flower188
Fanka BB :)
moniuś - dekorki w pokoiku dziewczynek czyli przeyklejalismy boldery z motylkami i wazkami, malowalismy kwiatki na scianach takie od szablonu, naklejki z ptaszkami bo my jeszcze swiezo po remoncie mieszkania ale dzieci pokoj jest bez szalenstwa bo pewnie pojdzie pod wynajem znowu za 1,5 roku jezeli wrocimy do Krk; teraz najwiecej bedziemy tyc no i zalezy jak mdlosci cie meczyly i apetyt dopisywala w 1 trym; ja nie wiem ile przytylam bo nie mam wagi na ostatniej wizycie mialam 4kg na plusie ale to bylo w 18tc jutro zobacze jaki pzryrost teraz ale na pewno wiecej bo mdlosci mialam do 18tc wlasnie i apetyt zerowy; no ja wpisalam sie tu na nfz i jutro ide zeby badania miec free ale jak mi nie podejdzie to moze cos prywatnie pojde no ale za miesiac to powinnam z medicy byc ubezpieczona razem z mezem wiec luz
gofry - moze gupie pytanie ale jak myslicie mozna zrobic gofry bez gorfownicy?jakos na patelni/w piekarniku - no smaka mi narobilyscie a nie mam...
agnis- no ja sie w zlobku/przedszkolu dowiedzialam rano ze dziz swieto misia a mala zabrala ze soba z domu male laleczki - jakbym wiedziala to by misia zabrala;szkola rodzenia przy 2 dziecku to chyba zbedna no chyb a ze ktos mial 1 cesrake a teraz bardzo na sn sie nastawia i chce nauczyc oddychania itd
secreto - zazdroszcze tych ruchow powyzej pęp[ka ja czuje tylko na granicy majtek wiec do pepka jeszcze hoho a co dopiero ponad
a my w czwartek bedziemy miec 4 rocznice cywilnego no ale to taki tylko papaier musilismy miec do kupna mieskzania bo normalny slub byl pol roku pozniej a znamy sie od 7 lat a jakies 5,5 jestesmy para
piekne słonko u nas choć zimno!
gofry - moze gupie pytanie ale jak myslicie mozna zrobic gofry bez gorfownicy?jakos na patelni/w piekarniku - no smaka mi narobilyscie a nie mam...
agnis- no ja sie w zlobku/przedszkolu dowiedzialam rano ze dziz swieto misia a mala zabrala ze soba z domu male laleczki - jakbym wiedziala to by misia zabrala;szkola rodzenia przy 2 dziecku to chyba zbedna no chyb a ze ktos mial 1 cesrake a teraz bardzo na sn sie nastawia i chce nauczyc oddychania itd
secreto - zazdroszcze tych ruchow powyzej pęp[ka ja czuje tylko na granicy majtek wiec do pepka jeszcze hoho a co dopiero ponad
a my w czwartek bedziemy miec 4 rocznice cywilnego no ale to taki tylko papaier musilismy miec do kupna mieskzania bo normalny slub byl pol roku pozniej a znamy sie od 7 lat a jakies 5,5 jestesmy para
piekne słonko u nas choć zimno!