reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hejjj:-)
pojechalam jednak wczoraj do domku, ciekawe ile wytrzymam:-) a iu dzisiaj dowiedzialam sie ze mozliwe ze moj zjedzie na wekend do domu,2 dni ale zawsze to cos. ale to tak na 60% wiec jeszczce sie nie ciesze
w nocy wogole nie moglam spac, budzilam sie co chwile.wiec jestem ledwo zywa,teraz popijam kawke i wcinam snikersa:-) moze mnie pobudzi:-)
mamusiu no to musi byc anielka.,mały sie nprzyzwyczail;-) u nas chyba bedzie milenka,choc moj caly czas mowi do brzucha natalka od 12 tyg;-)
agnis mamma napewno cieszy sie z wnuczka choc wiadomno takie slowa powinna zachowac dla siebie.powodzenia na spotkaniu:-)

reklama
Mamusia synka- wózek fajny i w ładnym kolorze:-) sama chciałabym taki kolor ale niestety trzeba było myśleć o bardziej uniwersalnym więc jest zielony. Poza tym oprócz wózka moją uwagę przyciągnęła Twoja śliczna kuchnia! Bardzo mi się podoba! Zwłaszcza,że teraz żyję tym tematem- też mam teraz białą :-) wczoraj ogarniałam po remoncie do 23.00...ale w końcu wygląda to tak jak ma wyglądać:-)

mrowka to nie jest moja kuchnia tylko tych ludzi od ktorych kupiliśmy wózek :-) ale faktycznie ladne mieszkanko mieli ale kamienic strasznie oblesna, podworko masakra ale mieszkanko ładniutkie :-) ja mam kuchnie brązową ale ta mi sie bardzo podobała :)

Dzień Dobry :tak:
Witam nowe mamusie...wątek nam się rozrasta :happy2: i pięknie.
FLOWER -
dzięki, fajny pomysł ale ona chyba już za duża na takie zabawki :sorry2:

Ja wczoraj doświadczyłam dziwnych napinek i bólów podbrzusza więc cały wieczór przeleżałam na sofie...muszę jednak zwolnić tempo. Jutro mam wizytę i nie omieszkam wspomnieć o tym...
Mamusiasynka-
fajny wózeczek i też moją uwagę przykuła kuchnia... piękne jasne kolory, ludzie jednak mają pięknie nie :tak:

MIŁEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNKI :tak:

Hej daje znac ze zyje , odpoczywamy po urodzinach Przyszlismy o 24 , brzuszek miałam przez większość imprezy twardy , a przez hałas dzieciaczkow mój Mareczek był niespokojny w brzuszku ....wiec dziś leze i odpoczywam do tego gardlo mnie boli :cool:
Wybaczcie ze nienadrobie was ....:( Piszecie tak dużo ze ciężko was nadrobić
Pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
Ja tez nie widze zdjec wozka mumusi synka :-(
Bylam teraz w lidlu i wzielam gazetke i tu info chyba dla nikusi ( jak dobrze pamietam) od 21 11 maja byc zestwy lego po 69 zl na zdjeciu jest tez lego friends

Do góry