reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
ja tez leze po schaboszczaku i nie mam na nic sily:-) pogoda straszna wiec nawet z domnu nie chce sie wychodzic
aneta tez chce juz śnieg:-) ciekawe jakie sa prognozy

Witam mamusię nową!

mamusiu ja po glukozie mogłam iść gdzie chciałam byle miec opiekę obok.. pojechaliśmy z mężem do reala na zakupy:-D zdj wózka wgl nie widać..

podjęta decyzja.. będzie Ania:tak:

Agnis83 u mnie z mojej strony wszyscy sie ciesza myska zeby tylko malenstwo bylo zdrowe, tesciowa mowi, ze wazne, zeby bylo zdrowe, chciaka chlopca ale nie skomentoqala tego ze dziewczynja, za to tesciu sie wkurzyl zaczal sie wymadrzac u piepszyc glupoty.....powiedzial, ze mial inne plany...

Marcia nawet nie mysl tak....wszystko bedzie dobrze...

Mamusiu synka wspolczuje problemow z nerkami.... zdrowka zycze....

Mrowka prosze natychmiast pochwalic sie zdjeciami kuchni ;)
Mamusia synka tez mam brazowa kuchnie.... przepraszam dopisze pozniej bo spoznimy sie do Kosciolka....bede pozniej... milego wieczku Wam zycze

Zazdroszczę Wam leniuchowania niedzielnego :-) ja po wczorajszym ledwo wstałam rano, do tego męczy mnie katar,kaszel i ból gardła. Po ogarnięciu mieszkania trzeba było zrobić jeszcze jakieś zakupy żeby było co jeść, musiałam wyprać firanki- wiem,że dziś niedziela,ale nie dam rady ze wszystkim się wyrobić...dopiero teraz mam czas ugotować obiad. Też robię schaba :) Eh...roboty dużo ale za to przed świętami to leże i nie kiwnę palcem ;-)

masiosia - z chęcią bym Wam pokazała jak teraz to wygląda ale nie wiem za bardzo jak to zdjęcie zrobić,bo mam kuchnię wąską i długą, może jakoś wyrobię z aparatem,żeby ją ogarnąć w kadrze to Wam wrzucę :-)

jutro porobię zdjęcia wózka w mojej kuchni :-) nie wiem czemu nie widać tutaj bo u mnie widać......

młodamamo mi powiedzieli, ze mam siedzieć i się nie ruszac żeby nie spalać .......

reklama
Marcia- dzięki za info :tak:
Ja tam bez problemu zdjęcia otworzyłam i wózeczek widziałam.
Munis - witaj!!!

Ja niestety nadal mam spinki i bóle podbrzusza... czekam na wizytę jutro także trzymajcie kciuki, żeby tylko wszystko było ok.

Do góry