reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

witam! :)

aneta zima na całego.... nie zazdroszczę.... tzn. ja za zimą nie przepadam.... dla mnie to może być tak ze 2 tygodnie żeby dzieciaki miały frajde i koniec :D

jaka ja jestem nie wyspana... moje dziecko obudziło mnie o 3 bo kupy się jej zachciało.... a w efekcie się tylko wysikała... jeszcze uparła się że sama będzie wylewać z nocnika do kibelka no i całe wc zalane siurami ..... och tylko roboty mi dziecko szuka :D
mały wieczorem ładnie mnie skopał..... ale to tylko takie jednorazowe jak do tej pory :) fajnie go tak poczuć.... ale przez rękę nic nie czuje bo jak tylko położe na brzuchu to cisza .....

dziewczyny moja Olka za tydzień ma urodziny czy ciastolina dla 2latka będzie już ok? bo chciałam jej kupić jakiś zestaw ale nie wiem czy takie dzieci się już tym bawią?

Miłej soboty dziewczyny!

reklama
czesc

nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta-bardzo dawno nie pisałam....
u nas ok, czekamy na Jasia, ja jeszcze pracuje chociaż nie wiem jak długo dam radę...

widziałam temat kredytowy - my też mamy i to we CHF i włsnie bedziemy musieli zaplacić 3tys ubezpieczenia niskiego wkładu no ale co zrobić...nie było innego wyjcia a mieszkanko malutkie:(

Mamusiu_synka- oby to nie było nic powaznego..trzymam kciuki....

wpadnę później

miłego dnia

witam! :)

aneta zima na całego.... nie zazdroszczę.... tzn. ja za zimą nie przepadam.... dla mnie to może być tak ze 2 tygodnie żeby dzieciaki miały frajde i koniec :D

jaka ja jestem nie wyspana... moje dziecko obudziło mnie o 3 bo kupy się jej zachciało.... a w efekcie się tylko wysikała... jeszcze uparła się że sama będzie wylewać z nocnika do kibelka no i całe wc zalane siurami ..... och tylko roboty mi dziecko szuka :D
mały wieczorem ładnie mnie skopał..... ale to tylko takie jednorazowe jak do tej pory :) fajnie go tak poczuć.... ale przez rękę nic nie czuje bo jak tylko położe na brzuchu to cisza .....

dziewczyny moja Olka za tydzień ma urodziny czy ciastolina dla 2latka będzie już ok? bo chciałam jej kupić jakiś zestaw ale nie wiem czy takie dzieci się już tym bawią?

Miłej soboty dziewczyny!

zależy od dziecka.. jedno będzie się bawiło a inne będzie smakować.. moja woli bawić się farbkami takimi wyciskanymi na paletę... bardzo ładnie sobie maluje z pół godziny jej nie ma..

DZIEŃ DOBRY :tak:

Aż nie do wiary...zobaczyłam wpis Ozili.. która pisze, że u nie się lato zbliża... a nagle zdjęcie ad Anetki w pięknej zimowej wersji...BOSZZZZZ :happy2::-) cuda no.
MAMUSIASYNKA- &&&&&&&&&&& kciuki, żeby było OK!!!Daj koniecznie znać po wizycie :tak:
A I WSKOCZYŁAM NA 20 TYDZ. ---- TERAZ JUŻ Z GÓRKI JUUUUUUUUUUUUUPI :-):-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,

jeszcze żyje chociaż straszzzznie dawno nie dawałam znaku życia.
mamusia synka wszystko będzie dobrze!
Nikusia82 gratulacje 20 tc!

A u mnie...
Wygląda na to, że również będziemy mieli syneczka, małego pierwszego chłopczyka :) zdrowo śmiga w brzuchu, rośnie, na każdym usg wierci się okropnie, oby jak się urodzi był spokojniejszy! A ja chora niestety na antybiotyku, dzisiaj wyjątkowo fatalnie się czuję.
Napisałam mój licencjat, czekam na obronę w listopadzie.
Brzuszek niewielki na pierwszy rzut oka nie widać ciąży. Ruchów na razie nie odczuwam.

Pozdrawiam wszystkie serdecznie, 3majcie się ciepło i zdrowo!

reklama
Dzięki dziewczyny, obrona okazała się przyjemnością :)

Mamusiu synka również trzymam kciuki musi być dobrze!!!!!!

Nikusia brawo połowa też już za tobą :)

Igem Fajnie że będzie synek w marcowkach chłopaki narazie przeważają :)

Ostatnia edycja:
Do góry