reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Laski może któraś się zna albo mąż... potrzebuje wybrac na allegro radio samochodowe dla meza na prezent a nie znam sie wgl! pomocy... do konca tyg pasuje by było w domu bo 9 pazdziernika mamy rocznicę a jemu sie juz długo marzyło nowe... tyle że mam tylko odłożone 150 zł więc coś w tych granicach... ratujcie!

reklama
hej, w końcu znalazłam czas żeby do was napisać.
Wczorajsza wizyta gości była ok, mieszkanie całe, niezabrudzone o co się najbardziej bałam bo byli oglądać nasze mieszkanko po remoncie z takimi małymi łobuzami co zawsze wszystko niszczą, brudzą itp. :-):-)
Wczoraj u nas był też odpust więc rano byliśmy z olką i naciągła nas na dwa pluszaki choć w domu tego pełno....

A ja dzisiaj się potwornie czuję.... zjadłam obiad i mi niedobrze teraz... blee...

Któraś z was pisała o bólu w okolicy pępka i czy to z ruchów.... ja nie wiem ale mnie od jakiegoś czasu właśnie w tym miejscu dziwnie boli.... dzisiaj to takiego bólu dostałam, że musiałam się na chwilkę położyć.... nawet dotknąć tego pępka nie mogłam bo tak bolało.... nie wiem co to :baffled: na wizycie muszę oczywiście zapytać czy to normalne bo w sumie dzidziuś jeszcze nie jest przy pępku bo macica na tym etapie niby jest 3-4 palce poniżej pępka hmmm.....

marcia30 super, że z dzidzią wszystko w porządku i że te plamienia to nic związanego z ciążą!
Jolcia_ i monika2412 &&& kciuki za dzisiejszą wizytę!
nikaa fajny wózeczek!

a co do wózków to ja szukam tylko głębokiego ewentulnie z fotelikiem i nic znaleźć nie mogę :( na stronach same 3w1.... albo takie chochoły staroświeckie :(
spacerówkę kupię potem bo nie chce mieć na tym stelażu z 3w1 bo one są wielkie i zajmują dużo miejsc w samochodzie.....

Ostatnia edycja:
Takie dobre radia samochodowe kosztuja nawet i 300, 400 zl... i najlepsze sa te z pioniera, nie wiem jak to sie pisze. Tylko musisz wiedzie jakie glosniki sa w samochodzie z tego co pamietam. Zeby radio za slabe nie bylo, te wlasnie lepsze maja niby llepsze bajery, najlepiej jakby mialo wejscie usb, bo wtedy podlaczasz sobie pendrajwa i sluchasz swojej muzyki.

* ta cena to oczywiscie te najlepsze, a wiec mysle ze znajdziesz cos z tej firmy w cenie, ktora sugerujesz.

Ale myske, czy nie lepiej by bylo kupic w sklepie tego, bo nie wiwm jak na allegro z gwarancja jest

Ostatnia edycja:
Międzynarodowe Targi Szczecińskie
Ewula - co do spotkania ja chętnie tylko ja na Szczecinie bede często bo szkoła tylko ze z dziewczynami bede jeździć i raczej po całym dniu zajęć bedzie cieżko a w tygodniu to jestem uziemiona bo z małym nawet nie mogę na dwór wyjść ale dajcie znać moze jakoś uda sie spotkać :) Stargard bardzo blisko jest :) Mateusz miał 4130g urodziłam go zamiast 15 marca 7 marca rano wiec trochę szybciej bo mój auto rozwalił 6 i chyba przez te stresy mnie wzięło ale to dobrze bo główkę miał 37cm teraz ma 52 cm.
Co do kombinezonow są takie Polarkowejak macie termin bliżej kwietnia warto kupić bo lata raczej tak szybko nie bedzie a wygodniejsze to niż dresy ja nowe miałam 4 sztuki dla Mateusza moja mama kupiła za granica i ja dokupilam bo za duże były 62 chociaż wielki był chłopak to ten jeden ponosił z 2 tygodnie i to częściowo w kwietniu bo trafiliśmy jak miał 2 tygodnie do szpitala zapalenie nerek ( wszystko skończyło sie dobrze ) Sprzedałam jeden za 30 zł na Allegro ani razu mały go nie miał na sobie to pani sie zdziwiła ze jak nowy a dałam 100 zł za niego wiec można kupić tanio dobrze ze cała paczka ciuszków kupione nowe i w idealnym stanie wystawilam za 150 zł i nie bardzo potrafiłam wystawić to nikt nie kupił a ja nie miałam czasu wystawiać to mam bo 1200 zł kosztowało wszystko a teraz bede miała juz wyprawkę :) Koleżanka miała wózek espiro enzo Ewo bardzo zadowolona dwójkę wychowała na nim i sprzedała za 500 zł dalej w idealnym stanie zalowalam ze nie kupiłam a rozważałam zakup

Ale sobie pojadłam obiadkiem:):):) i już qrcze się doczekać nie mogę podglądania dzidzi:):):):) niech ten czas szybciej zleci!!!

Mamusia
ale robisz smaka, zjadłabym takiej jarzynowej, szkoda, że tak daleko mieszkasz bo bym wpadła po troszeczkę;-)
Co do radia to niestety nie pomogę.

My jutro z mężem bierzemy "ślub" z bankiem na 20 lat, masakra!! obawiam się trochę tego kredytu bo tylko on pracuje, no ja też mam niby tą firmę ale wiadomo jak to na początku bywa z działalnością:frown:
a po wizycie w banku umówiłam się z koleżanką na gofery:):):) już "chodzą" za mną od kilku dni:) na wątek z przepisami wrzucę swój na te gofry bo naprawdę wychodzą zawsze pyszne i chrupiące:):)

reklama
Hej!
Usg zaliczone - widziałam naszego syneczka!!! Wszystko dobrze, urósł, machał łapkami i nóżkami i wyprzedza wiek ciążowy o 2 tygodnie:-) Łożysko i szyjka też ok, czyli wszystko super:tak:Mam przyjść po 20 tygodniu na kontrolę, czyli wychodzi, że kolejne usg będą koło 20 października (połówkowe) i na początku listopada. Terminów nie znam jeszcze, bo na bieżąco umawiam się z lekarzami. Ale się cieszę!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry