reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
a tak się robi piaskownice w domu
29210_13180729210_500x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

monisia - wiesz pewnie co lekarz to opinia ale mi w 1 ciazy tez zakazal inny gin tych cwiczen Kegla
chirurdzy maja przerwe to wrocilam do ogladanie DExtera - tez fajny
ewa - oj mam nadzieje ze nie wykrakalam Nusce tego chorobska no ale niestety jak jedno w domu chore to drugie zaraz tez moze cosik podlapac
mlodamamo - wspolczuje z powodu bratowej. a jak Ty sie czujesz?nerki?
pinki - slodkie te kanapki ale juz wiemy ze ten towj to taki romantyk
dla mnie jednak kopniak w pelny pecherz duuuzo gorszy ale moze nie wiem do konca jak to jest w zebra bo Karo byla bardzo nisko prezez caly czas i teraz Gabrysia tez
jagna - moja gosposia tez mi pomaga, sklada ubrania (nawet nie zawsze musze po niej poprawiac!),przynosi rozne rzeczy, wyrzuca do kosza - staram sie dawac jej polecenia z ktorymi sobie poradzi a poprawic po niej np jak nie widzi - ona sie bardzo ciesyz i czuje potzrebna a potem mnie pyta: dumna jestes mamusiu :)

kurde wzielam no spe tak jak lekarka kazala i 2 magnezy rano i co chwile mam skurcze - na usg udalo mi sie zapisac na 20.01 a wizyte mam 07.01 - chyba sprobuje sie prywatnie do mojego gina w Krakowie zapisac na usg w przeriwe miedzyswiatecznej bo maz byl bardzo zawiedziony zaleceniami Pani dr i pewnie tez bedzie nalegal na szybsze usg;-)

GIRLS spadam na wizyte:tak: od 12 przyjmuje, ale idę wcześniej żeby ciśnienie potem było ok bo jak wpadne zasapana to jeszcze mi się podniesie...
Buziaki, do później :tak:

monisia - wiesz pewnie co lekarz to opinia ale mi w 1 ciazy tez zakazal inny gin tych cwiczen Kegla
chirurdzy maja przerwe to wrocilam do ogladanie DExtera - tez fajny
ewa - oj mam nadzieje ze nie wykrakalam Nusce tego chorobska no ale niestety jak jedno w domu chore to drugie zaraz tez moze cosik podlapac
mlodamamo - wspolczuje z powodu bratowej. a jak Ty sie czujesz?nerki?
pinki - slodkie te kanapki ale juz wiemy ze ten towj to taki romantyk
dla mnie jednak kopniak w pelny pecherz duuuzo gorszy ale moze nie wiem do konca jak to jest w zebra bo Karo byla bardzo nisko prezez caly czas i teraz Gabrysia tez
jagna - moja gosposia tez mi pomaga, sklada ubrania (nawet nie zawsze musze po niej poprawiac!),przynosi rozne rzeczy, wyrzuca do kosza - staram sie dawac jej polecenia z ktorymi sobie poradzi a poprawic po niej np jak nie widzi - ona sie bardzo ciesyz i czuje potzrebna a potem mnie pyta: dumna jestes mamusiu :)

kurde wzielam no spe tak jak lekarka kazala i 2 magnezy rano i co chwile mam skurcze - na usg udalo mi sie zapisac na 20.01 a wizyte mam 07.01 - chyba sprobuje sie prywatnie do mojego gina w Krakowie zapisac na usg w przeriwe miedzyswiatecznej bo maz byl bardzo zawiedziony zaleceniami Pani dr i pewnie tez bedzie nalegal na szybsze usg;-)

nerki.. temat rzeka.. ja się cieszyłam, że badania wyszły super bo nie miałam krwi w moczu ani fosforanów mi nie zaznaczyli a to się okazało, że bez leków, wody jana to wgl się nie wypłukuje i dlatego tak fajnie wyszły i mnie już ból złapał ostatnio i sikanie mnie boli i już znów urinale i inne ciągle pije:zawstydzona/y:

reklama
Młodamama nieraz mocz oki a jakiś stan zapalny się rozwija dopiero:-(
Od jutra w Lidlu piżamki, getry, bielizna i pościel dla starszaków, rozmiary od 98-140:-D:-D Zaprowadzam młodą do przedszkola i lecę na łowy.

Do góry