reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dzien dobry!

a co tu taka cisza ...spicie kobietki po weekendzie? Ja czekam i po 9 pojade do ginki , strasznie sie denerwuje...
odezwe sie po wizycie, trzymajcie kciuki

reklama
Witam po weekendowo!
Marcia trzymam kciuki za wizyte i daj szybko znać. Niech cie zbada ta sądą z kolorowym deweloperem ona powinna pokazać z którego miejsca jest ta krew.

Mi sie wózeczek otwiera, ładny. Dlamnie tylko wada są koła umnie musza byc pompowane , nie skretne i w takiej samej wielkości bo chodniki nie równe a pozatym mamy w planie mieszkać na wioseczce wiec na polne drogi musze miec terenówkę :)

Kuchnie tez mam jasną tz kość słoniową i bardzo sobie chwalę, tylko ja zrobiłam sobie nie taka nowoczesną a taka babcinową i nawet takie uchwyty porcelonowe dodałam z kwiatuszkiem :) ale ja lubie taki styl bardzo fajnie wygląda a do tego mam w kuchni kaflową bo remontujemy własnie sobie taki stary domek na wsi :)

Wszystkim podziebionym zdrówka życzę.

a teraz zmykam sie przespać bo przez ostatnie dni poszalałam bo w kuchni bo wczoraj przyjaciele nas odwiedzili na obiadku. super było ale zmeczona jestem nieziemsko.

marcia - rany! Ty to masz przeboje z tym krwawieniem - może to faktycznie ten polip jak pisała nasza nowa koleżanka forumowa (nie pamietam nicka), a czy nie wypada Ci to krwawienie w dzień miesiączki? ale nawet jeżeli to powinno to ustać po jakimś czasie...trzymam mocno kciuki za wizytę - może faktycznie warto żebyś "pokoloryzowała" żeby zostawili Cię w szpitalu na kilka dni i wszytsko dokladnie sprawdzili, córa duza to w domu sobie spokojnie dadzą radę
aneta - wiem co czujesz my mieszkaliśmy teraz 3 miesiące osobno i tylko na weekendy mąż przyjeżdzał, ale powiem ci że jeżlei zrobiliscie jakies plany jak znowu byc razem (kupno/wynajem domu) to zleci szybciutko i jakos dacie rade trzymaj sie tej mysli - my w koncu juz razem, bylo ciezko, zwlaszcza malej bo ona bardzo duzo rozumie i starsznie to przezywala

witam nowe mamy!
śniło mi się ze starszne rozstępy mi wyszły i jak się obudzilam od razu sprawdzalam czy aby nie mam ale rozstepow brak (a przynajmenij jeszcze:-D)

marcia i ja trzymam kciuki!

I trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, chyba Nikusia też ma dziś wizytę.

Dziewczyny, bolą Was piersi? moje nie urosły w ogóle od początku, trochę mnie bolały, ale jakoś od wczoraj przestały i takie miękkie się zrobiły:-( i ja już się martwię czy to może oznaczać coś złego...

WItam po 2 dniach nieobecności:)
Troche podczytałam ale szans na odpowiedz wszystkim brak bo już się pogubiłam.

Marcia Nikusia i Susy trzymam kciuki za wizyty i czekam na dobre wieści.

Aneta wiem co to znaczy zycie na odległość z męzem po ślubie jeszcze 1,5 roku mieszkaliśmy w dwóch różnych miastach bo ja kończyłam aplikację i widywaliśmy się tak średnio raz na 2 tyg a przez pół roku przed mioim egzaminem to jeszcze rzadziej bo zakuwalam non stop.

Mamusia synka spóźnione życzenia sto lat zdrówka i spokojnej ciąży a potem szczęśliwego rozwiązania. Wózek mi się bardzo podoba u mnie widać i w moim ulublionym kolorze.

My w sobote cały dzień na wyjazdach i zakupach komoda już skręcona tak sama jak któraś z was kupowała w ikei biala nie wiem czy nie Mamusia synka tylko my dwie sztuki jedna do pokoju a druga do łazienki do której dokupilismy białą szybę hartowana do blat. Dziś czeka mnie porządkowanie łazienki i układanie rzeczy dla maleństwa w drugiej jak poprasuję rzeczy z piątkowych łowów to może pare fotek tego co kupiłam wrzucę.

ewa, mogę jutro moją kuchnię obfocić, bo też mam białą. Ja zrobiłam sobie szafki do samego sufitu, bo trzymam tam mało używane rzeczy, a plus jest taki że nie muszę już kurzu z góry ścierać no i mam gdzie wszystko upychać, a ja lubię różne przybory kuchenne.

Koniecznie! Czekam na zdjęcia! :)
Ja właśnie chcę szafki do samej góry zrobić, bo mam pełno gratów kuchennych :) A kuchnia ma ok. 7 metrów, więc szału nie ma.
Mąż dziś dzwoni do spółdzielni spytać, czy możemy bezkarnie się do pokoju przebijać i jak się uda, to może jeszcze w tym tygodniu gość od kuchni przyjdzie sobie pomierzyć i jakiś projekt zaproponować :)

Dziewczyny, bolą Was piersi? moje nie urosły w ogóle od początku, trochę mnie bolały, ale jakoś od wczoraj przestały i takie miękkie się zrobiły:-( i ja już się martwię czy to może oznaczać coś złego...

Mnie w ogóle nie bolały. W żadnej ciąży. Dopiero niedawno mocno urosły i trochę bardziej tkliwe się zrobiły, ale żeby jakoś bolały, to nie :)

Uśpiłam Wyjca i siadam do roboty.
Trochę mi się nos zatkał. Oby się nic z tego nie wykluło...

hej, rzeczywiście cicho, a ja myślałam że z 5 stron będzie znowu do nadrobienia. Dziś mam postanowienie że zjadam śniadanie i zabieram się za coś konstruktywnego, zobaczymy...
marcia, koniecznie daj znać po wizycie
pinki, to ja prosiłam o wymiary, dzięki :-)

Co do rozłąk to rzeczywiście, im dziecko starsze, tym większy problem. Jak Rafał leci gdzieś czasami na tydzień na zdjęcia to Ignacy budzi się w nocy i płacze gdzie jest tatuś i dostaje takich przez to spazmów, że aż trudno go uspokoić. Co dziwne, jak jedziemy na dłużej do dziadków bez Rafała to problemu nie ma, no ale może nie czuje się wtedy opuszczony, bo to on wyjeżdża.

reklama
Do góry