reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

secreto gratulacje!!!!

joasia super że już masz swoje autko :)

malpawzoo z jednej strony to racja że przynajmniej się wyśpisz ale z drugiej strony nie wiem czy bym tak wytrzymała bez dziecka..... jak zaczną te dzieciaki płakać w nocy to tylko się zastanawiasz czy to czasem nie twoje..... także wszystko ma swoje plusy i minusy..... u mnie w szpitalu to jedynie na pierwszą noc biorą dzieci ale tym po cc.... po sn masz dziecko cały czas przy sobie..... ja to w szpitalu mimo naciecia krocza śmigałam ino ino..... normalnie jak Olka mi płakać zaczęła to skakałam przez lóżko :-D nie czułam tego bólu.... ale jak już byłam w domu to masakra..... ledwo siedziałam bo końcówka szwu mi odstawała i zrobiła mi rane....

reklama
Joasia a w hm znalazłaś granatową kurtkę czy tylko czarne były? ja też oglądałam tą kurtkę i chyba się zdecyduje, tylko same czarne widziałam (w Plazie;-)).

Secreto, gratuluję obrony!:-)

Nie doczytam Was więcej dziewczyny teraz:-( ale po egzaminie nadrobię zaległości:-)

Ja wizytę mam we wtorek i usg połówkowe.

Miłego wieczorku!:-)

hej,
wyszłam z domu przed 10 a wróciłam o 18.30. Najpierw pojechałam do arkadii, bo chciałam buty na zimę, ale nie mogłam się zdecydować w końcu kupiłam tylko bluzy Ignacowi, bo powyrastał ze starych. Potem byłam u fryzjera i dalej po dziecko do przedszkola i na judo. Masakra. Jeszcze telefon rozładował mi się, więc poszłam do takiej maszyny ładującej, ale okazało się że coś się popsuło. Kobieta z informacji zadzwoniła po jakiegoś serwisanta, przyszedł, pomajstrował, powiedział że można ładować, ale okazało się że dalej nie działa i nie można niczego nacisnąć na tym dotykowym ekranie. Poszłam więc do iSpotu, bo pomyślałam że tam mi naładują telefon. Pan był bardzo miły, wziął telefon, ja poszłam na kawę i kanapkę, wróciłam po 1,5 h, a facet mi mówi że telefon się nie ładuje, sprawdził z drugim kablem i nic. Zdenerwowałam się okrutnie, bo pomyślałam, że telefon mi wysiadł, ale na szczęście mój mąż pracuje blisko arkadii, a że nie miałam wyjścia, bo telefon był mi potrzebny by dojechać do fryzjera, poszłam do niego do pracy. Rafał podłączył telefon i podładował się, a obsługa w iSpocie głupiego iPhona nie potrafiła przez 1,5 h podładować.
Co do kredytów, to nam zostało jeszcze 40 lat (bez jednego miesiąca) :-D, nawet o tym nie myślimy, bo można cholery dostać, zwłaszcza że braliśmy kredyt we frankach gdy były po 2 złote.

joasia, a którą kurtkę kupiłaś w h&m, pikowaną czy parkę. Ja dzisiaj mierzyłam, ale były same L, a w nich się topiłam.
secreto, gratki

idę coś zjeść i popatrzeć jak Rafał rysuje, bo jeszcze dziś musi oddać obrazek dla newsweeka.

Alesia kupiłam pikowaną i fajna jest leciutka. wcześniej byłam w sklepie ciążowym i mierzyłam kurtki elpasa i mi nie bradzo leżały, a ta z hm naprawdę ok i tańsza 100 zł .

joasia, no mnie się ona też podoba, ale tak jak mówiłam w L się topiłam. Chociaż ja nie mam jakiegoś strasznego ciśnie na na kutkę, bo mam prawie nienoszoną taką którą kupiłam sobie na 1 zimę Ignacego, gdy jeszcze go karmiłam i cyc też miałam spory. Później biust mi się zmniejszył i kurtki nie nosiłam, bo była za luźna. Ostatnio ją mierzyłam i w biuście znowu ok, a na brzuch też sporo miejsca więc pewnie by mi wystarczyła. Zobaczymy, nic na siłę.

Hej dziewczynki:-)
secreto serdecznie gratuluje- to teraz spokoj i ciaza sie cieszyc tylko;-)

faktycznie jak zwas tak poczytam, to jest problem z ta odzieza i kurtkami no, bo przeciez tylko a ciaze musicie kupowac, nawet wozek wieksza spacerowke, ze wzgledu na te kombinezony.
my tez musimy wszystko od poczatku dla dzidziusa kupic, no ale troche prosciej bedzie moze chociaz z grubszymi ciuszkami z wyborem wozka ( chce jakis poreczny i lekki) i nie potzebuje zewnetrznej odziezy tak, bo u Nas zbliza sie lato, wiec juz mam pare sukienek i dokupie ze dwie tuniki, spodnie mam i juz;-)z glowy, takie letnie to tu mozna na prawde na fajnej przecenie dostac , takze dobrze:-)

pozdrawiam i milego weekendu Wam zycze!

reklama
Secreto gratuluje :)

Joasia tez sie nad nia zastanawiam, tylko granatowa, u nas cena wyzsza bo po 250zl przeliczajac :/ co jest bez sensu.

Zapowiada nam sie ciekawy weekend
ImageUploadedByForum BabyBoom1382163431.821081.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1382163431.821081.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1382163431.821081.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 31
Do góry