mam tzw koszyk na zakupy, czyli suzuki swift glx i jest okazuje sie beznadziejne jezeli chodzi o wsadzanie wozka ech...swira z tym wybieraniem dostane ech
techewanka wspolczuje problemu z zebem
agnis to fajnie, ze Cie moze na sylwestra wypuszcza:-)
munius depilacje laserowa polecam goraco, (jezeli chociaz trosze jest pigmentu, (tzn nie calkiem blond, tylko chociaz lekko brazowe najnowsze IPL badz laser usuna tez, czasami potrzeba tylko wiecej zabiegow i specjalny setting;-))
co do efektywnosci to prawdziwy laser dziala glebiej i dziala silniej, VPL jak i IPL to nie tak calkiem laser( potocznie sie go tak nazywa) to pulse light , dziala plycej i wiazka swiatla sie rozprasza , dlatego jest bezpieczniejszy, natomiast przy jasniejszych wlosach za malo efektywny czesto.
Dziewczyny-przy wrastajacych wlosach te metody tym bardziej polecam, poniewaz problem znika calkowicie prawie, wlosy jezeli juz odrastaja, to o wiele ciensze , poza tym niweluje tendencje do stanu zapalnego;-)
Ja mam nogi glebokie bikini i pachy zrobione i jestem b. zadowolona, raz na pol roku sprawdzam i moze jakis jeden wlosek znajde...
wosk tez jest tanszym dobrym wyjsciem, systematycznie po latach oslabia wlosy, jezeli nie golisz w miedzy czasie oczywiscie,
depilatorow osobiscie nie znosze i nie wytrzymywalam bolu.- to tyle moich rad;-)
co do sylwestra, to my jestesmy w domu sami, bo nie mam sily nigdze isc...ale my mamy fajnie , bo kolo nas na Coogee beach o 21szej sa pierwsze fajerwerki, ktore od paru lat ogladamy z plazy, a pozniej znamy rowniez dwa miejsca gdzie cale cale city widac i o 24 tej mozna popatrzec na glowne fajerwerki.... a jest u Nas co ogladac
, wysle Wam filmik:-)
secreto no my na pewno ten monitor z pelnym zestawem kupujemy, mamy upatrzony na dwie kamery;-)
ok, caluje i ide ogladac film z m:-)milego dnia!