reklama
mamusia synka
i córeczki
a my mieliśmy łososia, mniam mniam :-)
mamusia synka
i córeczki
a ja nie chce śniegu, mrozu, zimy...... mogłaby już wiosna przyjść :-)
mlodamama21
Fanka BB :)
Witam mamusię nową!
mamusiu ja po glukozie mogłam iść gdzie chciałam byle miec opiekę obok.. pojechaliśmy z mężem do reala na zakupy zdj wózka wgl nie widać..
podjęta decyzja.. będzie Ania
mamusiu ja po glukozie mogłam iść gdzie chciałam byle miec opiekę obok.. pojechaliśmy z mężem do reala na zakupy zdj wózka wgl nie widać..
podjęta decyzja.. będzie Ania
masiosia
Agnis83 u mnie z mojej strony wszyscy sie ciesza myska zeby tylko malenstwo bylo zdrowe, tesciowa mowi, ze wazne, zeby bylo zdrowe, chciaka chlopca ale nie skomentoqala tego ze dziewczynja, za to tesciu sie wkurzyl zaczal sie wymadrzac u piepszyc glupoty.....powiedzial, ze mial inne plany...
Marcia nawet nie mysl tak....wszystko bedzie dobrze...
Mamusiu synka wspolczuje problemow z nerkami.... zdrowka zycze....
Mrowka prosze natychmiast pochwalic sie zdjeciami kuchni
Mamusia synka tez mam brazowa kuchnie.... przepraszam dopisze pozniej bo spoznimy sie do Kosciolka....bede pozniej... milego wieczku Wam zycze
Marcia nawet nie mysl tak....wszystko bedzie dobrze...
Mamusiu synka wspolczuje problemow z nerkami.... zdrowka zycze....
Mrowka prosze natychmiast pochwalic sie zdjeciami kuchni
Mamusia synka tez mam brazowa kuchnie.... przepraszam dopisze pozniej bo spoznimy sie do Kosciolka....bede pozniej... milego wieczku Wam zycze
Mrowkaa
Zazdroszczę Wam leniuchowania niedzielnego :-) ja po wczorajszym ledwo wstałam rano, do tego męczy mnie katar,kaszel i ból gardła. Po ogarnięciu mieszkania trzeba było zrobić jeszcze jakieś zakupy żeby było co jeść, musiałam wyprać firanki- wiem,że dziś niedziela,ale nie dam rady ze wszystkim się wyrobić...dopiero teraz mam czas ugotować obiad. Też robię schaba Eh...roboty dużo ale za to przed świętami to leże i nie kiwnę palcem ;-)
Mrowkaa
masiosia - z chęcią bym Wam pokazała jak teraz to wygląda ale nie wiem za bardzo jak to zdjęcie zrobić,bo mam kuchnię wąską i długą, może jakoś wyrobię z aparatem,żeby ją ogarnąć w kadrze to Wam wrzucę :-)
mamusia synka
i córeczki
jutro porobię zdjęcia wózka w mojej kuchni :-) nie wiem czemu nie widać tutaj bo u mnie widać......
młodamamo mi powiedzieli, ze mam siedzieć i się nie ruszac żeby nie spalać .......
młodamamo mi powiedzieli, ze mam siedzieć i się nie ruszac żeby nie spalać .......
reklama
Podziel się: