reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

chyba hormony ciążowe biorą górę bo jestem mega zawiedziona brakiem zainteresowania moimi postami.. pędziłam na forum po wybraniu imienia by się z Wami podzielić.. to samo z kuchnią- szukałam zdj chyba z godzinę po folderach:no: chyba nie czuję się tu dobrze..wkurza mnie to, że są osoby którym odp wszyscy a są takie jak ja co muszą napisać ze w szpital jadą by się ktoś zainteresował..

pasuje na jakiś czas... spokojnych ciąż życzę..

reklama
cześć

Nie wyspałam sie bo jakieś bzdury mi się śniły :-(

Rano odwiozłam Kurczaka do przedszkola, sąsiadke zawiozłam do szpitala, pojechałam do Lidla bo były piżamki w dobrych cenach i kupiłam Kurczakowi :-) teraz zjadłam ciacho francuskie i kawke z mlekiem wypiłam i się bede nudzic.....

Co do wózka to ma dwa duże pompowane koła i przednie mniejsze tez pompowane :-)

Młodamamo ja nic nie doczytałam , siedze u siostry i korzystam z jej kompa więc tak na szybko wpadłam tutauj, nie denerwuj się! duzo dziewczyn wpada z doskoku a juz w weekendy to prawie nikt nie zaglada...........

Marcia powodzenia, wymuś skierowanie, niech Cie przebadają!!!

Hmmm musze Was doczytac :-)

Joasia widzę, że my po tych samych studiach i te same trudy aplikacji za nami;-) a jaką skończyłaś jeśli to nie tajemnica?:-)

No ja po sądowej jestem w 2007 skończyłam:)

Mlodamamo szkoda nerwów mnie 2 dni nie było i przeglądnęłam pobieżnie posty z nieobecności kuchnie masz bardzo fajną płtytki z kawką mi się podobają tez o takich myślałam a skończyło się na szybie z lakobelu mocno pomarańczowej bo meble sa lakierowane kremowe gładkie bez uchwytów a szyba super w utrzymaniu.

Hej :)
WItam z rana.
Dobrze że w ciąży często wstaję na siuku :happy2: bo inaczej mąż zaspałby do pracy :szok:
Dziś zabrał ze sobą zdjęcia z usg, też chce się pochwalić synkiem przed znajomymi :-)
Ja już pośniadanku i sprzątanku, syn odprowadzony do szkoły, pies wyprowadzony i nakarmiony :-D
Czas na jakiś relaksik :-)

Wskoczył 24 tydzień :happy2:

marcia30-&&&&&
mlodamamo- nie denerwuj się....czasami w tej mega produkcji trudno odnieśc się do każdego posta-zwłaszcza,że w weekend jest tu raczej cisza. Zauważyłam,że wybraliście imię - Ania bardzo mi się podoba :-)
mamusia synka- widzę,że u Ciebie dziś studniówka na suwaczku ;-)

mlodamamo - mi się Ania bardzo podoba, bo ja lubię tradycyjne imiona. Też się zastanawialiśmy nad nim, ale chyba ostatecznie stanie na Natalii, bo tak jakoś we wrześniu nie znając jeszcze płci mój tata walnął hasło "idę napalić w piecu, bo Natalce będzie zimno" (mając na myśli moją ciążę) no i teraz jak już wiemy, że dziewczynka to cały czas używamy tego imienia :-D

Młodamamo, szkoda nerwów :) To tylko forum internetowe ;)

Ja po weekendzie otwieram i czytam ostatnią stronę, zazwyczaj do niczego się nie odnoszę, bo nie znam kontekstu. I to tyle.
W tygodniu czytam wszystko, o ile mam czas, ale też nie wszystko komentuję.

chyba hormony ciążowe biorą górę bo jestem mega zawiedziona brakiem zainteresowania moimi postami.. pędziłam na forum po wybraniu imienia by się z Wami podzielić.. to samo z kuchnią- szukałam zdj chyba z godzinę po folderach:no: chyba nie czuję się tu dobrze..wkurza mnie to, że są osoby którym odp wszyscy a są takie jak ja co muszą napisać ze w szpital jadą by się ktoś zainteresował..

pasuje na jakiś czas... spokojnych ciąż życzę..

Może dlatego ja też na jakiś czas się ulotniłam, teraz jestem z powrotem. No ale tak już jest, samo życie jak mówi mój 7 letni syn :-) Nic się nie przejmuj :*
Ps.Ania też mi się podoba :) Buziaki ;*

reklama
dzien dobry:-):-):-)
mloda mamo
nerwusss;-) śliczne imie i zawsze takie bedzie bez wplywu na mode:-) sami sie nad takim zastanawialismy:-) kuchnia mi sie nie wyswietla,nie wiem co mam z tymi obrazkami...
marcia czekamy na wieści tez,mysle ze szpital byłby najlepsza opcja;-)
siasia
no u mnie to samo,tata mowi dzisiaj " ide do chlebek bo natalka musi sie najesc":-) caly czas natalka ,powiedzial ze juz sie przyzwyczail i ciezko mu mowic inaczej,moj M to samo. a przeciez wstepnie wybralismy Milenke:-)
dzisiaj 25 tydzien od jutra 26:-):-):-)
powodzenia na wizytkach!!!

Do góry