reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

secreto gratulacje!!!!

joasia super że już masz swoje autko :)

malpawzoo z jednej strony to racja że przynajmniej się wyśpisz ale z drugiej strony nie wiem czy bym tak wytrzymała bez dziecka..... jak zaczną te dzieciaki płakać w nocy to tylko się zastanawiasz czy to czasem nie twoje..... także wszystko ma swoje plusy i minusy..... u mnie w szpitalu to jedynie na pierwszą noc biorą dzieci ale tym po cc.... po sn masz dziecko cały czas przy sobie..... ja to w szpitalu mimo naciecia krocza śmigałam ino ino..... normalnie jak Olka mi płakać zaczęła to skakałam przez lóżko :-D nie czułam tego bólu.... ale jak już byłam w domu to masakra..... ledwo siedziałam bo końcówka szwu mi odstawała i zrobiła mi rane....

reklama
Joasia a w hm znalazłaś granatową kurtkę czy tylko czarne były? ja też oglądałam tą kurtkę i chyba się zdecyduje, tylko same czarne widziałam (w Plazie;-)).

Secreto, gratuluję obrony!:-)

Nie doczytam Was więcej dziewczyny teraz:-( ale po egzaminie nadrobię zaległości:-)

Ja wizytę mam we wtorek i usg połówkowe.

Miłego wieczorku!:-)

hej,
wyszłam z domu przed 10 a wróciłam o 18.30. Najpierw pojechałam do arkadii, bo chciałam buty na zimę, ale nie mogłam się zdecydować w końcu kupiłam tylko bluzy Ignacowi, bo powyrastał ze starych. Potem byłam u fryzjera i dalej po dziecko do przedszkola i na judo. Masakra. Jeszcze telefon rozładował mi się, więc poszłam do takiej maszyny ładującej, ale okazało się że coś się popsuło. Kobieta z informacji zadzwoniła po jakiegoś serwisanta, przyszedł, pomajstrował, powiedział że można ładować, ale okazało się że dalej nie działa i nie można niczego nacisnąć na tym dotykowym ekranie. Poszłam więc do iSpotu, bo pomyślałam że tam mi naładują telefon. Pan był bardzo miły, wziął telefon, ja poszłam na kawę i kanapkę, wróciłam po 1,5 h, a facet mi mówi że telefon się nie ładuje, sprawdził z drugim kablem i nic. Zdenerwowałam się okrutnie, bo pomyślałam, że telefon mi wysiadł, ale na szczęście mój mąż pracuje blisko arkadii, a że nie miałam wyjścia, bo telefon był mi potrzebny by dojechać do fryzjera, poszłam do niego do pracy. Rafał podłączył telefon i podładował się, a obsługa w iSpocie głupiego iPhona nie potrafiła przez 1,5 h podładować.
Co do kredytów, to nam zostało jeszcze 40 lat (bez jednego miesiąca) :-D, nawet o tym nie myślimy, bo można cholery dostać, zwłaszcza że braliśmy kredyt we frankach gdy były po 2 złote.

joasia, a którą kurtkę kupiłaś w h&m, pikowaną czy parkę. Ja dzisiaj mierzyłam, ale były same L, a w nich się topiłam.
secreto, gratki

idę coś zjeść i popatrzeć jak Rafał rysuje, bo jeszcze dziś musi oddać obrazek dla newsweeka.

Alesia kupiłam pikowaną i fajna jest leciutka. wcześniej byłam w sklepie ciążowym i mierzyłam kurtki elpasa i mi nie bradzo leżały, a ta z hm naprawdę ok i tańsza 100 zł .

joasia, no mnie się ona też podoba, ale tak jak mówiłam w L się topiłam. Chociaż ja nie mam jakiegoś strasznego ciśnie na na kutkę, bo mam prawie nienoszoną taką którą kupiłam sobie na 1 zimę Ignacego, gdy jeszcze go karmiłam i cyc też miałam spory. Później biust mi się zmniejszył i kurtki nie nosiłam, bo była za luźna. Ostatnio ją mierzyłam i w biuście znowu ok, a na brzuch też sporo miejsca więc pewnie by mi wystarczyła. Zobaczymy, nic na siłę.

Hej dziewczynki:-)
secreto serdecznie gratuluje- to teraz spokoj i ciaza sie cieszyc tylko;-)

faktycznie jak zwas tak poczytam, to jest problem z ta odzieza i kurtkami no, bo przeciez tylko a ciaze musicie kupowac, nawet wozek wieksza spacerowke, ze wzgledu na te kombinezony.
my tez musimy wszystko od poczatku dla dzidziusa kupic, no ale troche prosciej bedzie moze chociaz z grubszymi ciuszkami z wyborem wozka ( chce jakis poreczny i lekki) i nie potzebuje zewnetrznej odziezy tak, bo u Nas zbliza sie lato, wiec juz mam pare sukienek i dokupie ze dwie tuniki, spodnie mam i juz;-)z glowy, takie letnie to tu mozna na prawde na fajnej przecenie dostac , takze dobrze:-)

pozdrawiam i milego weekendu Wam zycze!

reklama
Secreto gratuluje :)

Joasia tez sie nad nia zastanawiam, tylko granatowa, u nas cena wyzsza bo po 250zl przeliczajac :/ co jest bez sensu.

Zapowiada nam sie ciekawy weekend
ImageUploadedByForum BabyBoom1382163431.821081.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1382163431.821081.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1382163431.821081.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 28
Do góry