reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Marcia gratuluje chłopca :)
gingerka bardzo sie cieszę ze maleństwo zdrowe
Od soboty zaczynam studia i nie wiem jak wysiedze od rana do wieczora na zajęciach i jeszcze dojazd do Szczecina mam nadzieje ze jakoś to ogarnę. Dziewczyny ze Szczecina wybierajcie sie na targi mamy dziecko 19 października ? Dzisiaj idę do lekarza po 17 ciekawe czy maleństwo sie pokaże i mam nadzieje ze wszystko ok. Mało sie odżywam jakoś nie mam weny do pisania i tematy porodu trzymam sie z daleka po ostatnim strasznie sie boje i zastanawiam czy na Szczecin nie jechać rodzic. Co do wagi dzieci córka miała pierwsza 3480g syn 4000g kolejny syn 4130 g a teraz ponad 4 napewno heh .Milego dnia odezwę sie wieczorkiem :)

reklama
doczytałam:) gingerka bardzo się cieszę, że maluszek zdrowy!!!!

marcia super, że znasz płeć :) gratuluję synusia i fajnie, że nic poważnego się nie dzieje w związku z plamieniem...

ja obgryzałam paznokcie jak byłam mała ale nigdy nie miałam zapaleń..oduczyłam się jak dostałam pierwszy lakier do paznokci:)

w sobote podeszłam po zajęciach na ciuchy i kupiłam małej kombinezon taki na jesień bądz grube ubranie pod spód i może być na zimę:) sobie spodnie ciążowe, 3y bluzki, Julci czapkę taką śliczną i grubą i nosidełko dla lalki:D ale miała radoche:) i 80 zł zapłaciłam więc się opłacało..

teraz obiecałam sobie bezwzględny zakaz wydawania na cokolwiek nie niezbędnego do końca mieś. bo jeszcze nam braknie:zawstydzona/y:

Monika, duzi Ci Twoi synkowie, mój 4080, co mnie nie dziwi, bo ja ważyłam 4150...
A gdzie te targi mają się odbywać??

Mouse, spotkanie możemy sobie jakieś zorganizować, jest jeszcze Babygg, a moze i Monika byłaby chętna, choć Stargard to jednak kawałek.

Marcia, najważniejsze, ze wszystko dobrze, a i przyczyna plamień się znalazła.

Marcia gratuluję syna!! mam nadzieję, że ten polip szybko sobie zniknie i wszystko będzie dobrze:-):-)

Odebrałam wyniki i na moje niefachowe oko wszystko w porządku:) po powrocie wstąpiłam do sklepu i co naszła mnie chęć na loda... takiego mojego ulubionego (twister pomarańczowo truskawkowy ananasowy) jadłam jakbym na oczy nigdy nie widziała ale był pyszny i chcę jeszcze!! a do rynku daleko... po wizycie męża wyciągnę:):)
Idę gotować obiadek:)

marcia gratki synka!!!!!! super ze plamienie zdiagnozowane :-)

monisia moj Kurczak też 6maja :-) tak tylko zapytałam :-)

pomoczyliśmy malec w gorącej wodzie z mydłem i troche ropy wylazło.... jak m przyjdzie to zobaczy co z tym zrobic a Kurczak sie ostro wystraszył i dziś łapek do dzioba nie pcha :-)

mamy wode, robie sałatke jarzynową.........

Mamusia, ale mi smaka robisz!! Może też zakupię warzywka i zrobię? Mam ogórki kiszone od teściówki :D Tylko zgagi się boję :/
Dobrze, ze z palcem już lepiej. Ja na zastrzał używałam maści nagietkowej, bo zmiękcza paznokieć i dało się watkę wcisnąć, żeby nie urażało w skórę. Tylko, ze mi się w stopie robiły, więc to trochę inaczej.

reklama
Mamusia z tymi parkami masakra, obowiązek sprzątania chyb nie dotyczy wszystkich. A co najlepsze u mnie na osiedlu sprzątają po yorkach, a po wielkich psach olewają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Obiadek mąż dokończył, zjedzony teraz po dziecko, zje i na działkę

Do góry