reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hejjj:-)
pojechalam jednak wczoraj do domku, ciekawe ile wytrzymam:-) a iu dzisiaj dowiedzialam sie ze mozliwe ze moj zjedzie na wekend do domu,2 dni ale zawsze to cos. ale to tak na 60% wiec jeszczce sie nie ciesze
w nocy wogole nie moglam spac, budzilam sie co chwile.wiec jestem ledwo zywa,teraz popijam kawke i wcinam snikersa:-) moze mnie pobudzi:-)
mamusiu no to musi byc anielka.,mały sie nprzyzwyczail;-) u nas chyba bedzie milenka,choc moj caly czas mowi do brzucha natalka od 12 tyg;-)
agnis mamma napewno cieszy sie z wnuczka choc wiadomno takie slowa powinna zachowac dla siebie.powodzenia na spotkaniu:-)

reklama
Mamusia synka- wózek fajny i w ładnym kolorze:-) sama chciałabym taki kolor ale niestety trzeba było myśleć o bardziej uniwersalnym więc jest zielony. Poza tym oprócz wózka moją uwagę przyciągnęła Twoja śliczna kuchnia! Bardzo mi się podoba! Zwłaszcza,że teraz żyję tym tematem- też mam teraz białą :-) wczoraj ogarniałam po remoncie do 23.00...ale w końcu wygląda to tak jak ma wyglądać:-)

mrowka to nie jest moja kuchnia tylko tych ludzi od ktorych kupiliśmy wózek :-) ale faktycznie ladne mieszkanko mieli ale kamienic strasznie oblesna, podworko masakra ale mieszkanko ładniutkie :-) ja mam kuchnie brązową ale ta mi sie bardzo podobała :)

Dzień Dobry :tak:
Witam nowe mamusie...wątek nam się rozrasta :happy2: i pięknie.
FLOWER -
dzięki, fajny pomysł ale ona chyba już za duża na takie zabawki :sorry2:

Ja wczoraj doświadczyłam dziwnych napinek i bólów podbrzusza więc cały wieczór przeleżałam na sofie...muszę jednak zwolnić tempo. Jutro mam wizytę i nie omieszkam wspomnieć o tym...
Mamusiasynka-
fajny wózeczek i też moją uwagę przykuła kuchnia... piękne jasne kolory, ludzie jednak mają pięknie nie :tak:

MIŁEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNKI :tak:

Hej daje znac ze zyje , odpoczywamy po urodzinach Przyszlismy o 24 , brzuszek miałam przez większość imprezy twardy , a przez hałas dzieciaczkow mój Mareczek był niespokojny w brzuszku ....wiec dziś leze i odpoczywam do tego gardlo mnie boli :cool:
Wybaczcie ze nienadrobie was ....:( Piszecie tak dużo ze ciężko was nadrobić
Pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
Ja tez nie widze zdjec wozka mumusi synka :-(
Bylam teraz w lidlu i wzielam gazetke i tu info chyba dla nikusi ( jak dobrze pamietam) od 21 11 maja byc zestwy lego po 69 zl na zdjeciu jest tez lego friends

Do góry