reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jagna mi sie podoba Cyprian :) sama miałam taki plan na chlopca :-) m sie nie zgodził i jest Julek :)

Przepraszam ale na razie nie zrobie zdjęć wózka bo wczoraj wieczorem go schowaliśmy bo Julek jezdził po domu i obijal wozek, meble i sciany i zacząl sie bawic hamulcem i stwierdziliśmy ze trzeba schowac zeby strat nie było :-)

nic dzis robić nie muszę bo obiad mam od wczoraj :-)

reklama
A mój mąż woli Cyprian od Rafała i będzie wesoło Cyprianek i Celinka:-D:-D
A to nie wiedziałaś że super zabawkę kupiłaś;-):-D
Flower zupka brzmi smacznie:-D

Jagna25 ty na cycki narzekasz a co ja mam powiedzieć :-) mam miseczkę E... :szok:
Mąż zadowolony ale jak cycki duże i brzuch coraz większy to weź tu ubierz się zimą :no:

Mnie jakoś piersi nie urosły, raczej powiedziałabym, że sa pełne, jakbym miała silikon :)
No ale czasem mnie swędza brodawki.... Mam taką super maść na pękające brodawki, którą stosowałam profilaktycznie jak się Tadzik urodził.. muszę spisać i Wam podesłać nazwę... pomaga...

Jagna Cyprian... fajnie z ta Celinką się komponuje :)

Juz się zestresowałam tym nieodpisywaniem na posty, że chyba zacznę sobie spisywać... co i jak :-)

Agnis E:szok::szok: ale wiesz co mnie najbardziej dobija że zawsze chciałam mieć większe, a teraz mi się ni podobają:baffled:
Megi mnie też swędzą sutki nieraz i mam już siarę:szok:

Agnis E:szok::szok: ale wiesz co mnie najbardziej dobija że zawsze chciałam mieć większe, a teraz mi się ni podobają:baffled:
Megi mnie też swędzą sutki nieraz i mam już siarę:szok:

Tak niestety... Wolałabym mieć C/D ale co poradzić taka moja uroda. Fakt że nosze rozmiar 42-44 wiec do chudzinek nie należę ale biust taki duży można też mieć jak się jest szczuplejszym..nie ma reguły.
I niestety żeby te piersi przywoicie wyglądały to musze kupować staniki za ponad 100 zł :baffled:

Cyprian fajne imię, ale pewnie ciotki/babki będą marudziły, że po co i czy Piotruś nie lepszy:baffled: Ale kibicuję małemu Cypriankowi :-) Zresztą, nam Józefinka dalej nie przeszła, mąż się śmieje, że ostateczną decyzję podejmiemy na porodówce, jak juz zobaczymy synkowe klejnoty:-D

Mnie się taka kolorystyka kuchni podoba:
http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetr...listyczny_bialy_pomaranczowy_zielony_4794.jpg
tylko muszę sobie to wszystko dobrze przemyśleć, bo będzie otwarta na salon i jakoś musi grać stylistycznie.

Megi Pegi proszę Women’s, Men’s & Children’s Clothing | Next: Poland
Z nexta można kupić tez czasem fajne rzeczy na all, np. 3-paki śpioszków nowych po atrakcyjnej cenie i często u tego samego sprzedawcy można więcej rzeczy fajnych wybrać, więc warto i tam poszukać;-).

małpawzoo z tymi cenami to masz racje, nieprzecenione sklepowe ubranka są bardzo drogie, tym bardziej że one na krótko wystarczą, no i ceny mamy zagraniczne, a wypłaty polskie niestety. Już pomijam promocje jakie mają np. w UK, bo u nas takich nigdy nie było i nie będzie.

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie ciotki niech marudzą, ich sprawa;-) Teściowej i moim rodzicom się podoba. My dla Celinki mieliśmy jeszcze Dorotka, ale jak zobaczyłam tą kruszynkę, to z Calineczką mi się skojarzyła:-). A jak ordynatorka neonatologi chodziła i pytała o imiona podczas obchodu to stwierdziła, że na 20 dziewczynek, 15 to Julki, 4 Oliwie i 1 Celinka. Jeszcze dodała ze z 5 lat tego imienia nie mieli:-D

Kuchnia śliczna, ale łapki widać na tych meblach

reklama
Malpawzoo zdrówka życzę.

Jaspis no ze spaniem masz nie za ciekawie ale dobrze że możesz rano odespać bo mnie chłopaki budza o 7 rano.

Jagna mi sie podoba bardzo zestawienie Cyprian i Celinka:tak:.

Megi Pegi no to maż ci się spisał nieźle a Tadzik mógł sie tobą nacieszyć.

Wy sie martwicie małą różnicą wieku a ja znowu obawiam się jak Miłek sobie poradzi z zazdroscią jak na razie jest pozytywnie nakręcony ale co innego jak konkurencja sie pojawi a on przyzwyczajony że wszytko sie wokół niego kręci.

Mi piersi urosły tak z dwa rozmiary półtorej teraz jakby troche przystopowały.

Do góry