AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Secreto chcialam wlasnie mapisac to samo co Ewa
zapewne wygodny ale wstac z niego gorzej bedzie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Celince kupuje serię z Martynki opłaca się te co maja 8 opowiadań , fajne są też "Baśnie i legendy Polskie", "Skarbnica baśni" ("Rumak zaklęty", "Ognisty ptak" itp), "Przyjaciele dziadka Staszka" pięknie ilustrowane opowiadania o zwierzątkach.WItam czwartkowo
Alesia Karolinusia Pierwszyrazmama gratuluje udanych wizyt córy i synków.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja jakaś zakręcona po wczorajszej wiadomości że córa będzie chodziłam cały wieczór z uśmiechem na ustach i oglądałm ciuchy dla dziewczynek, a myślałam że nic kupowac nie będę a tu taka niespodzianka oby już tak zostało.
Dziewczyny macie jakieś pomysły na ksiązki dla dzieci bo muszę nowe kupić mojemu MIŁOSZOWI bo już mam dość czytania tych co mamy przerobiliśmy już Pana Kuleczkę jakiś czas temu do tego "Ja i moja siostra Klara" do tego wsztkie książevczki Renaty Piątkowskiej wszytkie części Mikołajki i nie wiem co mu kupić może dzieci z Bulerbyn.