Witajcie
u mnie dziś znowu dzień na sen... qrcze takie piękne słoneczko a ja taka zmulona.... wstałam po 8, umyłam się i poszłam spać... obudziłam się po 9 zjadłam śniadanie i poszłam spać...i teraz wstałam zjadłam mandarynki i czekoladę i dalej jestem senna... też tak macie?
malpawzoo ja to mam tylko kilka bodziaków i sukienkę kupioną na lumpach, teraz po nowym roku planujemy z mężem zakupy dla Amelki, ale i tak na początek idę mieszkać do teściów bo domek będzie gotowy dopiero w wakacje więc i tak wszystkiego nie kupimy od razu, a tak już bym chciała urządzić pokoik dla małej
Agnis najważniejsze, że jesteś pod opieką, nic się nie martw wszystko będzie dobrze!
my za Was mocno kciuki trzymamy
wypoczywaj ile się da!
Koreczek ale miałaś przygodę z panockami... Moja Amelka też jakaś wiercipiętka... fikołaki takie odstawia, że trudno zasnąć, i też ostatnio czuję, że moja skóra bardziej się napina, w ogóle to od kilku dni brzuch mi urósł i to znacznie, a co do porodu to mi się marzy 21 marca:-) niby na 18 mam termin zobaczymy jak to będzie
Marcia jak kiedyś pracowałam w galerii to na czas wyprzedaży to sie cuda działy, kobiety przeklinały na siebie, biły się i to o to aby jakąś szmatkę mieć... ja nie lubię takich dzikich tłumów, wolę sklepy internetowe
i też są wyprzedaże
powodzenia na łowach, pełnych reklamówek ale nie pustych portfeli :-)
Monika2412 to i może ja też mam takie niskie ciśnienie bo śpiąca jestem cały czas.... zaraz pędzę mierzyć ciśnienie.
Igem dobrze, że już lepiej
wypoczywaj ile się da
Ja tymczasem zmykam zmierzyć ciśnienie, może rzeczywiście mam jakieś niskie dlatego taka śpiąca jestem
Miłego dnia, pozdrawiam niebiesko :-)