reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jagna mi sie podoba Cyprian :) sama miałam taki plan na chlopca :-) m sie nie zgodził i jest Julek :)

Przepraszam ale na razie nie zrobie zdjęć wózka bo wczoraj wieczorem go schowaliśmy bo Julek jezdził po domu i obijal wozek, meble i sciany i zacząl sie bawic hamulcem i stwierdziliśmy ze trzeba schowac zeby strat nie było :-)

nic dzis robić nie muszę bo obiad mam od wczoraj :-)

reklama
A mój mąż woli Cyprian od Rafała i będzie wesoło Cyprianek i Celinka:-D:-D
A to nie wiedziałaś że super zabawkę kupiłaś;-):-D
Flower zupka brzmi smacznie:-D

Jagna25 ty na cycki narzekasz a co ja mam powiedzieć :-) mam miseczkę E... :szok:
Mąż zadowolony ale jak cycki duże i brzuch coraz większy to weź tu ubierz się zimą :no:

Mnie jakoś piersi nie urosły, raczej powiedziałabym, że sa pełne, jakbym miała silikon :)
No ale czasem mnie swędza brodawki.... Mam taką super maść na pękające brodawki, którą stosowałam profilaktycznie jak się Tadzik urodził.. muszę spisać i Wam podesłać nazwę... pomaga...

Jagna Cyprian... fajnie z ta Celinką się komponuje :)

Juz się zestresowałam tym nieodpisywaniem na posty, że chyba zacznę sobie spisywać... co i jak :-)

Agnis E:szok::szok: ale wiesz co mnie najbardziej dobija że zawsze chciałam mieć większe, a teraz mi się ni podobają:baffled:
Megi mnie też swędzą sutki nieraz i mam już siarę:szok:

Agnis E:szok::szok: ale wiesz co mnie najbardziej dobija że zawsze chciałam mieć większe, a teraz mi się ni podobają:baffled:
Megi mnie też swędzą sutki nieraz i mam już siarę:szok:

Tak niestety... Wolałabym mieć C/D ale co poradzić taka moja uroda. Fakt że nosze rozmiar 42-44 wiec do chudzinek nie należę ale biust taki duży można też mieć jak się jest szczuplejszym..nie ma reguły.
I niestety żeby te piersi przywoicie wyglądały to musze kupować staniki za ponad 100 zł :baffled:

Cyprian fajne imię, ale pewnie ciotki/babki będą marudziły, że po co i czy Piotruś nie lepszy:baffled: Ale kibicuję małemu Cypriankowi :-) Zresztą, nam Józefinka dalej nie przeszła, mąż się śmieje, że ostateczną decyzję podejmiemy na porodówce, jak juz zobaczymy synkowe klejnoty:-D

Mnie się taka kolorystyka kuchni podoba:
http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetr...listyczny_bialy_pomaranczowy_zielony_4794.jpg
tylko muszę sobie to wszystko dobrze przemyśleć, bo będzie otwarta na salon i jakoś musi grać stylistycznie.

Megi Pegi proszę Women’s, Men’s & Children’s Clothing | Next: Poland
Z nexta można kupić tez czasem fajne rzeczy na all, np. 3-paki śpioszków nowych po atrakcyjnej cenie i często u tego samego sprzedawcy można więcej rzeczy fajnych wybrać, więc warto i tam poszukać;-).

małpawzoo z tymi cenami to masz racje, nieprzecenione sklepowe ubranka są bardzo drogie, tym bardziej że one na krótko wystarczą, no i ceny mamy zagraniczne, a wypłaty polskie niestety. Już pomijam promocje jakie mają np. w UK, bo u nas takich nigdy nie było i nie będzie.

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie ciotki niech marudzą, ich sprawa;-) Teściowej i moim rodzicom się podoba. My dla Celinki mieliśmy jeszcze Dorotka, ale jak zobaczyłam tą kruszynkę, to z Calineczką mi się skojarzyła:-). A jak ordynatorka neonatologi chodziła i pytała o imiona podczas obchodu to stwierdziła, że na 20 dziewczynek, 15 to Julki, 4 Oliwie i 1 Celinka. Jeszcze dodała ze z 5 lat tego imienia nie mieli:-D

Kuchnia śliczna, ale łapki widać na tych meblach

reklama
Malpawzoo zdrówka życzę.

Jaspis no ze spaniem masz nie za ciekawie ale dobrze że możesz rano odespać bo mnie chłopaki budza o 7 rano.

Jagna mi sie podoba bardzo zestawienie Cyprian i Celinka:tak:.

Megi Pegi no to maż ci się spisał nieźle a Tadzik mógł sie tobą nacieszyć.

Wy sie martwicie małą różnicą wieku a ja znowu obawiam się jak Miłek sobie poradzi z zazdroscią jak na razie jest pozytywnie nakręcony ale co innego jak konkurencja sie pojawi a on przyzwyczajony że wszytko sie wokół niego kręci.

Mi piersi urosły tak z dwa rozmiary półtorej teraz jakby troche przystopowały.

Do góry