Bakalia - Serdecznie współczuję. Bądź silna. Szukaj wsparcia w rodzinie. Jeszcze zaświeci dla Ciebie słońce :*
Co do DHA. Ja nie stosuję zupełnie żadnych suplementów z kwasami tłuszczowymi, bo mnie na to nie stać. Jestem przerażona, bo finansowo zupełnie leżę. Smutne jest to, że nawet na wizytach lekarskich, suplementach diety i odżywianiu muszę oszczędzać. Niestety nie stać nas zupełnie. Martwię się jak to dalej będzie wyglądało. A ja jeszcze nie mam nic kupionego dla maluszka, ani dla siebie (a już wszystko robi się za małe), do tego muszę iść do dentysty, do okulisty... A jeszcze trzeba wydać pół pensji na mieszkanie, opłacić abonament za internet i telefon... Nie mam na to wszystko pieniędzy.
Nikusia82 - Wytrzymaj do wizyty. Będzie wszystko dobrze. Współczuję Ci tego bólu, ale może to tylko jelita? Trzymaj się.
Siasia s - Przydałyby mi się takie warsztaty, albo szkoła rodzenia. No cokolwiek... Ja zupełnie nic nie wiem. Niestety teraz to trudne. Mam bardzo mało czasu, robię często nadgodziny w pracy, bo klienci przychodzą spóźnieni. Do tego w soboty też czasem muszę pracować. Nawet nie wiem co trzeba kupić, jak zajmować się dzieckiem... Zostaje mi tylko czytanie artykułów w internecie.
Witam wszystkie nowe mamusie!