reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

jagna jak to fajnie, ze ktos mial to co ja, i ze tez Cie brzuch pobolewal potem, od razu czlowiek sie uspokaja ;-)ja bylam tez tydzien temu z ta kolka u lekarza i posprawdzal i powiedzial, ze to czeste i od jelit, zreszta juz nawet nie boli, chyba przeszlo:-)

mamusiasynka to dobrze, ze zdenzyfekowalas!
marcia jak tam?

kciuki &&& za dzisiejsze wizyty;-)

reklama
Jestem....dzidzia ma sie dobrze...CHŁOP JAK DĄB :-D doktorek znalazł polipa na szyjce i potwierdził moja teorie ze przy napięciu może podkrwawiać ale powiedziła ze to nie zagraza ciązy i nie mam sie co martwic. synuś ślicznie urósł ma prawie 12,5 cm niestety ni emam zdjęcia bo skupił sie na tym polipie i serduszku i takie mam zdjecia:-( najważniesze ze wszystko dobrze na 30 10. mam usg połówkowe. mam nadzieje ze ten polip sobie zniknie i przestanie mnie stesować !

Marcia, super wieści! Gratuluję chłopaka :D

Nika, wózek wygląda porządnie :) Najważniejsze, że decyzja już podjęta ;)

Nuśka mnie terroryzuje, żeby jej książki czytać :/ Wymiękam powoli ;)

Witam się! :-)

Ja dopiero co wstalam i ide sobie zrobic cos jesc. :tak: Masakra w tej ciazy. Caly czas bym tylko spala i spala i na wszystko inne czasu mi brakuje…

mamusia synka tak dzisiaj na szczescie samopoczucie troche lepsze, glowka nadal troche pobolewa ale już znosnie. I tak urodzilam się 6 maja a cio?
Ja jak bylam mala to tez tak bardzo obgryzalam paznokcie, ale wyrosłam z tego i mam nadzieje, ze twój tez szybko z tego wyrosnie a do tego czasu możesz kupic takie preparaty w aptece i wtedy paznokcie strasznie smakuja!

mlodamama21, pinki1980, nikaa51 zdrowka zycze!!!

AnetaNorwegia fajne te buciki sobie znalazłaś. :tak: Mi tez by się takie przydaly ale ja mam zawsze problem z zapieciem takich, bo potrzebuje takich z szeroka cholewka i zadko kiedy mogę znalesc.

marcia30 super wiesci!!! Gratuluje chłopaka!! :-D

malpawzoo trzymam kciuki za usg! Sa już nowe odcinki Chirurgow? Ja tez ogladam i nie mogłam się doczekac…no to będzie trzeba ściągnąć hehe ;-)

Jolcia_ za ciebie tez kciuki trzymam!

Mrówka super, ze już lepiej!

mouse23 wspolczuje problemow z zebami!!

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty zbliżające się!!! Ja będę miec w srode. :tak:

moja córa po wizycie dziadków wczoraj padła jak długa a rano jej się przypomniało że jej obiecałam książkę przeczytać i obrażona bo obiecałam

uciekam dziewczyny do mechanika z autem i po młodą do przedszkola odezwę się później :-)

reklama
Marcia super wieści, tzn. chodzi o dzidzię. Polipa wyleczysz
Ja padłam o 10 jak kawka, teraz siedzę i czekam na A co zrobi obiadek, bo ja na widok mięsa rzygam

Do góry