reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Marcia...może być tak jak mówisz..ale skoro zwiększenie ciśnienia w jamie brzusznej powoduje uwolnienie krwi to może ona pochodzić z szyjki albo z macicy...albo z naczynia w pochwie. Nie wiadomo. Dobrze,że jutro masz lekarza

reklama
Ja mialam dzis jakis strasznie zly dzien. Caly dzien glowa mnie bolala i jakos tak mialam ochote caly dzien na placz… Mój już nie wiedział co ze mna zrobic hehe Placz mi przeszedl ale Glowa nadal boli, wiec ide spac, bo i tak nic nie pomaga.

Mrówka ja na twoim miejscu tez bym pojechala. Mnie tez bolal brzuch i pozniej zostalam w szpitalu z podejrzeniem poronienia, wiec ja bym dmuchala na zimne.

Jesli chodzi o kupno wozka, bez mojej wiedzy to ja bym nie popuscila! Ale moj wie ze gdyby takie cos zrobil to nie mial by zycia, wiec o wszystko pyta :tak:

marcia30 mysle, ze twoja teoria może być prawidlowa i dobrze ze jutro masz wizyte to się zapytaj.

Carri wspolczuje twojemu!

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!!

Slodkich snow zycze!!!!

marcia to pewnie Od tego, bedzie dobrze;-) daj znac po lekarzu nam

mroweczko mnie tez brzuch pobolewa tak jak na okres troche I przestaje co jakis czas Od paru dni, a wczesniej mialam przez dzien jakby kolke jelitowa hm, podobno tam sie rozciaga i tez jelita daja czasem w kosc I dlatego:-)
monisia mam nadzieje, ze juz dzisiaj lepiej :-)

milego dnia dla wszystkich

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

jakos przespalam noc wstajac kilka razy siusiu i zagladajac w papier, swiezej krwi wiecej narazie nie bylo ale teraz mi sie te brudki wydobywaja. Wieczorem chcialam luteine dowcipna wlozyc ale na palcu mialam troche krwi wiec zrezygnowalam z dalszego pchania lap.
Mrowka o to mi wlasnie chodzilo ze przy napieciu sie moze peka jakas zylka w pochwie na szyjce czy niewiadomo gdzie jeszcze.
nie dam rady isc jeszcze raz na gore do sypialni ale nie tylko my uwazamy ze kojec do spania jest wygodny....bo moja sunia elekancko sie rozlozyla lepek polozyla tam gdzie trzeba i spi jak gdyby nigdy nic. Trzymajcie kciuki i odezwe sie pozniej. Zastanawiam sie czy od razu od prywatnego nie jechac do tej mojej ginki bo wprawdzie wizyte zapisana mam jutro ale dzisiaj na swiezo moze dobrze zeby ona spojrzala , jak myslicie?

To moze zadzwon do niej dzisiaj?
3mam&&&&
ja jeszcze w pracy dzis, ale Od jutra urlop do 10.10:-)))
ma pozniej od 22.10 nastepny ma tydz, tak sobie dziele powoli urlop, a pozniej zobaczymy, moze chorobowe...? Zobacze

Ostatnia edycja:
czesc

Wczoraj ogladnęłam masterchefa i padłam z Julkiem o 21ej :-)
Dziś sie budze a tu w domu wody brak, nie ma ani ciepłej, ani zimnej, masakra, na herbate sobie mineralna zagrzałam, z myciem dzis nie ma problemu bo wieczorem bylo kapanie, najgorzej z ubikacją, masakra :-(

U nas w nocy dzis 2 stopnie :-( porażka, auto jest do skrobania a ja naet nie wiem gdzie am skrobaczi i te inne zimowe akcesoria do auta ..........

Marcia jak tam dzisiaj?

Monika tez tak mam ze mała sie rusza a potem 2 dni nic i schizuje ale chyba na porzadne ruchy to maj jeszcze czas.......

Ewa jaki sen :szok:

Monisia urodziłaś sie 6 maja? jak tam dzis samopoczucie?

mam herbatkę, drożdżóweczkę i czad do 8ej zeby budzić Kurczaczka do przedszkola :-)

laski jak Was tak boli albo krwawicie to pasuje się pokazać u lekarza... w ciąży są różne anomalie..czasem boli w innym miejscu niż jest narząd.. jak u mnie bolała mnie trzustka a to nerka:baffled: teraz jest juz lepiej bo nie boli ale wyniki z soboty dalej złe:( znów leki i gdyby coś to szpital...a w pierwszej ciązy mnie pobolewało.. tak ciągnęło jakby się macica rozciągała a tu szyjka była skrócona bardzo już na wizycie i potem 2 tyg w szpitalu..

kurde jaka jestem przeziębiona dziś:(

Dzien dobry dziewczyny!
Wczoraj mialam ciezki dzien, znow te zawroty glowy. Ale spalam cala noc, chodzac tylko siku... a dzisiaj rano czytam forum i pisalyscie o siarze, wy juz macie niektore a ja jeszcze nie, dobrzd ze piersi mnie e bola i moge je spokojnie dotykac, jeszcze. Zmartwilam sie troszke, bo dziecko nie dawalo zadnych oznak zycia, zero kopania. Czy ja jestem w ciazy tak w ogole?:D Zaczelam szukac na ten temat i kopnelo mnie, albo sie przekrecilo:D wiec jestem spokojna i czekam z niecierpliwoscia na piatek.

Marcia, jesli bedzie za bardzo ta krew leciala, to lec jak najszybciej do lekarza. Ale mysle, ze to nie jest nic powaznego, trzymam kciuki!

W sobote robilam z bratem sernika na zimno, wyszedl super! Pozniej dam przepis. Niestety zepsul sie nam mikser i jak wlaczylismy taki stary i z tego halasu dziecko az zaszalalo. Tak samo bylo z glosna muzyka w samochodzie:D

Ech, a ja ciagle tylko o sobie :sorry:

reklama
Witajcie, i ja dziś trochę pomarudzę. Od wczoraj mnie gardło piecze i zatoki bolą masakrycznie i jeszcze katar. Nocka nieprzespana. A rano ... nie zgadniecie - WYMIOTOWAŁAM :-) drugi raz w tej ciąży. i teraz w pracy tak mnie muli. Jutro mam wizytę i może dzidzia jakoś fajnie się ułoży i będziemy wiedzieli czy to Lenka czy Sebastian. Ale bardzo nam na tej wiedzy nie zależy. Zdrówko najważniejsze.

Życzę udanych wizyt i zdrówka dla wszystkich.

Ps. U nas też dziś skrobanie szyby rano bo -2 stopnie :szok:

Do góry