reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej
A ja nie mam nowego wyglądu forum............

dzis bede dzwonic do tego szpitala, zeby nam przelozyli te wizytacje bo przeciez nie mogę isc chora na oddział z małymi dziećmi.....moze sie uda a jak nie to pojade smarkajaca i zdychajaca........

o i suwaczek mi sie nie przesuwa...............

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry!

Ja tez nie mam nowego wyglądu forum....
mamusia jak sie czujesz? mnie wczoraj tez cos brało , skrzeczałam jak żaba ale na szczescie dzisiaj jest ok

synus przywitał mnie kopniakami znaczy sie juz jest dzien udany:-)
miłego dnia!

Hej :) ja tez nie mam nowego wygladu.

Jedna z dziewczyn z ktorymi pisze na forum na facebooku miala wczoraj polowkowe i jej synek zmienil sie w dziewczynke :D
Tak sie teraz martwie o moje usg... Oby Dominique pozostal chlopczykiem juz caly czas. A to niespodzianka :)

My wstalysmy 7:40 i jeszcze lezymy w lozku... Ciezka noc... Krzatalam sie po domu do 1, pozniej probowalam zasnac. O 4 uslyszalam ze mala sie cos kreci to poszlam i wzielam ja do siebie do lozka i zasnelam jak dziecko :)
Tatko tez spal tylko 3h dzis, bo mu zle bylo samemu. Mam nadzieje ze wroci jak najszybciej.

Hej

ja też nie mam nowego wyglądu forum....

carri czemu mam zmienić fryzure dopiero po porodzie? przesądy jakieś czy o co chodzi? :D

moja teściowa jak chodziłam z Olą w ciąży to mi bez przerwy mówiła że co jak urodzi się chłopak.... tak bardzo chciała mieć wnuczke bo ma 2 wnuków.... a teksty zawsze takie ciepała że odechciewało się tam jeździć....
Jak w ogóle powiedzieliśmy że bedzie dziewczynka to zamiast się cieszyć to powiedziała nam "no to będziecie bawić" .... no nóż w kieszeni się otwiera.....
Teraz tak samo... mówimy że chłopak bedzie... a ona jeszcze nie wiadomo... 100% przy porodzie.... to jej mówie że jak będzie dziewczynka to się bede jeszcze bardziej cieszyc bo chcialam.... na to ona "aaa nie wydziewej chlopczyki tez sa fajne" .... no i traf tu za nią.....

Witajcie Kochane :)
ależ ja się za Wami stęskniłam...nie wiem czy uda mi się nadrobić zaległości w doczytaniu forum - spróbuję :)
ja mam nowy wygląd forum i NIE PODOBA MI SIĘ ON JAK NIE WIEM CO !!!! nie mogę się w nim odnaleźć...
miłego dnia :)

hej mamuski:-)
wstalam wyspana jak nidy:-) zjadlam sniadanko,oarniam sie i ide zaraz po odbior badan, dzisiaj wizytka choc dopiero o 19,40.
mala kopie wstala ok 8:-)
u mnie jest nowe forum,ale srednio mi sie podoba,bylam przyzwyczajona do wczesniejszego
miłego dnia

Witamy sie:)

My z Miłoszem jestesmy juz drugi tydzien u mojej mamy, by skorzystac z pogody poki nie zimno:) i akurat Mlodemu zachcialo sie zaczac chodzic:)

Mamusia synka to zdrowia zycze bys nie pojechala chora do szpitala.

19ania90 gratuluje synka- pamietam bo wybraliscie Cezary jak My :)

Gratuluje spokojnego weekendu bez niespodzianek;)

Witam was! :-)

Ja już wstalam, bo remont trwa! Ale jakos on mnie nie przeraza, tylko bardzo cieszy! :-D Wreszcie będziemy mieć swoje 4 katy, nie duze ale przynajmniej spokoj będzie! :tak:
Carri syfem się nie przejmuje, bo ostatnio po sprzątaniu mnie tak wszystko bolalo i mój to widzial, ze teraz nie wolno mi jakos bardzo sprzątać, wiec maz będzie robil porzadki…;-)

U nas rodzica i teścia raczej obojetnie czy wnuk czy wnuczka. Nie wyobrazam sobie takich sytuacji, jak wy piszecie ze ktos moglby powiedziec ze wolaby to czy tamto…:-(

Mi tez się wyglad zmienil i tez mi się to nie podoba, bo jakos tak nie mogę się przyzwyczaic! :wściekła/y:

Bylam wczoraj u internisty z tym moim cisnieniem i od razu kazala sobie pobrac krew żeby zmiezyc keratynie, która wyszla w normie i dostalam skierowanie na echo serca. No zobaczymy jak to będzie.

A jeśli chodzi o ruchy, to ja nadal nie do konca czuje… Mam czasami takie jak by burczenie w brzuchu czy bulgotki i to na tyle…:sorry:

Patisia i justyna86bdg Witajcie u nas!

katrine super, ze pokoj już przyszykowany. :tak: My nadal w wielkiej rozsypce i pokoj dla maleństwa będziemy pewnie dopiero w grudniu robic, jak skonczymy remont poddasza.

mamusia synka to zdrowka zycze!!! Pij duzo herbatki z miodem, może napoj imbirowy sobie zrob z miodem i cytryna mi zawsze pomaga.:tak:

secreto u nas tez ja musze o wszystkim myslec, ale jakos mam blokade i boje się kupowac… No ale musze pomalu zaczac, bo braknie mi czasu i pozniej na raz za duzy wydatek będzie!

jagna25 ten wpis jest super! :tak:

monika2412 ty masz przynjamniej rzeczy, po pierwszym dziecku, my na razie nie mamy absolutnie nic, oprocz paru wiekszych rzeczy, ale dla noworodka nic…

19ania90 ja tez mysle nad zmiana fryzury… No zobaczymy hehe ;-) Ostatnia drastyczna zmiane mialam zaraz po slubie i chcialabym, tak znowu!

dziewczyny zdycham :-( wszystko mnie boli :-( z nosa sie leje, gardlo mnie boli....
zadzwoniłam do szpitala i jak jestem chora to nie jest dobry czas na przychodzenie na oddział, powiedziała, zeby sie nie martwic i zadzwonic jak juz mi przejdzie i bede mogła przyjsc :-) miła była pani profesor wiec ok :-)

ANeta musze wysłac przesyłke do Szwecji, jak to zrobic najtaniej i zeby nie zagineła w akcji??????????????/

reklama
witajcie wtorkowo!

ja tak na szybko dzisiaj.
justyna86bdg witaj wśród nas :)

mi dzisiaj 21 tydzień stuknął większość za nami jak nie przenosze :p

ewa86 załamujesz mnie mój dzidź jest strasznie ruchliwy w brzuchu wczoraj od rana tak buszował cały dzień do wieczora, że przeraża mnie to co piszesz, że po porodzie podobnie..;| dzisiaj od rana znowu daje o sobie znać..

mamusia synka szybkkiego powrotu do zdrowia!!

wygląd forum faktycznie nowy pewnie dlatego wczoraj mi się tak zawieszał.. ale jakos specjalnie mi to nie przeszkadza i tak nic innego nie zostało tylko przyzwyczaić się ;)

miłego dnia!! zajrzę do Was pod wieczór

Do góry