reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

igem dobrze, że wszystko już ok. Tylko teraz odpoczywaj!

Agnis trzymaj się tam w szpitalu, dobrze, że jesteście pod stałą obserwacją. Troszkę się unormuje i po weekendzie pewnie do domku.

A ja weszłam sobie zajrzeć na styczniówki (bo i moja siostra niedługo styczniówka), a tam już 6 maluszków na świecie! Dziś dwie urodziły :szok: a jeden maluszek już miesiąc skończył!

reklama
Witajcie:)

u mnie dziś znowu dzień na sen... qrcze takie piękne słoneczko a ja taka zmulona.... wstałam po 8, umyłam się i poszłam spać... obudziłam się po 9 zjadłam śniadanie i poszłam spać...i teraz wstałam zjadłam mandarynki i czekoladę i dalej jestem senna... też tak macie?

malpawzoo
ja to mam tylko kilka bodziaków i sukienkę kupioną na lumpach, teraz po nowym roku planujemy z mężem zakupy dla Amelki, ale i tak na początek idę mieszkać do teściów bo domek będzie gotowy dopiero w wakacje więc i tak wszystkiego nie kupimy od razu, a tak już bym chciała urządzić pokoik dla małej:)

Agnis najważniejsze, że jesteś pod opieką, nic się nie martw wszystko będzie dobrze! :) my za Was mocno kciuki trzymamy :) wypoczywaj ile się da!

Koreczek ale miałaś przygodę z panockami... Moja Amelka też jakaś wiercipiętka... fikołaki takie odstawia, że trudno zasnąć, i też ostatnio czuję, że moja skóra bardziej się napina, w ogóle to od kilku dni brzuch mi urósł i to znacznie, a co do porodu to mi się marzy 21 marca:-) niby na 18 mam termin zobaczymy jak to będzie :)

Marcia
jak kiedyś pracowałam w galerii to na czas wyprzedaży to sie cuda działy, kobiety przeklinały na siebie, biły się i to o to aby jakąś szmatkę mieć... ja nie lubię takich dzikich tłumów, wolę sklepy internetowe:) i też są wyprzedaże:)
powodzenia na łowach, pełnych reklamówek ale nie pustych portfeli :-)

Monika2412 to i może ja też mam takie niskie ciśnienie bo śpiąca jestem cały czas.... zaraz pędzę mierzyć ciśnienie.

Igem dobrze, że już lepiej:) wypoczywaj ile się da :)

Ja tymczasem zmykam zmierzyć ciśnienie, może rzeczywiście mam jakieś niskie dlatego taka śpiąca jestem:confused:

Miłego dnia, pozdrawiam niebiesko :-)

Jagna ja to 21 marca to tak z sentymentu do wiosny, to moja ukochana pora roku i po prostu fajnie by było w ten dzień urodzić... ale nieważne kiedy tak naprawdę, najważniejsze co by nasze dzieciątka zdrowiutkie były:) po 1 marca mogę rodzic, mam nadzieję, że do tego czasu się obronie;)

hej

Agnis, Igem
kciukasy za Was!!!!

Katrine
ja w wolnej chwili tez zaglądam na styczniówki :-)

M pojechal na zakupy, nawet u wizytacji u matki nie przebąknął :-) czyżby cos przemyślał...........ja się przymierzam do sałatki brokułowej-miałam robic wcześniej ale tyle zżarcia było ze stwierdziłam, ze nie zjemy ...............

Ja chciałabym urodzić 15 lutego :-) tak 10 dni przed terminem byłoby super :-)

reklama
Do góry