reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

igem dobrze, że wszystko już ok. Tylko teraz odpoczywaj!

Agnis trzymaj się tam w szpitalu, dobrze, że jesteście pod stałą obserwacją. Troszkę się unormuje i po weekendzie pewnie do domku.

A ja weszłam sobie zajrzeć na styczniówki (bo i moja siostra niedługo styczniówka), a tam już 6 maluszków na świecie! Dziś dwie urodziły :szok: a jeden maluszek już miesiąc skończył!

reklama
Witajcie:)

u mnie dziś znowu dzień na sen... qrcze takie piękne słoneczko a ja taka zmulona.... wstałam po 8, umyłam się i poszłam spać... obudziłam się po 9 zjadłam śniadanie i poszłam spać...i teraz wstałam zjadłam mandarynki i czekoladę i dalej jestem senna... też tak macie?

malpawzoo
ja to mam tylko kilka bodziaków i sukienkę kupioną na lumpach, teraz po nowym roku planujemy z mężem zakupy dla Amelki, ale i tak na początek idę mieszkać do teściów bo domek będzie gotowy dopiero w wakacje więc i tak wszystkiego nie kupimy od razu, a tak już bym chciała urządzić pokoik dla małej:)

Agnis najważniejsze, że jesteś pod opieką, nic się nie martw wszystko będzie dobrze! :) my za Was mocno kciuki trzymamy :) wypoczywaj ile się da!

Koreczek ale miałaś przygodę z panockami... Moja Amelka też jakaś wiercipiętka... fikołaki takie odstawia, że trudno zasnąć, i też ostatnio czuję, że moja skóra bardziej się napina, w ogóle to od kilku dni brzuch mi urósł i to znacznie, a co do porodu to mi się marzy 21 marca:-) niby na 18 mam termin zobaczymy jak to będzie :)

Marcia
jak kiedyś pracowałam w galerii to na czas wyprzedaży to sie cuda działy, kobiety przeklinały na siebie, biły się i to o to aby jakąś szmatkę mieć... ja nie lubię takich dzikich tłumów, wolę sklepy internetowe:) i też są wyprzedaże:)
powodzenia na łowach, pełnych reklamówek ale nie pustych portfeli :-)

Monika2412 to i może ja też mam takie niskie ciśnienie bo śpiąca jestem cały czas.... zaraz pędzę mierzyć ciśnienie.

Igem dobrze, że już lepiej:) wypoczywaj ile się da :)

Ja tymczasem zmykam zmierzyć ciśnienie, może rzeczywiście mam jakieś niskie dlatego taka śpiąca jestem:confused:

Miłego dnia, pozdrawiam niebiesko :-)

Jagna ja to 21 marca to tak z sentymentu do wiosny, to moja ukochana pora roku i po prostu fajnie by było w ten dzień urodzić... ale nieważne kiedy tak naprawdę, najważniejsze co by nasze dzieciątka zdrowiutkie były:) po 1 marca mogę rodzic, mam nadzieję, że do tego czasu się obronie;)

hej

Agnis, Igem
kciukasy za Was!!!!

Katrine
ja w wolnej chwili tez zaglądam na styczniówki :-)

M pojechal na zakupy, nawet u wizytacji u matki nie przebąknął :-) czyżby cos przemyślał...........ja się przymierzam do sałatki brokułowej-miałam robic wcześniej ale tyle zżarcia było ze stwierdziłam, ze nie zjemy ...............

Ja chciałabym urodzić 15 lutego :-) tak 10 dni przed terminem byłoby super :-)

reklama
Do góry