Witam was! :-)
Ja już wstalam, bo remont trwa! Ale jakos on mnie nie przeraza, tylko bardzo cieszy!
Wreszcie będziemy mieć swoje 4 katy, nie duze ale przynajmniej spokoj będzie!
Carri syfem się nie przejmuje, bo ostatnio po sprzątaniu mnie tak wszystko bolalo i mój to widzial, ze teraz nie wolno mi jakos bardzo sprzątać, wiec maz będzie robil porzadki…;-)
U nas rodzica i teścia raczej obojetnie czy wnuk czy wnuczka. Nie wyobrazam sobie takich sytuacji, jak wy piszecie ze ktos moglby powiedziec ze wolaby to czy tamto…:-(
Mi tez się wyglad zmienil i tez mi się to nie podoba, bo jakos tak nie mogę się przyzwyczaic!
Bylam wczoraj u internisty z tym moim cisnieniem i od razu kazala sobie pobrac krew żeby zmiezyc keratynie, która wyszla w normie i dostalam skierowanie na echo serca. No zobaczymy jak to będzie.
A jeśli chodzi o ruchy, to ja nadal nie do konca czuje… Mam czasami takie jak by burczenie w brzuchu czy bulgotki i to na tyle…
Patisia i justyna86bdg Witajcie u nas!
katrine super, ze pokoj już przyszykowany.
My nadal w wielkiej rozsypce i pokoj dla maleństwa będziemy pewnie dopiero w grudniu robic, jak skonczymy remont poddasza.
mamusia synka to zdrowka zycze!!! Pij duzo herbatki z miodem, może napoj imbirowy sobie zrob z miodem i cytryna mi zawsze pomaga.
secreto u nas tez ja musze o wszystkim myslec, ale jakos mam blokade i boje się kupowac… No ale musze pomalu zaczac, bo braknie mi czasu i pozniej na raz za duzy wydatek będzie!
jagna25 ten wpis jest super!
monika2412 ty masz przynjamniej rzeczy, po pierwszym dziecku, my na razie nie mamy absolutnie nic, oprocz paru wiekszych rzeczy, ale dla noworodka nic…
19ania90 ja tez mysle nad zmiana fryzury… No zobaczymy hehe ;-) Ostatnia drastyczna zmiane mialam zaraz po slubie i chcialabym, tak znowu!