Mrowkaa
Fanka BB :)
mouse-mój mąż chce żeby była Milenka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba hormony ciążowe biorą górę bo jestem mega zawiedziona brakiem zainteresowania moimi postami.. pędziłam na forum po wybraniu imienia by się z Wami podzielić.. to samo z kuchnią- szukałam zdj chyba z godzinę po folderach chyba nie czuję się tu dobrze..wkurza mnie to, że są osoby którym odp wszyscy a są takie jak ja co muszą napisać ze w szpital jadą by się ktoś zainteresował..
pasuje na jakiś czas... spokojnych ciąż życzę..
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Dzien dobry!
a co tu taka cisza ...spicie kobietki po weekendzie? Ja czekam i po 9 pojade do ginki , strasznie sie denerwuje...
odezwe sie po wizycie, trzymajcie kciuki
Mnie cycki dobijają, nie dość, że z B mam teraz duże C, to bolą jak ch....Koniecznie! Czekam na zdjęcia!
Ja właśnie chcę szafki do samej góry zrobić, bo mam pełno gratów kuchennych A kuchnia ma ok. 7 metrów, więc szału nie ma.
Mąż dziś dzwoni do spółdzielni spytać, czy możemy bezkarnie się do pokoju przebijać i jak się uda, to może jeszcze w tym tygodniu gość od kuchni przyjdzie sobie pomierzyć i jakiś projekt zaproponować
Mnie w ogóle nie bolały. W żadnej ciąży. Dopiero niedawno mocno urosły i trochę bardziej tkliwe się zrobiły, ale żeby jakoś bolały, to nie
Uśpiłam Wyjca i siadam do roboty.
Trochę mi się nos zatkał. Oby się nic z tego nie wykluło...
Kuchnie masz piękna kuchnię, jakoś wczoraj byłam zamroczona, po wizycie u brata. Napisałam posta i polazłam spać. Mi też nikt nie odpisał na imiona które wybrałam. Piękne imię wybraliście. Przepraszam.chyba hormony ciążowe biorą górę bo jestem mega zawiedziona brakiem zainteresowania moimi postami.. pędziłam na forum po wybraniu imienia by się z Wami podzielić.. to samo z kuchnią- szukałam zdj chyba z godzinę po folderach chyba nie czuję się tu dobrze..wkurza mnie to, że są osoby którym odp wszyscy a są takie jak ja co muszą napisać ze w szpital jadą by się ktoś zainteresował..
pasuje na jakiś czas... spokojnych ciąż życzę..