reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
No Pinki, gratuluje wymiotow:d ja w czasie ciazy tez tylko raz przytulilam sedes, bardzo sie ciesze z tego powodu, ze ciaze przechodze tak lekko:) z tym katarem to jakas katastrofa jest, zycze zdrowia!

Mlodamama, tez mam czasem problem w odroznieniu ruchow dziecka od pracy jelit...

Ostatnia edycja:
Hej :) my wstalysmy pol h temu i leniuch.ujemy sobie w lozku :) zimno, pada i az sie nie chce nic.

Wczoraj siedzialam na allegro wychaczylam super aukcje, kupilam malej 10 par spodni, kazda po 5-6zl, kilka bluzeczek z dlugim 4-5zl i pare sweterkow po max 8zl. Generalnie tyle raeczy ze starczy jej do grudnia a zaplacilam niecale 120zl z wysylka. Jeszcze dzisiaj chce jakies fajne z 2-3 czapki z rekawiczkami zamowic i pare sztuk body. I mam spokoj na jakis czas. W okolicach swiat bede na nowo przegladac szafe i szperac po allegro.

Przy okazji kupilam sobie buty zimowe cieplusie i wygodne napewno beda na sanki, cos takiego (w srodku ocieplane)
ImageUploadedByForum BabyBoom1380521514.025846.jpg

I jeszcze trzeba jakis plaszczyk znalesc.

Do dziewczyn z bolami i plamieniami ja bym nie czekala i jechala do lekarza. Tym bardziej jak plamienia pojawiaja sie podczas parcia... Przeciez to moze nawet z szyjki sie wydobywac.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1380521514.025846.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1380521514.025846.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 32
zaraz padne na zawał :-(
Moj Kurczak obgryza paznokcie i wczoraj sobie tak pieknie obgryzł, ze obudzil sie z palcem jak balon i ropa pod paznokciem i kwęczy, ze go to boli no wcale sie nie dziwie :-(

marcia to pewnie Od tego, bedzie dobrze;-) daj znac po lekarzu nam

mroweczko mnie tez brzuch pobolewa tak jak na okres troche I przestaje co jakis czas Od paru dni, a wczesniej mialam przez dzien jakby kolke jelitowa hm, podobno tam sie rozciaga i tez jelita daja czasem w kosc I dlatego:-)
monisia mam nadzieje, ze juz dzisiaj lepiej :-)

milego dnia dla wszystkich
Ozila, ja tak też miałam z tymi jelitami kolkę a później potworny ból żołądka:-(

Marcia &&&&&&&&
Pinki, Młodamama zdrówka:-D
Młoda w przedszkolu, zimno jak nie wiem. Chyba wyciągnę zimową kurtkę na poranki;-) Śniadanko jedzone buła z dżemem i serkiem białym:-D

zaraz padne na zawał :-(
Moj Kurczak obgryza paznokcie i wczoraj sobie tak pieknie obgryzł, ze obudzil sie z palcem jak balon i ropa pod paznokciem i kwęczy, ze go to boli no wcale sie nie dziwie :-(
Kup maść ichtiolową, pomaga na tak zwany zastrzał. Pomocny jest tez aloes. Maść nałóż na gazik na paluszka i owiń bandażem. A i "nakrzycz" że to przez obgryzanie paluszek chory, może przestanie

Hej ciężaróweczki!
Widzę, że co jedna to gorzej :-) Bóle brzucha, wzdęcia, krew:szok::szok::szok: Dziewczyny ogarnąć się i to już!!!! Miał być koniec złych wiadomości, a tu jeden dzień na forum nie byłam i zaraz jakieś paskudztwa! Oj, nieładnie:no::no:
Na 12 na usg jadę, mam nadzieję, że dzidziusiek mój maleńki zdrowy i piękny, musi być dobrze:tak:
Ach i muszę się wam przyznać, że właśnie obejrzałam sobie nowe odcinki Chirurgów :-)Dobrze, że to już ostatni serial, który oglądam namiętnie, bo by nam limitu w necie nie wystarczyło:-D:-D
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry