reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

O taki ciuszek kupilam dla Krystiana

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 36
reklama
A witam witam Najdroższe Marcóweczki! :tak: ;*
Właśnie jestem po śniadanku, lekko zamulona, ale muszę przeczekać zanim pierdyknę kawkę (latte mmm), bo po herbacie jestem i może mnie nieźle zmulić :tak:Najadłam się, choć mogłabym to spokojnie nazwać PRZEJADŁAM SIĘ (ostatnio coraz częściej mi się zdarza), ułoży mi się w żołądeczku i będzie w porządeczku, pierdyknę kawkę i do roboty, bo sprzątania mam całe 60m2. Mój właśnie przegląda graty do wyrzucenia z szafek i oglądamy piratów drogowych na Tvn Turbo (tzn. on ogląda, a ja zerkam z forum na tv, z tv na forum i tak o) :-D
Agnis – cieszę się, że wszystko w porządku, a tak na marginesie to posłuchać sobie jak gdzieś obok rodzą to nieźle potem w głowę wchodzi hehe :-) Również pozdrów koleżankę z sali, a czemu ona leży, też skurcze? :baffled: Właśnie jaka wstępna diagnoza była, że trafiłaś do szpitala, nie wiadomo dokładnie? :dry:

Koreczek – jest takie powiedzenie, że pierwszy kupiec jest najlepszy i nawet wskazane, żeby wziął auto jak się z ceny zejdzie, a też rzeczywiście trzeba uważać, bo to mogą być zwykli złodzieje, a oni umieją rozbroić większość aut :confused:

Marcia – mam chyba tego samego pajaca co Ty kupiłaś, zaraz zrobię obczajkę :tak: Koniecznie pokaż jak Ci wychodzą te soczki ;-)

Nastka – ja na razie o dziwo zgagi nie mam, a od wczoraj jem wszystko to po czym miałam zawsze, więc…może już jej czas przeminął? OBYYYYYY :-D

Monika – wiem wiem o co chodzi, mój to samo robi z tymi kosztami, więc znam to doskonale, a słyszeliście o tym, żeby założyć działalność na starszą osobę (na emeryturze) i zusu nie będzie się płaciło? Albo o tym żeby pojechać do Anglii i tam firmę założyć, wtedy płaci się ZUS angielski, ma się potem emeryturę angielską i w PL coś mniej się płaci, a i emerytura w PL też się należy to są dwie :cool2:

Josek – zdrówka życzę! :tak:

Igem – super, że sytuacja opanowana i pod kontrolą, to najważniejsze! :-)

Katrine – wiem, wiem, bo nieraz podczytuję co tam się dzieje i też jestem w szoku :sorry2:

Julcia – no co Ty gadasz, ja to bym chciała zobaczyć jak jakieś wariatki biją się o ciuchy, a nigdy nie byłam świadkiem takich sytuacji :-D :-D:-D

Jagna – ja to bym chciała urodzić po remoncie łazienki, zdaniu prawa jazdy i remoncie pokoju dla maluszka. Liczę, że do marca zdążymy, bo do łazienek przywozimy magika ze świętokrzyskiego.

Hej :-)
agnis i igem dobrze, ze wszystko w porzadku, Igem Ty w domku jak najwiecej odpoczywaj, a Ty Agnis sie tez niczym nie przejmuj, dobrze, ze pod opieka i tez na pewno odpoczniesz w szpitalu bardziej mysle;-) wszystko bedzie dobrze.

ja nie wpadam teraz tu czesto, bo m ma urlop i troche w rozjazdach:tak:pojezdzilismy troche po sklepach dziecinnych( zaden wozek mi tak na 100% nie Przypasowal, mam nadzieje, ze na razie )teraz bedziemy lekki remont robic, na razie pokoj malej malowanie i pewnie mojego syna, takze troche zajeta jestem,
sciskam Was i oczywiscie jeszcze wpadne w tym roku;-)

Ostatnia edycja:
Ozilko jakoś tak mi do głowy weszło, że jesteś kosmetyczką i za każdym razem jak chodzę do nich to myślę sobie, że szkoda, że nie mieszkasz w moim kraju (i mieście) to bym do Ciebie chodziła i przynajmniej miałabym zaufaną kosmetyczkę, a tak to ostatnia moja zaufana to salon kosmetyczny upadł i teraz nie wiem gdzie się podziewa :dry:Mi też żaden wózek jeszcze nie przypadł do gustu, więc na razie odpuszczam jego kupno i czekam do lutego, a może nawet do marca z tym - zobaczymy jak wyjdzie. Muszę bardziej w temat się wdrążyć :tak:Ja dziś albo jutro biorę się też za malowanie, bo została mi ściana w przedpokoju - wprawdzie niewielka i to roboty na 30 min., może godzinkę, ale jakoś tak codziennie to przekładam :cool2:
Marcia to chyba ten sam, bo mam zdjęcie z allegro tam gdzie kupowałam, ale patrzę na metkę i też jest H&M :tak: a.jpg

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 35
Julcia – no co Ty gadasz, ja to bym chciała zobaczyć jak jakieś wariatki biją się o ciuchy, a nigdy nie byłam świadkiem takich sytuacji :-D :-D:-D

Ja jestem Jolcia:-) co nie zmienia faktu, że Julia bardzo mi się podoba:)
A co do bicia się o ubrania to wystarczy iść do jakiejś sieciówki i chwilę sobie poobserwować ludzi... cuda się tam dzieją, polecam stradivariusa ;-) darmowe kino ;-)

nie mam baterii w ciśnieniomierzu naładować się muszą.

Ja wpadam na chwilkę, bo mój małżonek też w domku więc w końcu spędzimy trochę czasu razem:tak:.
Ja już nie mam siły na zakupy:no:, a w styczniu wybieramy się po wózek, ja nie wiem jak dam radę, bo dla nas to całodzienna wyprawa, ok. 70 km w jedna stronę.

A wczoraj kliknęłam kilka ubranek na c&a, a miałam nowych już nie kupować, tylko używki na all :zawstydzona/y:. No ale na all akurat nie było nic fajnego:-p.
Kupiłam też komplet pościeli, smoka i rożek.

Igem, Agnis dobrze że sytuacja u was opanowana.

Marcia mi też się spodobał i teoretycznie to dla niego licytowałam mega pakę :-D No no soczek na pewno będzie pyszny! :-)
Jolcia - ja to nawet ciśnieniomierza nie mam :-) mi oba imiona się podobają, na drugie mam Julia, ale to mniej ważne, bo z bierzmowania i obiecałam sobie, że jak trafię córę to będzie Julia (nie obchodzi mnie to, że imię jest tak przesadnie nadawane dziewczynkom, poza tym teraz rządzi Maja :-p), no ale los za drugim razem dał mi chłopa :tak: Jolka, Jolka pamiętasz lato ze snu...hehehe, "Jolka jakiś wariat na dole Cię woła"
:-D:-D:-D Kiedyś robiłam zakupy w Stradivariusie, nieraz fajne rzeczy można wyhaczyć, a jeśli chodzi o laski jakie tam klupują, to wiem o co Ci chodzi :tak:
Jaspis - to prawda, nie ma nic ciekawego ostatnio na allegro :dry:

Dziewczyny, które mieszkają w Krakowie - może jakieś spotkanie zorganizujemy w poniedziałek/wtorek? Pytam, bo akurat będę w tym mieście - sylwestra spędzamy u znajomych co tam mieszkają :zawstydzona/y:

reklama
A ja na żadne strony wyprzedażowe nie zaglądam bo mam tyle ciuchów ze szuflady w komodzie się nie chcą zamykać :cool:

Zrobiłąm sobie gar kompotu z truskawek coś mnie naszło......

Gadałam z sąsiadką, po nowym roku wyjmują jej szew okrężny i może będzie rodzic.........

Do góry