hej, w końcu znalazłam czas żeby do was napisać.
Wczorajsza wizyta gości była ok, mieszkanie całe, niezabrudzone o co się najbardziej bałam bo byli oglądać nasze mieszkanko po remoncie z takimi małymi łobuzami co zawsze wszystko niszczą, brudzą itp. :-):-)
Wczoraj u nas był też odpust więc rano byliśmy z olką i naciągła nas na dwa pluszaki choć w domu tego pełno....
A ja dzisiaj się potwornie czuję.... zjadłam obiad i mi niedobrze teraz... blee...
Któraś z was pisała o bólu w okolicy pępka i czy to z ruchów.... ja nie wiem ale mnie od jakiegoś czasu właśnie w tym miejscu dziwnie boli.... dzisiaj to takiego bólu dostałam, że musiałam się na chwilkę położyć.... nawet dotknąć tego pępka nie mogłam bo tak bolało.... nie wiem co to
na wizycie muszę oczywiście zapytać czy to normalne bo w sumie dzidziuś jeszcze nie jest przy pępku bo macica na tym etapie niby jest 3-4 palce poniżej pępka hmmm.....
marcia30 super, że z dzidzią wszystko w porządku i że te plamienia to nic związanego z ciążą!
Jolcia_ i
monika2412 &&& kciuki za dzisiejszą wizytę!
nikaa fajny wózeczek!
a co do wózków to ja szukam tylko głębokiego ewentulnie z fotelikiem i nic znaleźć nie mogę
na stronach same 3w1.... albo takie chochoły staroświeckie
spacerówkę kupię potem bo nie chce mieć na tym stelażu z 3w1 bo one są wielkie i zajmują dużo miejsc w samochodzie.....