reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej

Ale sie wyspałam, ale dobzre przespałam moj zamulony-rzygajacy dzień :-) wstałam dopiero teraz :-) chłopaki jeszcze śpią :-)

Agnis
dobrze ze Cie zostawili, sprawdza wszystko :-)

reklama
Jestem po obchodzie :-)
Z tym wymazem to cos pokrecilam. Bedzie po 3 dniach bo musi urosnac czy cos.
A w krwii wyszedl mi stan zapalny wiec ciekawe czy w poniedzialek wyjde.
A na ktg mialam sporadyczne skurcze ale malo wyczuwalne.

Kurczaki to znaczy że do końca to nie wiadomo od czego ta akcja wczoraj?
Trudno kochana lepiej dłużej pobyc w szpitalu niż martwić się w domu. Sprawdza wszystko i będziesz spokojniejsza :)

Dobrze, że jesteś już pod obserwacja i opieką lekarzy :-)

Ciekawe jak Igem....

Ja już dzisiaj po mechanikach się wyjezdzilam, ale olej już wymieniony więc spokój mam, a ile nerwów miałam już z tego powodu. Teraz leze, bo brzuch mnie boli jak na @, trzeba odpocząć.

I poszłam do wniosku, że od 6 grudnia przytylam 2-3 kg, na czczo 2 kg, super, bo już mam jakies 20 kg na plusie :sory:

Dzien dobry!

agnis kochanie trzymaj sie wszystko bedzie dobrze:tak:
Tak jak malpawzoo pisala teraz moze sie to nam przydarzac coraz czesciej i oby bylo jak najmniej takich sytuacji aczkolwiek gdzies czytalam ze po 32 tc szanse maluszkow urodzonych przed czasem wzrastaja do ponad 80% a to juz duzo.

katrine, munius z tymi sokowirowkami i wyskarkami to jest tak ze duzo zalezy od sprzetu....ja po mojej mamusi mam taki ze malo co zostaje z odpadkow a soku full dzisiaj bede robic to zrobie najpierw zdjecie ile owocow wyciskam a potem co zostaje i ile soku jest to zobaczycie :-)

ja dzisiaj wybieram sie na polowanie po galeriach podobno strasznie duzo ludzi jest przynajmniej wczoraj byly dzikie tlumy ale co tam , umowilam sie z sasiadka i o 9 jak,otworza sklepy bedziemy juz w galerii , zyczcie mi powodzenia na lowach :-)

uciekam budzic Pati , milego dnia!

Rajd po sklepach mi się marzy, a mała chora:-(
Agnis dobrze, że wszystko oki:-D

Agnis dobrze ,że pod opieka jesteś.
Ja z niecierpliwościa czekam na 2 stycznia by sprawdzić co u mojego bąbla. Na wage sie boje stawać ale przed wizyta sie z waże co by nie byc w wielkim szoku u lekarza.
A na domiar złego dzis mam ochote na oponki ech lub pizze

Ja akurat z tych co nie lubi zakupów a już w czasie przed światecznym i po światecznym tym bardziej. Jakos nie kusza mnie te promocje i wyprzedaże.więc spokojnie moge siedzieć sobie w domciu.

Nocka dzis bardzo kiepska bo mamokropnie nos zatkany i cała noc przewracałam sie z boku na bok.
No ale najwazniejsze ,że małego czuje.

pozdrawiam cieplutko!

Ostatnia edycja:
Wrocilam i zaraz bede wyla do ksiezyca tak mnie podwozie boli...jak zwykle moja Patrycja sie oblowila bo dla malego to tak jakos za bardzo nie bylo co kupic z ciuchow bo jakis super przecen nie bylo. Kupilam jedynie pajaca ze znaczekiem supermena za 40 zl w h&m.
Musze odpoczac , takie zakupy to juz sie robia bardzo meczace..

witajcie,

właśnie wróciłam, zostawili mnie dostałam 2 kroplówki na podtrzymanie i jakieś tabletki a teraz leżeć i luteina dalej..
nie ma żartów.. 2 stycznia ide do swojego to pewnie coś więcej się dowiem bo w szpitalu to cięzko uzyskac jakis konkretnych informacji..

pozdrawiam Was ciepło! i ide odpoczywac
Agnis mam nadzieje że wkrótce też wyjdziesz:)

reklama
Igem, super wieści!

Marcia, odpoczywaj dużo

Te święta dały nam ładnie popalic nawet jeśli dużo się odpoczywalo, więc teraz trzeba trochę przystopowac i odpoczywać ile się tylko da. Nasze organizmy przygotowuja się do porody, dlatego musimy odpoczywać jak najwięcej i nawet zakupy są coraz bardziej trudne.

Do góry