reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
No Pinki, gratuluje wymiotow:d ja w czasie ciazy tez tylko raz przytulilam sedes, bardzo sie ciesze z tego powodu, ze ciaze przechodze tak lekko:) z tym katarem to jakas katastrofa jest, zycze zdrowia!

Mlodamama, tez mam czasem problem w odroznieniu ruchow dziecka od pracy jelit...

Ostatnia edycja:
Hej :) my wstalysmy pol h temu i leniuch.ujemy sobie w lozku :) zimno, pada i az sie nie chce nic.

Wczoraj siedzialam na allegro wychaczylam super aukcje, kupilam malej 10 par spodni, kazda po 5-6zl, kilka bluzeczek z dlugim 4-5zl i pare sweterkow po max 8zl. Generalnie tyle raeczy ze starczy jej do grudnia a zaplacilam niecale 120zl z wysylka. Jeszcze dzisiaj chce jakies fajne z 2-3 czapki z rekawiczkami zamowic i pare sztuk body. I mam spokoj na jakis czas. W okolicach swiat bede na nowo przegladac szafe i szperac po allegro.

Przy okazji kupilam sobie buty zimowe cieplusie i wygodne napewno beda na sanki, cos takiego (w srodku ocieplane)
ImageUploadedByForum BabyBoom1380521514.025846.jpg

I jeszcze trzeba jakis plaszczyk znalesc.

Do dziewczyn z bolami i plamieniami ja bym nie czekala i jechala do lekarza. Tym bardziej jak plamienia pojawiaja sie podczas parcia... Przeciez to moze nawet z szyjki sie wydobywac.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1380521514.025846.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1380521514.025846.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 35
zaraz padne na zawał :-(
Moj Kurczak obgryza paznokcie i wczoraj sobie tak pieknie obgryzł, ze obudzil sie z palcem jak balon i ropa pod paznokciem i kwęczy, ze go to boli no wcale sie nie dziwie :-(

marcia to pewnie Od tego, bedzie dobrze;-) daj znac po lekarzu nam

mroweczko mnie tez brzuch pobolewa tak jak na okres troche I przestaje co jakis czas Od paru dni, a wczesniej mialam przez dzien jakby kolke jelitowa hm, podobno tam sie rozciaga i tez jelita daja czasem w kosc I dlatego:-)
monisia mam nadzieje, ze juz dzisiaj lepiej :-)

milego dnia dla wszystkich
Ozila, ja tak też miałam z tymi jelitami kolkę a później potworny ból żołądka:-(

Marcia &&&&&&&&
Pinki, Młodamama zdrówka:-D
Młoda w przedszkolu, zimno jak nie wiem. Chyba wyciągnę zimową kurtkę na poranki;-) Śniadanko jedzone buła z dżemem i serkiem białym:-D

zaraz padne na zawał :-(
Moj Kurczak obgryza paznokcie i wczoraj sobie tak pieknie obgryzł, ze obudzil sie z palcem jak balon i ropa pod paznokciem i kwęczy, ze go to boli no wcale sie nie dziwie :-(
Kup maść ichtiolową, pomaga na tak zwany zastrzał. Pomocny jest tez aloes. Maść nałóż na gazik na paluszka i owiń bandażem. A i "nakrzycz" że to przez obgryzanie paluszek chory, może przestanie

Hej ciężaróweczki!
Widzę, że co jedna to gorzej :-) Bóle brzucha, wzdęcia, krew:szok::szok::szok: Dziewczyny ogarnąć się i to już!!!! Miał być koniec złych wiadomości, a tu jeden dzień na forum nie byłam i zaraz jakieś paskudztwa! Oj, nieładnie:no::no:
Na 12 na usg jadę, mam nadzieję, że dzidziusiek mój maleńki zdrowy i piękny, musi być dobrze:tak:
Ach i muszę się wam przyznać, że właśnie obejrzałam sobie nowe odcinki Chirurgów :-)Dobrze, że to już ostatni serial, który oglądam namiętnie, bo by nam limitu w necie nie wystarczyło:-D:-D
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry