reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jaspis 3d to masz tylko zdjęcia a w 4d też ruchy dziecka-taki mini filmik ;-)ja mam 3/4d za tydzień to bedzie prawie 24 tydzień wiec myślę że coś się zobaczy jak oczywiscie maluch bedzie chciał współpracować. dzięki dziewczyny za wsparcie-myslałam że tylko ja mam podwyższone białwe krwinki a z tego co widze to wiekszość wiec juz sie nie martwie

reklama
Hej! :-)

Gratuluje wszystkich udanych wizyt i oczywiście jak zawsze trzymam kciuki za kolejne!!! :-D

Wczoraj byliśmy na takiej lajtowej wizycie, bo wiedzieliśmy ze wszystko dobrze jest po połówkowym. Poogladalismy nasza Maje troszke. Strasznie się wiercila i nawet w pewnym momencie nam pomachala! :tak: No to na 100% będzie Maja, bo 3 lekarzy potwierdzilo plec, jak wczesniej się caly czas chowala to przez ostatnie wizyty już nie była taka wstydliwa! ;-)

Ostatnio mam tak, ze budze się w nocy i nie mogę już spac, no ale wczoraj stwierdzilam, ze wykorzystam sytuacje i obudzilam moje meza hehe. Ale był zdziwiony hehe ;-)

My tez myslimy żeby isc na 3D jakos jeszcze żeby mieć taka fajna pamiątkę. No zobaczymy jeszcze jak to będzie tez kasa…

Mialam jeszcze wam cos tam poodpisywac, ale nie pamiętam ktorej co. Doczytam jeszcze pozniej i napisze. ;-)

joasia,
- "Pluk z wieżyczki" Annie Schmidt
- "Julek i Julka" Annie Schmidt, chociaż to raczej dla młodszych, Ignacy wciągnął wszystkie 5 części jak miał 2-3 lata
- "Odwiedziła mnie żyrafa" Stanisław Wygódzki
- "Babcia na jabłoni", nie pamiętam autora
- no i klasyka "Poczytaj mi mamo", czy "Miś Uszatek". Ignacy od "Dzieci z Bulerbyn" uciekał i ucieka do tej pory. Ogarnęliśmy też wszystkie części Muminków, chociaż tego też nie chce słuchać wiele dzieci. No a teraz jedziemy z "Przygodami Baltazara Gąbki" i pewnie jeszcze trochę nam zejdzie, bo książka ma ponad 700 stron i prawie nie ma obrazków.

My zaraz jedziemy do moich rodziców, także nie będzie mnie do poniedziałku.
Udanego weekendu.

Wpadam na chwilę...
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i tych pięknych wiadomości...
Ja dziś ryczę cały dzień
:sad: pożarłam się z mężem ...w sumie o nic i tak ryczę no i od razu brzuch boli.

Z pracy znowu mnie nękają, nie chcą zaległej premii wypłacić, dziewczyny pochlastam się nie mam już siły...
Przepraszam ale masakra nie dzień

Wpadam na chwilę...
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i tych pięknych wiadomości...
Ja dziś ryczę cały dzień
:sad: pożarłam się z mężem ...w sumie o nic i tak ryczę no i od razu brzuch boli.

Z pracy znowu mnie nękają, nie chcą zaległej premii wypłacić, dziewczyny pochlastam się nie mam już siły...
Przepraszam ale masakra nie dzień

Nikusia dasz radę!!! Złe dni mają to do siebie, że po nich są dobre. I tego się trzymamy, to się nie zesr.....:-)

Ja usg 3d nigdy specjalnego nie miałam, ale jak byłam z Frankiem w ciąży to w 30 tc byłam na dokładnym usg ze względu na zmiany w główce, które trzeba było skontrolować. I lekarz wtedy nam buźkę pstryknął w trójwymiarze :) Powiem Wam, że się identyczny plastuś urodził 8 tygodni później ;)

Franciszek_30tc_03.jpg

Secreto, jak przetestujesz ten worek sako, to daj znać, czy dobra jakość, bo cena całkiem przystępna. A ja chciałam dzieciom do pokoju takie kupić :)

Załączniki

• Franciszek_30tc_03.jpg
    Franciszek_30tc_03.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 43
Zaganiana dzis jestem, byłam u siostry, na cmentarzu, zrobiłam sałatkę, przygotowalam sobie z grubsza ciasto bo jutro jedziemy do tesciowej i dała mi zlecenie bo ona nie piecze, chyba, ze u nas w domu bo u siebie szkoda jej prądu......zrobiłam 3 prania, ogarnełam chate i teraz zacumowałam na lózku z laptopem i bede robicc nic :-)

musze was doczytac bo widzę, zze nadprodukcja dzisiaj ;-)

reklama
Dziewczyny, ja tylko na chwilę wpadam. Gratuluję wszystkim udanych wizyt!!! Fajnie, że ok dzieciaczki:-)
My też dzisiaj o usg - nasz syneczek wypadł idealnie :-) Super wieści na zakończenie pierwszej połowy ciąży, od jutra z górki będzie:happy2: A na dodatek chyba już od kilku dni czuję ruchy, więc jestem przeszczęśliwa!
Do usłyszenia pewnie dopiero po weekendzie, bo mam męża od dzisiaj tylko dla siebie i zamierzamy się trochę ruszyć z chaty.

Do góry