reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis, dobrze że pojechalas do szpitala, będzie dobrze! Trzymaj się kochana

Kama, Stephen King- zielona mila, to tak na ułatwienie poszukiwań :-)

Ogólnie to jestem fanka Kinga, ale zielonej mili nie przeczytałam, znam film na pamięć więc bezsensu książkę czytać :sory:

Wczoraj miałam dzika sytuację. Idę do mojego ganeczku(tam jest zimno, brrr) po śledzie, patrzę przez okno, zajezdza samochód na moje podwórko, myślę sobie wtf?! Wychodzi dwóch gości i podchodzą do samochodu, który sprzedaje. Mówią że chcą kupić i za ile, słucham a to dwóch ukraińców. Mówię, że 25 tys zł, a oni zadowoleni itp, pokazuje im bagażnik bo prosili oni nagle do mnie smutni, że mały. Oni wożą rzeczy z pl na ukrainę i szukają większego samochodu, mówię że na komisach trzeba szukać, a wiecie co mi powiedzieli?? Że na komisach drogo, a mój tanio! No:szok: każdy narzeka że te 25 tys to dużo a oni że bardzo tanio! Ale to trochę tak pozniej się bałam, że w nocy przyjadą i będą chcieli ukraść go. Nieraz tak było, że jakiś uzbrojony ukrainiec przekroczył granicę:szok:jak miałam 10 lat, to jeden z torbą i karabinem przez mogę podwórko uciekał przed strażą graniczna, puścili na niego psa i rzucił się na niego, ale wtedy stracha miałam :szok:

Lena spać mi nie daje, budze się co godzinę tak się rozpycha, czuje jaka skóra jest napięta, jakbym miała pęknąć... jeszcze z 9 tygodni i mogę rodzic :-)

reklama
Dzien dobry!

agnis kochanie trzymaj sie wszystko bedzie dobrze:tak:
Tak jak malpawzoo pisala teraz moze sie to nam przydarzac coraz czesciej i oby bylo jak najmniej takich sytuacji aczkolwiek gdzies czytalam ze po 32 tc szanse maluszkow urodzonych przed czasem wzrastaja do ponad 80% a to juz duzo.

katrine, munius z tymi sokowirowkami i wyskarkami to jest tak ze duzo zalezy od sprzetu....ja po mojej mamusi mam taki ze malo co zostaje z odpadkow a soku full dzisiaj bede robic to zrobie najpierw zdjecie ile owocow wyciskam a potem co zostaje i ile soku jest to zobaczycie :-)

ja dzisiaj wybieram sie na polowanie po galeriach podobno strasznie duzo ludzi jest przynajmniej wczoraj byly dzikie tlumy ale co tam , umowilam sie z sasiadka i o 9 jak,otworza sklepy bedziemy juz w galerii , zyczcie mi powodzenia na lowach :-)

uciekam budzic Pati , milego dnia!

Ufff Agnis ciesze się że jesteś pod dobra opieką :)) na pewno wyjdziesz w poniedziałek :)) trzymam kciuki. Na dokładkę jesteś na sali z marcówką... a to znaczy kochane moje ze już coraz bliżej niż dalej. Oby te nasze wszystkie maluchy poczekaly jeszcze trochę :)

Co do sokowirówki to moja niestety czeka aż odwioze ja na gwarancje do sklepu bo coś mi w niej się popsulo a w sumie to chętnie bym wypiła szklaneczke takiego soczku... mniam :)

Obudzilam się bez zgagi... normalnie sukces. Teraz tak sobie myślę co by tu zjeść na śniadanie żeby mnie znów nie złapała.... powiem wam że chyba mam ochotę na biały serek :)) zaraz wysle m na jakieś zakupy :))

Miłego dnia dziewczyny :)) i jeszcze raz Agnis trzymaj się i dawaj znać :)

Agnis, aż przypomniało mi się jak ja byłam w szpitalu i mylam się zimna woda, bo korki były zamienione:-)

Lepiej już się czujesz? Jak dzieciątko, słuchają tetna?

No super :) akurat w dobrym momencie Ci się te skurcze przytrafily :)) Aleś nas wczoraj zestresowala :)) ale widzę że dziś już lepiej bo wyczuwa się w Twoich postach humor i lepsze samopoczucie :)

reklama
Moniuś mój zazwyczaj też nie robi prezentow szczerze mówiąc pierwszy prezent na urodziny po paru latach ale na firmę brał bo koszty były potrzebne lepiej sobie niz podatki płacić :(
Kama dostałam łaskę ma Mikołaja od teściowej i też zakupiłam ten wynalazek gorzej że dziąsła strasznie mi krwawia i przy takim myciu to masakra jest.
Młodamamo - co do zmęczenia odkryłam wczoraj ze jak ogarnia mnie totalne zmęczenie mimo spania to mam ciśnienie 90/60 kawa mocna pomaga.
Susi to wybacz że pokrecilam
Igem jak u ciebie lepiej już byłaś na pogotowiu?
Aneta ja koniec stycznia kam przeprowadzkę to dopiero będę kącik robić tzn kupię łóżeczko i ciuszki popiore po Mateusz bo tak nie mam gdzie.
Moje dziecko mi przeszkadza więc nie doczytałam do końca . A tak wogóle to jestem w Poznaniu któraś z was mieszka w okolicach?

Do góry