reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Założyłam spór u jednej użytkowniczki na allegro, bo zapłaciłam jej przelewem za wszystkie rzeczy, pomijając fakt, że wysyłanie ciężko jej szło, to nie wysłała mi takiego pajacyka co go wylicytowałam i bardzo mi na nim zależy, więc napisałam do allegro i toczy się tzw. spór. Nie odbiera ode mnie telefonów, nie odpisuje na e-mail’e, więc poprosiłam o pomoc tą firmę :tak:

Małpko – a jaką karocę kupujecie? :-)

Jolcia – to super, a jakie wymiary ma bobo? Duża się urodziła? ;-)

Carri – masz rację z tą łazienką, a jeszcze my będziemy zrywać podłogę i burzyć jedną ścianę, bo chcemy z dwóch miniaturowych łazienek zrobić jedną większą to już w ogóle. Jak to chcecie wjechać na jakąś górkę…? Podaję na priv swój nr tel.

nie chce Cię pocieszać ale spór nic nie daje:( po czasie allegro napisze, że oczywiście masz rację ale proszą o dogadanie się ze sprzedającym badz załozenie sprawy w sądzie.. wystaw negatywny komentarz by inni wiedzieli, jaki to sprzedający

reklama
Hmm, nigdy nie zakładałam sporów, a wiesz co poczekam jeszcze chwilkę, zobaczymy może jej akurat będzie zależało by nie mieć komentarza negatywnego, tym bardziej, że ciągle coś sprzedaje...
Chwilę temu byłam w sklepie, dzisiaj zaszaleję - kupiłam sobie podróbę Picollo, a mój wódkę i colę i będzie robił sobie drinki :-D tere-fere-szampan-bezalkoholowy-750-ml.jpg

Załączniki

• tere-fere-szampan-bezalkoholowy-750-ml.jpg
    tere-fere-szampan-bezalkoholowy-750-ml.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 41
70postow do przeczytania :D

Igem dobrze ze juz w domku :)

Agnis a u Ciebie dobrze ze trafilas do tego szpitala i jestes pod opieka :tak:

Koreczek no to niezla akcja z tymi ukraincami... Ja jakos nie lubie wszystkich ruskich, ukraincow itp

Ktos pisal o sokowirowce... Nie pamietam kto... Ja kiedys mialam jakas z dobrej firmy ale nie bylam zadowolona... Tyle co owocow do niej nawrzucalam to szok a soku prawie nic nie dostalam :(

Jagna ja tez z 19marca :tak: termin mam na 7 ale jednak ludze sie nadzieja ze to bedzie ostateczny dzien :) chialabym urodzic 38-40tydz :tak: nie chce przenosic tym razem

Mamusia to moze 14 luty :) akurat na walentynki byscie prezent dostali :)

Marcia super ten superman :D ale 40zl troszke duzo chyba :) ja tez poluje na jakiegos pajaca takiego ale na 68-74 :) poszperam na allegro :D

Jaspis to ja chyba tez na c&a zajrze :) jagna tez polecala ze przeceny :tak:

Kainkas wielkie wyrazy wspolczucia :(

Jolcia no to trzymamy kciuki za kuzynke :) oooo juz urodzila :) gratulacje :) szybko poszlo :D

Munius ja ostatnio kupiwalam ok 12 rzeczy od jednego sprzedawcy i wyslala mi wszystko procz jednego nowego kombinezonu zimowego dla Michelle i nasz spor trwa juz 3tyg i nic :(

A ja od dzisiaj jestem posiadaczka nowej suszarki do wlosow i depilatora :D
Moj prezent gwiazdkowy :) mialam do wykorzystania 400zl a w sumie za bardzo nie wiedzialam co wziasc :( juz jak przegladnelam caly sklep a zostala kasa do wykorzystania to wzielam gotowarke do jajek :D bo zawsze te na miekko wychodza mi za bardzo sciete a te na twardo sa niedogotowane :)

Aaaa i kupilam posciel dla malego ;) pozniej wstawie foto :D

Ostatnia edycja:
dziewczyny któraś z Was pisała kiedyś, że przysługuje nam jakaś możliwość żeby spotykać się z położną przed porodem, robić ktg itp.? jak to wygląda z praktyce? czy coś mi się pomyliło?:sorry2:

Muniuś i dobrze zrobiłaś, powodzenia w odzyskaniu swojego!
Co do dzidzi to Bo tylko zdjęcie wysłał i tyle informacji, ale ze zdjęcia wyglada na duża dziewczynkę:-)
Ja na sylwestra też się zaopatrzyłam w Piccolo truskawkowy mój ulubiony:) takim trunkiem będę Nowy Rok witać :-)

AnetaNorwegia Ty to szalejesz z tymi zakupami:):)

Aneta a może byc nawet 14 luty :-) pasuje mi :-)

munius
my mielismy kilka sciec na allegro, jedna najwieksza jak m kupił mi smartfona i nie przyłaził przez miesiac a koles miał nas w d...m postraszył go policja i kasa byla na koncie po tygodniu bo koles nas zwodził, ile mnie to nerwów kosztowało a i jeszcze kiedys kupiłam pake ubranek od kogoś kto 2 dni pozniej dostał 20 ngatywów, przez tel udawał ze wszystko ok i ze towar wysle ale nie wysłal ale ze zapłacilismy przez payou to kasa do nas wrociła bo jemu zablokowali konto, zreszta temu od smartfona tez zablokowali konto pozniej......

mamusiu- to ja dopisuję się do 14 lutego:) też by mi pasowało...

ja dzisiaj rano tez hani zakupy zrobiłam w 5-10-15- zależalo mi na bluzkach bo mało ma i kupiłam 7szt za 100zł, kurier jest gratis

dzięki za wsparcie, jakoś kiepsko się czuję, nie wiem czy malż urlop dostanie, najwyżej jutro mnie zawiezie może jakoś dam radę...ehhh

a i jeszcze ktoś się pytał o ten grzybek...ja na nim kefir hoduję , wygląda jak kalafior:) http://www.lekabel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=160&Itemid=261

Ostatnia edycja:
Aneta – a suszarkę to z zimnym powietrzem masz? Mi mój kupił na zeszłe urodziny Philipsa to chyba jeden z najlepszych prezentów (u nas są zawsze trafione, bo albo zostawiam linki na kompie albo wspominam co by mi się przydało lub rozmawiam głośno przez telefon co bym chciała :-D) i zimnym powietrzem fajniej się suszy, bo lepiej się włoski układają…no i nie niszczy ich tak.

Właśnie piję to Tere Fere i nic specjalnego, jednak Piccolo lepsze, ale Trele Fere kosztowało mnie 5 zł., a Piccolo 8 w Tesco :dry: Polecam biedronkowy o ten imag0503.jpg o niebo lepszy i kosztuje 4 z groszami :tak:

Mamusia – a właśnie co to jest ten PayU, o co w tym chodzi? To bezpieczniejsze jak zwykły przelew? :confused:

Kainkas – ja pytałam, no to już wiem co to przynajmniej hehe, bo ostro się zastanawiałam :cool:

Próbuję fajną sygnaturkę dodać, ale mi nie idzie, bo tylko kody HTML są – jak to zrobić? Jak daje linka url to wyskakuje, że nieprawidłowy plik, jak wrzucam html pod te sygnaturki co już mam to nie czyta sygnatury tylko link i jak to wrzucić :baffled:

Załączniki

• imag0503.jpg
    imag0503.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
munius payu jest to cos takiego ze kasa nie przechodzi bezpośrednio na konto bankowe kontrahenta tylko na takie pośrednie konto którym włada allegro i dopiero z tego pośredniego konta robi sobie wypłatę a jak kolesiowi zablokowali konto na allegro to nie mogl sobie zlecic z tego konta wypłaty na swoje bankowe bo allegro mu zablokowało srodki i kasa wrocila do nas :-) a u mnie wchodzą kody bbc..............może trzeba cos w ustawieniach zmienić............

tez sobie kupie takiego szmpana, chociaż wątpie zebym wytrzymala do polnocy....an sobie z Julem wypijemy wieczorem :-)

Do góry