reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
a tak się robi piaskownice w domu
29210_13180729210_500x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

monisia - wiesz pewnie co lekarz to opinia ale mi w 1 ciazy tez zakazal inny gin tych cwiczen Kegla
chirurdzy maja przerwe to wrocilam do ogladanie DExtera - tez fajny
ewa - oj mam nadzieje ze nie wykrakalam Nusce tego chorobska no ale niestety jak jedno w domu chore to drugie zaraz tez moze cosik podlapac
mlodamamo - wspolczuje z powodu bratowej. a jak Ty sie czujesz?nerki?
pinki - slodkie te kanapki ale juz wiemy ze ten towj to taki romantyk
dla mnie jednak kopniak w pelny pecherz duuuzo gorszy ale moze nie wiem do konca jak to jest w zebra bo Karo byla bardzo nisko prezez caly czas i teraz Gabrysia tez
jagna - moja gosposia tez mi pomaga, sklada ubrania (nawet nie zawsze musze po niej poprawiac!),przynosi rozne rzeczy, wyrzuca do kosza - staram sie dawac jej polecenia z ktorymi sobie poradzi a poprawic po niej np jak nie widzi - ona sie bardzo ciesyz i czuje potzrebna a potem mnie pyta: dumna jestes mamusiu :)

kurde wzielam no spe tak jak lekarka kazala i 2 magnezy rano i co chwile mam skurcze - na usg udalo mi sie zapisac na 20.01 a wizyte mam 07.01 - chyba sprobuje sie prywatnie do mojego gina w Krakowie zapisac na usg w przeriwe miedzyswiatecznej bo maz byl bardzo zawiedziony zaleceniami Pani dr i pewnie tez bedzie nalegal na szybsze usg;-)

GIRLS spadam na wizyte:tak: od 12 przyjmuje, ale idę wcześniej żeby ciśnienie potem było ok bo jak wpadne zasapana to jeszcze mi się podniesie...
Buziaki, do później :tak:

monisia - wiesz pewnie co lekarz to opinia ale mi w 1 ciazy tez zakazal inny gin tych cwiczen Kegla
chirurdzy maja przerwe to wrocilam do ogladanie DExtera - tez fajny
ewa - oj mam nadzieje ze nie wykrakalam Nusce tego chorobska no ale niestety jak jedno w domu chore to drugie zaraz tez moze cosik podlapac
mlodamamo - wspolczuje z powodu bratowej. a jak Ty sie czujesz?nerki?
pinki - slodkie te kanapki ale juz wiemy ze ten towj to taki romantyk
dla mnie jednak kopniak w pelny pecherz duuuzo gorszy ale moze nie wiem do konca jak to jest w zebra bo Karo byla bardzo nisko prezez caly czas i teraz Gabrysia tez
jagna - moja gosposia tez mi pomaga, sklada ubrania (nawet nie zawsze musze po niej poprawiac!),przynosi rozne rzeczy, wyrzuca do kosza - staram sie dawac jej polecenia z ktorymi sobie poradzi a poprawic po niej np jak nie widzi - ona sie bardzo ciesyz i czuje potzrebna a potem mnie pyta: dumna jestes mamusiu :)

kurde wzielam no spe tak jak lekarka kazala i 2 magnezy rano i co chwile mam skurcze - na usg udalo mi sie zapisac na 20.01 a wizyte mam 07.01 - chyba sprobuje sie prywatnie do mojego gina w Krakowie zapisac na usg w przeriwe miedzyswiatecznej bo maz byl bardzo zawiedziony zaleceniami Pani dr i pewnie tez bedzie nalegal na szybsze usg;-)

nerki.. temat rzeka.. ja się cieszyłam, że badania wyszły super bo nie miałam krwi w moczu ani fosforanów mi nie zaznaczyli a to się okazało, że bez leków, wody jana to wgl się nie wypłukuje i dlatego tak fajnie wyszły i mnie już ból złapał ostatnio i sikanie mnie boli i już znów urinale i inne ciągle pije:zawstydzona/y:

reklama
Młodamama nieraz mocz oki a jakiś stan zapalny się rozwija dopiero:-(
Od jutra w Lidlu piżamki, getry, bielizna i pościel dla starszaków, rozmiary od 98-140:-D:-D Zaprowadzam młodą do przedszkola i lecę na łowy.

Do góry