reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

malpawzoo gratuluje takich świetnych wieści, mam nadzieję, że i ja takie dziś usłyszę!:):) Budowa domu super sprawa, my też się budujemy, wszystko bardzo cieszy:):) pamiętam jak w czerwcu kopali fundamenty i tak mi się już wtedy podobało... a teraz już bryła stoi:) pokażesz jaki projekt wybraliście?

Zbieram się na wizytę, mąż zaraz po mnie przyjedzie:) jak wrócę dam znać co i jak:)
Dziewczyny z Krakowa powoli zaczynają swoje spotkanie! miłego spotkania Wam życzę! kolejnym razem będę tam z Wami!:)

reklama
Jolcia, małpawzoo gratulacje postępów z domkami :)
małpawzoo super ze na wizycie ok ;)

Kto ma ochote na salatkę to zapraszam, wyszla cała micha, grubsze kawałki sa pokrojone przez Julka, drobniejsze sa moje :-)

a mnie brzuch boli i plecy i cos czuje, ze z moja szyjka jest gorzej :-( no nic w czwartek wizyta................

Mamusia synka, ja mam w piatek wizyte i tez cos mnie podbrzuszs pobolewa, czasem to tak jak przedoresem. A plecy krzyze to jak chodze, to czuje jakby mi sie fest kosci ruszaly. Troche sie martwie. Ale do piatku juz blisko....

Powodzenia na wizytach

Ps. Ciekawa jestem na kiedy mi wypadnie polowkowe, liczylam, ze na 18 pazdziernika. W piatek chcialabym zeby mi usg zrobil bo mam taka ochote zobaczyc dzidziusia....

No kobietki, zabieram sie za prace. Musze narysowac jakis zabytek z lubaczowa i zrobic czapke faraona... szkoda, ZE TO NIE SA TYGRYSY, BO TE KOTY KOCHAM A RYSOWANIE ICH SPRAWIA MI NAJWIEKSZA PRZYJEMNOSC! :happy:

Gratuluje wizyt:-D:-D
Zazdroszczę budowy domku, nam się marzy. Dziaka jest, ale nie można się budować, bo ochrona złoża węgla brunatnego:wściekła/y::wściekła/y:
Mamusia spokojnie, połóż się odpocznij
My byłyśmy na działce, mała poszalała, ja mam reklamówkę orzechów włoskich. Pogoniłam męża na drzewo i strząsł:-D Zaczął kosić to się zmyłyśmy

żadnych spodni dla grubasek (jak to mówi czule na mnie teraz mój mąż) na ciuchach nie było, wszystko dla normalnych :-(

malpawzoo, to rewelacyjnie no i gratuluję rozpoczęcia budowy
koreczek, a po co rysujesz te zabytki?

a ja zjadłam znowu ruskie i jakoś mi niedobrze, muszę zrobić sobie budyń. A wczoraj otworzyłam słoik z jagodami od mamy i zrobiłm to z budyniem, pycha, słodko-kwaśny smak

malpawzoo super że na wizycie wszystko ok! Od początku twój maluch był starszy o 2 tyg czy teraz tak podrósł? :-)

mamusia synka może te bóle nic nie znaczą i z szyjką jest wszystko w porządku... nie martw się na zapas! do czwartku nie daleko to się wszystkiego dowiesz! będzie dobrze!:-)

alesia mmm..... ale mi smaka narobiłaś na budyń z jagodami.... :-D:-D

ciekawe jak tam nasze dziewczyny bawią się na spotkaniu :) .... ale wam fajnie, że blisko mieszkacie i macie możliwość się poznać :)

jagna25 a znalazłaś już jakiś wózek żeby była sam głęboki? Jak tak to daj znać jaki to .... :)

jedyny wózek 3w1 na jaki bym się zdecydowała to peg-perego pliko to ma stelaż który składa się jak parasolka.... no ale ta jego cena ...... a używanych jest mało....

Ostatnia edycja:
malpawzoo super że na wizycie wszystko ok! Od początku twój maluch był starszy o 2 tyg czy teraz tak podrósł? :-)

mamusia synka może te bóle nic nie znaczą i z szyjką jest wszystko w porządku... nie martw się na zapas! do czwartku nie daleko to się wszystkiego dowiesz! będzie dobrze!:-)

alesia mmm..... ale mi smaka narobiłaś na budyń z jagodami.... :-D:-D

ciekawe jak tam nasze dziewczyny bawią się na spotkaniu :) .... ale wam fajnie, że blisko mieszkacie i macie możliwość się poznać :)

jagna25 a znalazłaś już jakiś wózek żeby była sam głęboki? Jak tak to daj znać jaki to .... :)

jedyny wózek 3w1 na jaki bym się zdecydowała to peg-perego pliko to ma stelaż który składa się jak parasolka.... no ale ta jego cena ...... a używanych jest mało....
Ten twój juz odpada, rączka nie jest regulowana, a musi byc dla Celinki
Wózki z allegro same gondole
Wózki Głębokie - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
19ania90 - maluszek teraz tak podrósł :-D Od początku ciąży do usg w 12 tygodniu wiek według usg idealnie pokrywał się z wiekiem od OM, a teraz wyrwało do przodu maleństwo :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Wiesz co, jest sporo czasu jeszcze, na pewno znajdziesz. Wklepałam na allegro i była jakaś używka chyba za 900 szaro zielona ;) No chyba że szukasz w swojej okolicy.

Też robię tą jarzynową, warzywa już się studzą, tylko szczypiorku nie dostałam, bo to co było to do jedzenia się nie nadawało...

Malpawzoo, super :D
Oby więcej takich wieści :)

Maluch kąpany, zaraz wyjdzie pewnie jak zwykle będzie tarcie oczu, ziewanie, ale na spanie czasu brak ;)

Do góry