reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Sprobujcie kiedys do jajka wsypac maki pszennej i dolac mleka ale zeby geste bylo... Mmmm chlebek jest wtedy w takim jak by ciescie :D
A ja tez z keczupem wcinam :)

Mouse napewno nie masz bardziej zaniedbanych niz moja ostatnia klientka... Tylko ze to byly ogryzki na maxa!! Chyba najkrotsze jakie mialam okazje widziec i robic. Przez co efekt koncowy sredni.

No Ewa ja krwawilam tydzien, pozniej 3-4dni plamien i 2-3 uplawow. Pozniej cisza, dopiero po 2msc miesiaczka przyszla :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1383203554.717971.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383203554.717971.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383203554.717971.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 42
reklama
WItam czwartkowo:)

Alesia Karolinusia Pierwszyrazmama gratuluje udanych wizyt córy i synków.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Ja jakaś zakręcona po wczorajszej wiadomości że córa będzie chodziłam cały wieczór z uśmiechem na ustach i oglądałm ciuchy dla dziewczynek, a myślałam że nic kupowac nie będę a tu taka niespodzianka oby już tak zostało.

Dziewczyny macie jakieś pomysły na ksiązki dla dzieci bo muszę nowe kupić mojemu MIŁOSZOWI bo już mam dość czytania tych co mamy przerobiliśmy już Pana Kuleczkę jakiś czas temu do tego "Ja i moja siostra Klara" do tego wsztkie książevczki Renaty Piątkowskiej wszytkie części Mikołajki i nie wiem co mu kupić może dzieci z Bulerbyn.

Juszka1988 wczoraj wieczorem znowu mnie ten ból dopadl.. ale wziełam nospe i poszlam spac.. w nocy jeszcze troche bolało i się budziłam.. ale teraz jest lepiej- dziękujE! ;)

Koreczek- dokładnie ja raz na taki program patrzyłam i to było straszne.. jak mogą takie cos robic tym dziewczynka..
a no i ja tez pamietam tylko Vibovit mmm pycha!! :-)

hmm chlebka w jakju dawno nie jadłam moze sobie dzis tez zrobie :p bo tak mi smaka robicie!

Joasia ja wczoraj szperalam na necie w empiku i smyku za ksiazeczkami do czytania dla mojej malej. Kupilam basnie Andersena i braci Grimm, no i calkiem dziewczece basnie o ksiezniczkach :D i kilka czesci z serii moje pierwsze slowa (kolory,ksztalty,owoce itd)

Juszka, a znacie detektywa Pozytywkę? Grzegorz Kasdepke to napisał. Ale nie wiem, czy nie będzie za łatwe.
Polecam wyd. Dwie Siostry - każda ich książka jest dobra!

reklama
Do góry