reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

czesc

Spałam do 8.45 :-D:szok:a Kurczak jeszcze śpi :-)

Za oknem biało bleeeeeeeeeeeeeeee nie chce zimy, chce wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie tej opieki poloznej, ale jestem pewna ze nic nie załatwie bo moja przychodnia jest pod tym względme do dupy :-(

ide robić herbatkę :)

o wskoczyło mi siodme okienko na suwaczku sialalalalala

reklama
Marcia tez mam elektryczny odsniezacz ale ja tylko sobie odsniezam lopata tak zeby z domu z wozkiem wyjsc :tak: na ogrodku jest tyle ze piaskownicy nie widac a plot do polowy zasypany wiec nawet nie ma sensu sie brac za to ;)
Moj odsniezyl troche wczoraj rano i pojechal, wroci w piatek w nocy wiec musze sobie radzic sama. W piatek jeszcze sasiada poprosze zeby troche odsniezyl mi miejsca na parking bo w sobote urodziny i nawet nie bedzie jak tu podjechac. Moj tez nie da rady tirem tu zaparkowac... Za duzo sniegu.

Ja dzis usg na 14:15 :D doczekalam sie wkoncu... Ale stres jest czy z nerkami juz wszystko ok :(

Hej :)

Witam śpiąco :) W weekend mieliśmy znajomych i do 4 rano z soboty na niedzielę siedzieliśmy! Nie odespałam jeszcze ;)

Teraz siadam do roboty, bo Nusia zasnęła.

Doczytałam tylko, że o stażach związkowych było ;)
U nas w lipcu minęło 4 lata od ślubu, a we wrześniu - 11 lat bycia razem :) Kupa czasu ;) W zasadzie całe świadome dorosłe życie, bo poznaliśmy się jak mieliśmy 15/16 lat ;)

ja poznałam mojego pod koniec 2 gimnazjum:)

jak zobaczyłam śnieg to od razu pognałam do szafy po ocieplane leginsy dla mnie i córy:-D z samego widoku mi zimno...Ja wczoraj już czułam podświadomie, że dziś sypnie bo sobie czapkę zakupiłam:-D dobrze bo dziś przyjeżdza ten gościu o kanalizację to sobie ubiorę.. nie będę marznąć pod domem..

Ale dlugo sie znacie ze swoimi mezami :D u nas dopiero 2 lata bedzie w styczniu jak go spotkalam :tak:
Moja mala jeszcze spi... Ide szykowac sniadanko :)

ja z moim 11 lat jestem, po ślubie 5,5 roku :-)

hmm co by tu zjeść..............

A moja Gwiazda chyba jest juz główka w dól bo brzuch zrobil mi sie wyzej i mniej jajkowaty na boki..............

Aneta to kciuki za usg na pewno bedzie wszystko dobrze&&&&&

wlasnie dzwonila Pani od thermomixa i wstepnie umowilysmy sie na 9 grudnia bo ona gdzies wyjechala i wspomnialam ze ja w ciazy to powiedziala ze przy zakupie na pewno bedzie ksiazka z potrwami dla dzieci od 5 mc ....fajnie :-)

reklama
Wy chyba śpicie z forum:laugh2:

Marcia trzymam kciuki za wizytę i obyś tą kanapkę szybko zjadła:-)

Aneta powodzenia na usg, na pewno z nerkami już jest dobrze:tak: I zazdroszczę śniegu:-D

Monisia dzięki i powodzenia na glukozie:tak:

Ja w najbardziej wystającym miejscu brzucha mam tylko 95cm:zawstydzona/y::-)

Co do stażu to znamy się-byłam w innym związku- od czerwca 2008, a oświadczył mi się pod latarnią koło żabki na traugutta we Wrocławiu we wrześniu:-) 18.12.10r. wzięliśmy w tajemnicy ślub cywilny:-D Powiedzieliśmy wszystkim w wigilie :p
A kościelny wzięliśmy 07.09.13r. czyli świeżo po jesteśmy:tak:

Jutro mam glukozę na rano, krew i mocz, a na czternastą jedziemy na ekg i echo.

Do góry