reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Secreto gratuluję :-)

Marcia30 ja tam twierdzę, że czy coś kupimy czy nie nie ma wpływu na ewentualne problemy... Po prostu co ma być to będzie :tak: Ja robię zapasy bo podobnie jak Karolinusia musimy kupić dosłownie wszystko... nie mamy nawet od kogo coś dostać.... Tak więc wolę wydać małe sumki ale co miesiąc niż zostawić na koniec...
Teraz np upolowałam super zestaw 4 kaftaników + 3 półśpioszków na tablicy za 15zł (tak więc około 2zł sztika).

Jaspis my dzisiaj pojechaliśmy do ikei obejrzeć to łóżeczko i chyba jednak przy nim zostaniemy :tak: Na stronie niby napisane, iż w Poznaniu ich nie ma, a były i to nawet sporo... Na razie jednak jeszcze nie kupuję bo nawet nie mam gdzie postawić :baffled: Za to kupiłam maleństwu grzechotkę w ikei (nie mogłam się opanować) :rofl2:

hey dziewczyny:)

No my tez z tyvh z kredytem, ale jakos sobie radzimy choc tylko K pracuje, ale rodzice czasem pomoga. W wyprawki mamy wszystko po Miłoszu poza pierwszymi kosmetykami- wozek Baby Jogger Select :) tez juz kupiony wiec nie bedzie juz takich wydatkow.

Gratuluje dobrych wiadomosci z wizyt i OBRONY :)

Secreto GRATULACJE!!!!!! no to masz w końcu z głowy:)

No my też z kredytem dość sporym na głowie, ale nie możemy narzekać bo oboje mamy przyzwoite prace a ja do tego bardzo stabilną i tylko za moje przewinienia mogliby mnie wylać do teop podwyżki też się trafiają, mąż w korporacji i są okresy zwonień i wtedy stres ale do tej pory go mijały.

Pochwalę się że kupiliśmy samochód i juz mam czym się przemieszczać niewiele dokładając mam 3 lata młodszy i z klimą do bagażnika wejdzie mi nawet spory wózek:)

Kupiłam dziś kurtkę w HM jeszcze nie wiem czy zostawię bo 36 było dobre a 38 ciut duże i wziełam 38 bo brzuch największy bedzie jeszcze później i stwierdziłam że w tym 36 może się nie mieścić. Jurto koleżanka będzie u mnie to doradzi czy ok czy nie.
O taką Product Detail | H&M PL

Anetka patrzyłam u mnie w hm nie ma tego sweterka co pisałaś że chcesz kupić małej sprawdzałam.

Secreto gratulacje!

mamusia synka tez ogladalam w prawdzie sie nie poryczalam ale bardzo tej parze wspolczulam.

Ja odebralam wyniki i hemoglobine mam 13,1 hematokryt 39 generalnie wszystko w normie tylko tak jak podejrzewalam mam infekcje pecherza bo leukocytyw moczu musze isc do ginki w pn

marcia to masz super wyniki, ja hemoglobina 11,3, hematokryt 33 :-( no strasznie smutny ten program, kurcze ludzie muszą walczyć......

małpawzoo
też tak chodziłam po porodzie z 3tygodnie, na dupie nie mogłam siedzieć, leżałam tylko na jednym pośladku ehh ten połog to druga masakracja zaraz po porodzie....

Joasai gratki auta :-)

reklama
Do góry