reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Secreto moja koleżanka która w ciąży miała problemy z kręgosłupem miała taki i byłą zadowolona siedzi się w tym super z wygramoleniem z tego pod koniec ciąży może być problem ale jak coś m ci pomoże:) a i do karmienia świetny potem dzieci się w tym świetnie czują.

Ewa zaraz sprawdzę to wydawnictwo Kazdepki coś mam ale jakoś małemu nie leżalo ale nie to nie o tym detektywie.

Juszka, znowu cie ktos pomylil:-D

Musze dzisiaj porzadek zrobic z kuzynka. Na nerwy mi dziala, bo najpierw robi tak, ze ojciec nie ma do niej zauufania, a pozniej calemu swiatu obwieszcza, ze tata taki zly, a ja mu sie nie dziwie.

I jeszcze tylne siedzenie musze wyprac... :crazy:

I musze na zakupy jechac, ktos cos chce?:-D

WItam czwartkowo:)

Alesia Karolinusia Pierwszyrazmama gratuluje udanych wizyt córy i synków.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Ja jakaś zakręcona po wczorajszej wiadomości że córa będzie chodziłam cały wieczór z uśmiechem na ustach i oglądałm ciuchy dla dziewczynek, a myślałam że nic kupowac nie będę a tu taka niespodzianka oby już tak zostało.

Dziewczyny macie jakieś pomysły na ksiązki dla dzieci bo muszę nowe kupić mojemu MIŁOSZOWI bo już mam dość czytania tych co mamy przerobiliśmy już Pana Kuleczkę jakiś czas temu do tego "Ja i moja siostra Klara" do tego wsztkie książevczki Renaty Piątkowskiej wszytkie części Mikołajki i nie wiem co mu kupić może dzieci z Bulerbyn.
Ja Celince kupuje serię z Martynki opłaca się te co maja 8 opowiadań , fajne są też "Baśnie i legendy Polskie", "Skarbnica baśni" ("Rumak zaklęty", "Ognisty ptak" itp), "Przyjaciele dziadka Staszka" pięknie ilustrowane opowiadania o zwierzątkach.
Ja dziś jadę do mamy na weekend, mąż robi wylewkę w łazience w sobotę położy płytki:-D Od wczoraj warunki spartańskie, brodzik jest ale bez podłączonej wody;-) więc z dzbanka płukanie;-):-D

secreto - ja mam worek saco w domu,troszkę większy,bo można nawet w nim leżeć. Myślę,że to jest super sprawa. Mi w tym wygodnie-prawda,że czasami ciężko wstać,bo siedzi się nisko,ale nie jest aż tak źle-zwłaszcza,że mąż najczęściej pomaga :) ja polecam.

Secreto ja mam worek sako i jest bardzo wygodny jedyna wada jak dla mnie ze kulki w srodku sie wygniatja i z czasem robi sie coraz mniejszy i trzeba dosypywac oczywiscie wczesniej trzeba se kupic na allegro i potem dobrze zabezpieczyc zamek bo sie kulki wysypuja

cześc dziewczyny. oj coś źle dziś spałam...kolezanka też mi polecala ten worek sako. martwię się trochę bo mam podwyższony poziom leukocytów w org i gin kazala mi isć do stomatologa sprawdzic czy nie ma stanu zapalnego a ja zeby mam zdrowe. przyplątała sie do mnie jakas infekcja pochwy i mam nawet pimafucin-myślicie że przez to moga być takie wyniki? dziś jedziemy na wszystkich świętych z męzem więc nie bedzie mnie przez weekend ale póki co czekam na niego aż z pracy wróci ;-) życze powodzenia na dzisiejszych wizytach!

JAkbyście słyszały jakieś żałosne wycie z południowo-zachodniej Polski to będę to ja. Cholera nie spałam prawie całą noc. A dziś koniec miesiąca więc w pracy kupa spraw, wieczorem wyjeżdżamy na weekend więc trzeba się spakować i przebrnąć przez zakopiańskie korki....masakraaaa.
Co do leukocytów to też mam podwyższone od samego początku ciąży i gin, ale też hematolog mówią, że w ciąży to normalne.

Gaga, ja cos slyszalam dzisiaj haha ale dlaczego to masz byc ty?:szok:

Edit. Ale stresa mialam, bylam na cmemtarzu i przed nim zaparkowalam sobie, a dzisiaj z rana dali tam znak zakaz zatrzymywania sis i postoju... policja pyk do mnie, bo akurat w samochodzie siedzialam. A policjant do mnie mowi zebym dokumwnty dala, poszli do radiowozu a mi goraco sie zrobilo wiec kurtke odpielam. Wracaja patrzy na brzuch i mowi, ze dzisiaj tylko upomnienie dostaje :-D zatrzymali nastepnego i jiz mandat dostal :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry