reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

czesc

Spałam do 8.45 :-D:szok:a Kurczak jeszcze śpi :-)

Za oknem biało bleeeeeeeeeeeeeeee nie chce zimy, chce wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie tej opieki poloznej, ale jestem pewna ze nic nie załatwie bo moja przychodnia jest pod tym względme do dupy :-(

ide robić herbatkę :)

o wskoczyło mi siodme okienko na suwaczku sialalalalala

reklama
Marcia tez mam elektryczny odsniezacz ale ja tylko sobie odsniezam lopata tak zeby z domu z wozkiem wyjsc :tak: na ogrodku jest tyle ze piaskownicy nie widac a plot do polowy zasypany wiec nawet nie ma sensu sie brac za to ;)
Moj odsniezyl troche wczoraj rano i pojechal, wroci w piatek w nocy wiec musze sobie radzic sama. W piatek jeszcze sasiada poprosze zeby troche odsniezyl mi miejsca na parking bo w sobote urodziny i nawet nie bedzie jak tu podjechac. Moj tez nie da rady tirem tu zaparkowac... Za duzo sniegu.

Ja dzis usg na 14:15 :D doczekalam sie wkoncu... Ale stres jest czy z nerkami juz wszystko ok :(

Hej :)

Witam śpiąco :) W weekend mieliśmy znajomych i do 4 rano z soboty na niedzielę siedzieliśmy! Nie odespałam jeszcze ;)

Teraz siadam do roboty, bo Nusia zasnęła.

Doczytałam tylko, że o stażach związkowych było ;)
U nas w lipcu minęło 4 lata od ślubu, a we wrześniu - 11 lat bycia razem :) Kupa czasu ;) W zasadzie całe świadome dorosłe życie, bo poznaliśmy się jak mieliśmy 15/16 lat ;)

ja poznałam mojego pod koniec 2 gimnazjum:)

jak zobaczyłam śnieg to od razu pognałam do szafy po ocieplane leginsy dla mnie i córy:-D z samego widoku mi zimno...Ja wczoraj już czułam podświadomie, że dziś sypnie bo sobie czapkę zakupiłam:-D dobrze bo dziś przyjeżdza ten gościu o kanalizację to sobie ubiorę.. nie będę marznąć pod domem..

Ale dlugo sie znacie ze swoimi mezami :D u nas dopiero 2 lata bedzie w styczniu jak go spotkalam :tak:
Moja mala jeszcze spi... Ide szykowac sniadanko :)

ja z moim 11 lat jestem, po ślubie 5,5 roku :-)

hmm co by tu zjeść..............

A moja Gwiazda chyba jest juz główka w dól bo brzuch zrobil mi sie wyzej i mniej jajkowaty na boki..............

Aneta to kciuki za usg na pewno bedzie wszystko dobrze&&&&&

wlasnie dzwonila Pani od thermomixa i wstepnie umowilysmy sie na 9 grudnia bo ona gdzies wyjechala i wspomnialam ze ja w ciazy to powiedziala ze przy zakupie na pewno bedzie ksiazka z potrwami dla dzieci od 5 mc ....fajnie :-)

reklama
Wy chyba śpicie z forum:laugh2:

Marcia trzymam kciuki za wizytę i obyś tą kanapkę szybko zjadła:-)

Aneta powodzenia na usg, na pewno z nerkami już jest dobrze:tak: I zazdroszczę śniegu:-D

Monisia dzięki i powodzenia na glukozie:tak:

Ja w najbardziej wystającym miejscu brzucha mam tylko 95cm:zawstydzona/y::-)

Co do stażu to znamy się-byłam w innym związku- od czerwca 2008, a oświadczył mi się pod latarnią koło żabki na traugutta we Wrocławiu we wrześniu:-) 18.12.10r. wzięliśmy w tajemnicy ślub cywilny:-D Powiedzieliśmy wszystkim w wigilie :p
A kościelny wzięliśmy 07.09.13r. czyli świeżo po jesteśmy:tak:

Jutro mam glukozę na rano, krew i mocz, a na czternastą jedziemy na ekg i echo.

Do góry