reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Dziękuję dziewczątka za wsparcie. Na szczęście ból prawie całkiem ustąpił. W nocy jeszcze męczyło,ale rano już prawie nic. Poszłam rano na badania krwi. Pobrali mi 3 razy więcej niż zwykle bo badań trochę więcej robię. Normalnie do trzeciej fiolki już nie chciało lecieć,śmiałam się że krew mi się skończyła :-)
Malpawzoo - &&&&za wizytkę :-)
Mamusia synka....aż mi się słabo zrobiło jak przeczytałam o tych paznokciach...

Młody siedzi w domu ze mną bo przecież z taką bańką go nie puszcze bo mnie wyklną :-(
Posmarowałam Octaniseptem i czekam na chłopa po pracy musi cos z tym zrobić bo ja sie do tego nie dotknę ..........

Woda u nas ma być do południa ale ja siedze u siostry bo chciało mi sie qpe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mrówka super, że lepiej
Co do takich paluszków to ja już nie zliczę ile razy jako dziecko miałam przez obgryzanie. Raz to miałam pół roku zanim się wygoiło:-( Było moczenie w gorącej wodzie z szarym mydłem, maść ichtiolowa i aloes na zmianę, już chirurg miał interweniować
wymocz mu palca w gorącej wodzie z szarym mydłem zanim zaczniecie wyduszać ropę, rozmiekczy to wszystko. woda ma być taka żeby nie poparzyła ale ma czuć że jest gorąca

Ostatnia edycja:
jagna jak bylam mala to tez sie tak zaatwiłam i mama byla ze mna u chirurga..........wrrrrrr oczyiscie ze go zterroryzowalam, ze jak jeszcze raz obgryzie to pjdzie do szpitala bo bedzie bolało...............

cześć, spałam dzisiaj z Ignacym, bo mój mąż o 6.30 położył się do łóżka, a 8.30 musiał już wstać. Nie dość że cały weekend pracował to jeszcze noc zarwana. No ale Ignacy zadowolony że w dużym łóżku rozwalił się w poprzek :-)
marcia, kciukasy
mamusia synka, teraz za późno, ale smarowałaś mu paznokcie takim gorzkim żelem przeciw obgryzaniu? Mi to nie pomagało jak byłam mała, ale Ignacemu pomogło i już nie gryzie pazurów. Kiedyś też mu chyba na 3 godziny wszystkie palce obkleiłam plastrem żeby nie gryzł, więc jak zobaczył że to nieprzyjemne to też jakoś odpuścił (ale ja to jestem wyrodną matką).

hej dziewczyny ;-) nareszcie mam troszke czasu i moge sie odezwac,mialam 3 dniowy najazd gosci,wiec od rana w garach,caly dzien zajety a wieczorem padalam...
trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki!:-) u mnie jutro ,nie moge sie juz doczekac:-)
dzisiaj czeka mnie jeszczce dentysta,wczoraj polamalam zeba 4 (raczej polowke zeba) ktory mial wytrzymac do porodu,wiec od dzisiaj bede szczczerbolem... usmiechu to u mnie nikt nie zobaczy.mam nadzieje ze wstawia mi jakas prowizorke... nie daje rady z tymi zebami....

widzialam ze organizowane sa spotkanka w Krakowie.szkoda ze mam tak daleko...
moze zorganizujemy spotkanko w Szczecinie?wiem ze jest kilka osob, nawet z okolic:)

Witajcie:)
Mamusia
jak byłam dzieckiem non stop miałam takie bąble z ropą... i niestety mi nic nie pomagało chyba do 2 klasy obgryzałam... Ojciec mnie straszył i to bardzo kładł mi rękę na pniaku i mówił, że siekierą odrąbie palce... tak się bałam jego przyjazdów, że jak cały tydzień udało mi się coś zapuścić to w piątek przed jego powrotem do objadłam wszystko:shocked2: ale mam nadzieję, że Twój Kurczak szybko zrozumie, że to nic fajnego takie bolące paluszki!

Marcia
trzymam kciuki, choć już pewnie jesteś po wizycie:)

Ja zaraz jadę do laboratorium odebrać wyniki, a o 17:45 będę podglądać moje dzieciątko:):):) już się nie mogę doczekać tej wizyty!:):)

Dziewczyny wymiotujące tylko raz czy dwa podczas ciaży, zazdroszczę!! ja już tylko sporadycznie i często mam takie niekontrolowane wymioty, nawet na zakupach mi się przytrafiło i dobrze, że miałam dużą apaszkę i w nią musiałam zwrócić:zawstydzona/y: w domu spoko bo albo mam pod ręką kubek z sokiem czy herbatą czy jestem na podwórku ale tak w miejscu publicznym to jest problem. No ale mam nadzieję, że i to się skonczy!:)

Zmykam, miłego i słonecznego dnia:)

reklama
Witam dziewczyny

Córa w przedszkolu chłop w robocie w końcu mam czas tylko dla siebie :D miałam w planach segregować ciuszki co mam po córce ale jakoś nie umiem się do tego zabrać :p jeszcze jestem przeziębiona i jedyne co mi się chce to jak na razie leżeć :D

No ja do Krakowa też mam kawałek a do Szczecina to już w ogóle kawał drogi.

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ja mam dopiero pod koniec miesiąca ale nie wiem czy wcześniej nie pójdę żeby zobaczyć czy chłopczyk czy dziewczynka :D

miłego dnia życzę

Do góry