reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Marcia gratuluje chłopca :)
gingerka bardzo sie cieszę ze maleństwo zdrowe
Od soboty zaczynam studia i nie wiem jak wysiedze od rana do wieczora na zajęciach i jeszcze dojazd do Szczecina mam nadzieje ze jakoś to ogarnę. Dziewczyny ze Szczecina wybierajcie sie na targi mamy dziecko 19 października ? Dzisiaj idę do lekarza po 17 ciekawe czy maleństwo sie pokaże i mam nadzieje ze wszystko ok. Mało sie odżywam jakoś nie mam weny do pisania i tematy porodu trzymam sie z daleka po ostatnim strasznie sie boje i zastanawiam czy na Szczecin nie jechać rodzic. Co do wagi dzieci córka miała pierwsza 3480g syn 4000g kolejny syn 4130 g a teraz ponad 4 napewno heh .Milego dnia odezwę sie wieczorkiem :)

reklama
doczytałam:) gingerka bardzo się cieszę, że maluszek zdrowy!!!!

marcia super, że znasz płeć :) gratuluję synusia i fajnie, że nic poważnego się nie dzieje w związku z plamieniem...

ja obgryzałam paznokcie jak byłam mała ale nigdy nie miałam zapaleń..oduczyłam się jak dostałam pierwszy lakier do paznokci:)

w sobote podeszłam po zajęciach na ciuchy i kupiłam małej kombinezon taki na jesień bądz grube ubranie pod spód i może być na zimę:) sobie spodnie ciążowe, 3y bluzki, Julci czapkę taką śliczną i grubą i nosidełko dla lalki:D ale miała radoche:) i 80 zł zapłaciłam więc się opłacało..

teraz obiecałam sobie bezwzględny zakaz wydawania na cokolwiek nie niezbędnego do końca mieś. bo jeszcze nam braknie:zawstydzona/y:

Monika, duzi Ci Twoi synkowie, mój 4080, co mnie nie dziwi, bo ja ważyłam 4150...
A gdzie te targi mają się odbywać??

Mouse, spotkanie możemy sobie jakieś zorganizować, jest jeszcze Babygg, a moze i Monika byłaby chętna, choć Stargard to jednak kawałek.

Marcia, najważniejsze, ze wszystko dobrze, a i przyczyna plamień się znalazła.

Marcia gratuluję syna!! mam nadzieję, że ten polip szybko sobie zniknie i wszystko będzie dobrze:-):-)

Odebrałam wyniki i na moje niefachowe oko wszystko w porządku:) po powrocie wstąpiłam do sklepu i co naszła mnie chęć na loda... takiego mojego ulubionego (twister pomarańczowo truskawkowy ananasowy) jadłam jakbym na oczy nigdy nie widziała ale był pyszny i chcę jeszcze!! a do rynku daleko... po wizycie męża wyciągnę:):)
Idę gotować obiadek:)

marcia gratki synka!!!!!! super ze plamienie zdiagnozowane :-)

monisia moj Kurczak też 6maja :-) tak tylko zapytałam :-)

pomoczyliśmy malec w gorącej wodzie z mydłem i troche ropy wylazło.... jak m przyjdzie to zobaczy co z tym zrobic a Kurczak sie ostro wystraszył i dziś łapek do dzioba nie pcha :-)

mamy wode, robie sałatke jarzynową.........

Mamusia, ale mi smaka robisz!! Może też zakupię warzywka i zrobię? Mam ogórki kiszone od teściówki :D Tylko zgagi się boję :/
Dobrze, ze z palcem już lepiej. Ja na zastrzał używałam maści nagietkowej, bo zmiękcza paznokieć i dało się watkę wcisnąć, żeby nie urażało w skórę. Tylko, ze mi się w stopie robiły, więc to trochę inaczej.

reklama
Mamusia z tymi parkami masakra, obowiązek sprzątania chyb nie dotyczy wszystkich. A co najlepsze u mnie na osiedlu sprzątają po yorkach, a po wielkich psach olewają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Obiadek mąż dokończył, zjedzony teraz po dziecko, zje i na działkę

Do góry