reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

jagna jak to fajnie, ze ktos mial to co ja, i ze tez Cie brzuch pobolewal potem, od razu czlowiek sie uspokaja ;-)ja bylam tez tydzien temu z ta kolka u lekarza i posprawdzal i powiedzial, ze to czeste i od jelit, zreszta juz nawet nie boli, chyba przeszlo:-)

mamusiasynka to dobrze, ze zdenzyfekowalas!
marcia jak tam?

kciuki &&& za dzisiejsze wizyty;-)

reklama
Jestem....dzidzia ma sie dobrze...CHŁOP JAK DĄB :-D doktorek znalazł polipa na szyjce i potwierdził moja teorie ze przy napięciu może podkrwawiać ale powiedziła ze to nie zagraza ciązy i nie mam sie co martwic. synuś ślicznie urósł ma prawie 12,5 cm niestety ni emam zdjęcia bo skupił sie na tym polipie i serduszku i takie mam zdjecia:-( najważniesze ze wszystko dobrze na 30 10. mam usg połówkowe. mam nadzieje ze ten polip sobie zniknie i przestanie mnie stesować !

Marcia, super wieści! Gratuluję chłopaka :D

Nika, wózek wygląda porządnie :) Najważniejsze, że decyzja już podjęta ;)

Nuśka mnie terroryzuje, żeby jej książki czytać :/ Wymiękam powoli ;)

Witam się! :-)

Ja dopiero co wstalam i ide sobie zrobic cos jesc. :tak: Masakra w tej ciazy. Caly czas bym tylko spala i spala i na wszystko inne czasu mi brakuje…

mamusia synka tak dzisiaj na szczescie samopoczucie troche lepsze, glowka nadal troche pobolewa ale już znosnie. I tak urodzilam się 6 maja a cio?
Ja jak bylam mala to tez tak bardzo obgryzalam paznokcie, ale wyrosłam z tego i mam nadzieje, ze twój tez szybko z tego wyrosnie a do tego czasu możesz kupic takie preparaty w aptece i wtedy paznokcie strasznie smakuja!

mlodamama21, pinki1980, nikaa51 zdrowka zycze!!!

AnetaNorwegia fajne te buciki sobie znalazłaś. :tak: Mi tez by się takie przydaly ale ja mam zawsze problem z zapieciem takich, bo potrzebuje takich z szeroka cholewka i zadko kiedy mogę znalesc.

marcia30 super wiesci!!! Gratuluje chłopaka!! :-D

malpawzoo trzymam kciuki za usg! Sa już nowe odcinki Chirurgow? Ja tez ogladam i nie mogłam się doczekac…no to będzie trzeba ściągnąć hehe ;-)

Jolcia_ za ciebie tez kciuki trzymam!

Mrówka super, ze już lepiej!

mouse23 wspolczuje problemow z zebami!!

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty zbliżające się!!! Ja będę miec w srode. :tak:

moja córa po wizycie dziadków wczoraj padła jak długa a rano jej się przypomniało że jej obiecałam książkę przeczytać i obrażona bo obiecałam

uciekam dziewczyny do mechanika z autem i po młodą do przedszkola odezwę się później :-)

reklama
Marcia super wieści, tzn. chodzi o dzidzię. Polipa wyleczysz
Ja padłam o 10 jak kawka, teraz siedzę i czekam na A co zrobi obiadek, bo ja na widok mięsa rzygam

Do góry